Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      nisko

nisko

(5 wyników)
    • zainicjowal mnie watek - zlew w rogu czy nie. My mamy okno na wysokosci 84 cm. I niestety wyglada na to ze trzeba bedzie zrezygnowac ze zlewu pod oknem. Ale... moze zrobic ten blat nizej tak zeby okno sie otwieralo. Chozi mi o to czy majac zmywarke (teraz nie mamy) duzo czasu spedza sie przy zlewie. Reszta nlato bylaby juz wyzej. Blat bylyby w ksztaci litery U i ten kotszuy bok to jest pod oknem. Od sciany do sciany. Reszta bylyby wyzej. Czy ktos ma taki 2 pozimowy blat i jak to w...
    • Jestem na etapie urządzania łazienki i poszukuję stelażu podtynkowego i pdowieszanego wc - dla dzieci - tzn musi być niżej niż te standardowe. Te standardowe są po prostu za wysokie - dzici są małe - najmłodsze dopiero zaczynają korzystać z wc więc na kilka lat takie niższe wc by się przydało. Czy ktoś miał podobny problem i jak sobie z nim poradził?
    • ile to jest 50? 60cm?
    • czy jest jakiej minimum obowiazujace jezeli chodzi o odl okapu zwyklego wbudoanego w szafke gorna od plyty elektryczne? czy 55 cm to za malo?
    • Wiem ze standard to 85cm blaty od podlogi.Ja zrobilem 90cm i uwazam ze jest o wiele wygodniej. Ktos ma z Was na wysokosci 90cm??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się