31piotrek 20.03.11, 15:31 Zaprosze mila, wesola, rozgadana dziewczyne na kilka dni do Norwegii. zainteresowane prosze pisac na maila Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-agape Re: Norwegia wesolej 21.03.11, 19:46 :) Witam Piotrze, widzę że poszukiwania współtowarzyszki (może nie koniecznie podróży...być może bardziej życia) trwają. Wpadłam na forum o poranku w celu zlokalizowania chętnych na Paryż a tu proszę Norwegia kusi ponownie. Nie chciałabym być złośliwa ale może spróbujesz na Sympatii.pl lub e-Darling, wydaje mi się że na forach o podróżach trudno o kandydatkę spełniającą takie kryteria (być może się mylę...?). Mimo wszystko pozdrawiam wczesno wiosennie i życzę odnalezienia tej odpowiedniej i właściwej towarzyszki. Basia PS- napisałam bo rozbawiło mnie ponowne spotkanie z Twoim ogłoszeniem:) Odpowiedz Link
matysia_k Re: Norwegia wesolej 26.03.11, 09:50 NIe przeszkadza mi cel Twoich poszukiwan:) Byłam juz raz w Norwegii i zastanawiam się nad kolejną wizytą. Co chciałbys zobaczyc? jaki termin? Odpowiedz Link
chochlik-reims Re: Norwegia wesolej 27.03.11, 21:37 Hej Chętnie bym się wybrała do Norwegii, tym bardziej, że zawsze tam chciałam pojechać. Jeżeli ogłoszenie jest aktualne proszę odezwij się :) Odpowiedz Link
matysia_k Re: Norwegia wesolej 28.03.11, 21:30 Hej Kolezanki:) Ja muszę odwołac moje wczesniejsze zapewnienie, ze cel poszukiwan tego Pana mi nie przeszkadza. Jednak mi przeszkadza. jEDNAKŻE ZYCZE POWODZENIA:) Odpowiedz Link