Gość: Dorota IP: *.swic.dialup.inetia.pl 01.11.03, 19:47 poczytajcie: hafsa.republika.pl/diety/kekwick.htm czym mozna zastapic kawior?? a awokado?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baradello Re: dieta keckwicka?? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 01.11.03, 22:31 - kawioru nie można niczym zastąpic - b.ważne! - kawior podawac tylko we fraku z muszka ! - dieta kaczwiaka czy innego oszołoma - horrrrrrrrrrrrrrrror!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rax Re: dieta keckwicka?? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.11.03, 09:39 a przeczytales chociaz zasady ktore sie tym rzadza? nie? to stul pysk. bo stajesz sie jeszcze bardziej ograniczony niz 15000 innych osob piszacych o kopenhaskiej. moze na nich bys napadl? a wystarczyloby napisac NTG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baradello Re: dieta keckwicka?? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 02.11.03, 11:14 Gość portalu: rax napisał(a): > a przeczytales chociaz zasady ktore sie tym rzadza? nie? to stul pysk. bo > stajesz sie jeszcze bardziej ograniczony niz 15000 innych osob piszacych o > kopenhaskiej. > moze na nich bys napadl? > - widocznie przeczytałem i sporo wiem skoro tak napisałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rax Re: dieta keckwicka?? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.11.03, 22:26 widocznie nie, skoro nie potrafisz przytoczyc zadnych argumentow. Odpowiedz Link Zgłoś