Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      ograniczony

ograniczony

(5 wyników)
    • mam nadwagę, z którą postanowiłam zalczyć, niestety nie mam na tyle silnej woli aby stosować diety odchudzające. Moim problemem jest duży apetyt. Bardzo lubię słodycze, pieczywo i wiem, że to mnie gubi. Proszę o radę jak poskromnić swój apetyt. Mam nadzieję, że będzie to pierwszy krok do utraty zbędnych kilogramów.
    • Odkad zaczęłam ćwiczyć intensywnie i zaczęłam pracować jako instrukor przytyłam ponad 8kg.Wie,że to głównie mieśnie,ale przeszkadza mi to.Co robić? To moja praca,więc mniejsza liczba treningów nie wchodzi w grę.Biorę już spalacz tluszczu i l-karnitynę.I nic:-(Ale to chyba o masę mięśniową głównie chodzi.Jak ją spalić?
    • poczytajcie: hafsa.republika.pl/diety/kekwick.htm czym mozna zastapic kawior?? a awokado??
    • Heja! Ostatnimi czasy waga mojego ciala podniosla sie z 54 kilogramow na 57 (mam 167 cm). Nie jest to chwilowy wzrost, bo taka sytuacja utrzymuje sie juz od ponad miesiaca. Zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje, bowiem w ostatnim czasie uprawiam tyle sportu, ile chyba jeszcze nigdy: co drugi dzien jezdze ...dziesiat kilometrow na rowerze, gram w tenisa, oprocz tego jeszcze cwicze w domu (brzuszki itp.) i biegam. Nie chce mi sie wierzyc, zeby to byla kwestia miesni - tzn. zeby p...
    • Ja tez stosuje diete niskoweglowodanowa 6 dzien i do tego codziennie cwicze 30 minut w domu zestaw na wszystkie partie ciala , nastepnie 25 minutowy marszobieg. I naprawde czuje sie slaba mimo tego, ze ja jem okolo 40 gram wegli wiec wiecej niz zaleca Atkins moja dieta jest modyfikacja Atkinsa. Czy moje oslabienie nie jest przypadkiem spowodowane zbyt duza iloscia cwiczen? Ale dla mnie najlepsza wesja to cwiczenie codzienne -latwiej mi sie zmobilizowac i przyzwyczaic do codzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się