Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      oko

oko

(4 wyniki)
    • Nie umiem zakwalifikować swojego bólu głowy, który jest co prawda słaby ale dziwny. Początkowo był to punktowy ból na prawym czubku głowy, jakby na granicy płatów. Trwał on chyba z 4 dni i zaczęło mi się czerwienić oko po "przeciwnej stronie. Bóle przeszły, przekrwione oko jeszcze przez jakiś czas zostało (widać było po przebudzeniu jak się czerwieni w tych samym miejscach gałki ocznej). Niedawno wznowiły mi się bóle głowy, tym razem słabsze ale na większym obszarze głowy. Nie jest to naw...
    • Od paru lat dopadają mnie bóle głowy, które zawsze są umiejscowione nad lewym okiem. Jakby głowę przedzielić na dwie połowy, to prawej nic nie dolega, natomiast na lewej stronie pojawia się ciągły ból, który nasila się z upływem czasu. Nie ma określonych dni kiedy mnie ta przypadłość dopada. Są okresy np. 2-tygodniowe gdy ból w ogóle się nie pojawia, potem głowa boli jednego dnia, potem jest tydzień spokoju, następnie boli dwa dni pod rząd itp. Czasami wystarczy jeden łyknięty apap i ból mij...
    • Rozsadza mi głowę.... I wywraca mi żołądek ( mdli mnie ale nie wymiotuję) Jak u Was ? meg22
    • Witam i z góry dziękuję osobom, które to przeczytają i być może pomogą.. Mam 22 lata, od kilku lat, raz - dwa razy w tygodniu dopada mnie ból głowy. Jest dość silny, ale do wytrzymania. Co dziwne, zawsze boli lewa strony głowy i.. lewe oko. Zawsze lewe. Zastanawiam się, czy mogłaby to być migrena? Nie ma światłowstrętu, nie ma mroczków przed oczami, oko nie łzawi, nie piecze. Zauważyłam, że często ból pojawia się, jak się zdenerwuję..i przechodzi, gdy położę się na kilka godz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się