orgazm

(101 wyników)
  • Witam, Mam pewien problem i nie bardzo z kim o tym porozmawiać, postanowiłam wiec wylać swe żale na forum. Sprawa wygląda tak: Jestem młoda (20l.)od 3 lat mam chłopaka i... seks z nim nie sprawia mi już przyjemności. Orgazmy udaję, bo nie jestem w stanie mu powiedzieć, że... nic nie czuję bo, nie jest tak, ze on coś robi źle, robi wszystko to, co dobry kochanek robić powinien. Ale ja po prostu nie mogę. A wiem, ze on wziąłby całą winę na siebie:/ W naszym związku mieliśmy pewną...prze...
  • Nie wiem czy na dobre forum trafilam , ale pisze tutaj poniewarz mam problem. Meczy mnie to od zawsze , ale z nikim nie rozmawialam na ten temat.Napisze krotko- jeszcze nigdy nie mialam ograzmu podczas stosunku , doszlam natomiast podczas milosci francuskiej albo masturbacji. Nie wiem co mam robic :(
  • Dziewczyny, czy wy też tak macie? Mniej więcej od 5 roku życia mam orgazmy w nocy. Pojawiają się same z siebie co kilka dni. Wybudzają mnie ze snu. Kiedy byłam w związku i prowadziłam życie seksualne, nie pojawiały się, kiedy jestem sama znowu wróciły:] Nie narzekam, przyjemna sprawa, ale nigdy bym nie sądziła, że ciało 5-latki jest zdolne odczuwać orgazm. Wtedy oczywiście nie wiedziałam, że to niesamowicie przyjemne uczucie to orgazm. Macie tak?
  • witam mam maly problem. pare razy zdarzyło mi sie podczas zabawy ze nie doszłam.... a problem w tym ze wszystkie objawy na orgazm juz mialam, dreszcze cialo wygina rumience żrenice duze i juz czuje ze nadochodzi a tu brakuje finalu:( i tak z kilka razy podczas zabawy.... i to nie jest zaden stres brak czasu. zastanawiam sie czy przyczyna może byc sucha pochwa??brak poślizgu??bo tak wlasnie bylo ze zabrakło pare sekund na final ale tez i pochwa byla sucha;/ jak na poczatku zabawy byla b...
  • Orgazm..(16)

Moj problem wyglada nastepujaco, i nie wiem czy podlozem jest moja psychika, czy tez zdrowie fizyczne. Otoz, nie moge dojsc dojsc z mezczyzna, dosc niedawno rozpoczelam zycie seksualne, moja jedyna droga do orgazmu jest.. prysznic, nawet podczas samozapokajania palcem jest to niemozliwe. Prosze poradzcie mi..
  • Podczas orgazmu brzuch robi sie twardy,a jestem w 30 tyg. ciazy.Czy to nie wplywa w jakis sposob na dziecko?
  • orgazm(22)

Wspolzyje juz od roku,ale nie przezylam jeszcze orgazmu w trakcie stosunku.Bez problemu osiagam szczyt przy masturbacji i przy milosci francuskiej.Nie wiem co rbic,zaczyna mnie to martwic.Slyszalam,ze kobiety juz tak maja,ze musza dojrzec do przezywania orgazmu-tylko jak dlugo to ma trwac? Bardzo tego progne dla siebie,ale tez dla mojego mezczyzny.Wiem,ze sprawiloby mu to ogromna radosc.
  • Będąc dziś na imprezie sylwestrowej moje koleżanki, kiedy się upiły, zaczeły mówić o swych przeżyciach seksualnych. Ja mam 19 lat i od kilku miesięcy mam chłopaka, jeszcze nie kochaliśmy się, ale dotyamy się i dochodzimy do orgazmów. Mówiły m. in. o orgaźmie pochwowym i łechtaczkowym, i swych doznaniach, ale głupio było mi je pytać jaka jest różnica i co się czuje, no i jak to można rozpoznać? dzieki
  • Dziewczyny, mam 22 lata, współzyję od prawie dwóch lat z jednym partnerem, ale orgazm znam tylko "własnoręczny" ;] Oczywiście z partnerem nie przestajemy się starać o doprowadzenie mnie do orgazmu z nim:] Z ciekawości chciałam zadać kobietkom bardziej doświadczonym pytanie - czy ten orgazm zawsze jest odczuwano jednakoż intensywnie? Czy może zdarzają się orgazmy o wiele silniejsze? I od czego to - w Waszym przypadku - zależy. Z góry dziekuję za zaspokojenie mojej ciekawosci:)
  • Hej, mam do Was pytanie: Czy to tylko przypadek, że przez 3 lata brania tabletek nie miałam ani razu orgazmu? A jak odstawiłam to znów mam ? Wiecie coś na ten temat?
  • Półtora roku współżyję z chłopakiem, a orgazm wciąż znam tylko z masturbacji. Naprawdę mój partner bardzo się stara, urozmaicami wszystko, długa gra wstępna, seks oralny, ale dalej NIC. Mówi się, że kobieta musi się orgazmu "nauczyć". Czy mogę się go nauczyć przy pomocy wibratora? Zwykłego, nie wibrującego, jedynie kształtem podobnego penisowi (bo wiadomo, że penis mężczyzny nie wibruje):] Czy to ma sens?
  • Dziewczyny, chyba coś ze mną nie tak:/ Mam 23 lata, współżyję od dwóch lat. Osiągam orgazm tylko w czasie masturbacji i czasami mam sen w nocy, bez powodu, przychodzi sam z siebie:] Natomiast nigdy nie osiągnęłam go jeszcze z partnerem, nawet podczas seksu oralnego:/ Orgazm nie był nigdy głównym celem mojego współżycia, nie czekałam na niego, nie skupiałam się na tym, czy nadejdzie, czy nie, po prostu miałam i mam ogromną frajdę z seksu. Ale słyszę już od kilku koleżanek, ...
  • Mam pytanie- może głupie, ale ryzykuje, Orgazm to..., ale jak właściwie sie go odczuwa, jak rozróżnić go od podniecenia. Czy to jest stan w którym co? Poprostu robimy się "mokre" i jest nam dobrze? Bo ja tak właśnie mam, czy to jest orgazm? mój chłopak sie zawsze pyta czy miałam, a ja poprostu nie wiem. Jka to jest u was?
  • Nie wiem co mam juz robic... Wspolzyjemy z narzeczonym nieco ponad rok,na poczatku bylo ok,miewalam orgazmy podczas stosunku-moze nie zawsze ale miewalam,tak 1 na 3... Zaczelam brac tabletki anty...i sie skonczylo,zero orgazmow...i tak juz od listopada ubieglego roku!To jest dla nas obojga bardzo przykre,moj facet bardzo sie stara...a ja podczas stosunku i tak wiem ze nic z tego... Gdybym chociaz wczesniej ich nie miewala-jak niektore kobiety to przynajmniej bym tak nie tesknila(ni...
  • Mam pytanko. Jakieś dwa lata temu rozpoczęłam współżycie. Nie współżyłam regularnie ponieważ przez ten czas zmieniałam facetów... Tak szczerze mówiąc to kochałam sie mniej więcej z 10 razy. Dopiero przestałam odczuwać boł podczas stosunku. Słyszałam kiedyś że na orgazm trzeba trochę poczekać, ponieważ mięśnie muszą się przystosować. Jak to z tym jest właściwie? Czy doczekam się kiedyś orgazmu? Dodam tylko że z moim partnerem jest mi bardzo dobrze, przedewszystkim mam przyjemność z...
  • orgazm?(14)

Witam Was. Jest pewna rzecz, która interesuje mnie z czystej ciekawości. I nie piszę tu po to, żeby dano mnie do najzabawniejszego wątku na forum. :) Czy kobieta poprzez seks analny może mieć orgazm? Czy któraś z Was ma takie "doświadczenia"? Bardzo proszę o szczere odpowiedzi, bo pytam poważnie.
  • no wlasnie... jestesmy ze soba 2 lata, to moj pierwszy chlopak (sex) mam 23 lata i do tej pory nie maialam z nim orgazmu, kocham go i nie przeszkadzalo mi to dlugi czas ale juz mam dosc... oklamuje go za KAZDYM razem udajac zeby wiedzial jaki jest dobry...bo chce zebt byl szczesliwy, ale juz mam dosc...kiedy sama sie soba zajmuje jest mi zawsze dobrze... co mam zrobic? ??? pomozcie plizzz
  • czasami zdarza się, że po orgazmie zaczyna mnie bolec brzuch. jest to ból identyczny z tym miesiączkowym, i towarzyszy mi nawet przez cały dzień. wiecie moze, skąd się to bierze?
  • nie wiem co sie dzieje=/2 miesiace nie widzialam swojego chlopaka,i kiedy do czegos do szlo po tym czasie,doprowadzil mnie do orgazmu a potem ni stad ni zowąd pojawilo sie plamienie.To byl ostatni dzień przed kolejnym opakowaniem tabletek,okres mi sie juz skonczyl a ty nagle takie ostare plamienie,co to moglo byc??dziekuje za jakiekolwiek informacje
  • orgazm(27)

Jak to jest z tym orgazmem, czy normane jest, że 30-letnia kobieta nigdy nie miała orgazmu? "Przeoczyć" się tego chyba nie da?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się