Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(19 wyników)
    • gdyby orgazm trwał tydzień a nie parę sekund - co by to zmieniło w naszym życiu?
    • Z wiekiem i doświadczeniem dochodzi się do jedynej słusznej prawdy - że prawdziwe szczytowanie zapewnia tylko i wyłącznie - PRACA. Sukces za sukcesem, jesteś uwielbiany i podziwiany, przełożeni rozpływają się w zachwytach - wtedy cały czas trzeba chodzić w pampersie. Stan stabilny, spokojna praca, nic się nie dzieje - zgodnie z tekstem Big Cyca - chrońmy pracę od marazmu ;-) I to co lubię najbardziej - im bardziej się produkujesz i starasz, tym mniej jesteś doceniany i zauważany - t...
    • Czy osiągnięcie orgazmu przed ślubem (niekoniecznie przez 'prawdziwy' sex, ale z pomocą mężczyzny;))jest grzechem ciężkim wg religii katolickiej? Dlaczego? O wypowiedzi prosze katolików praktykujących. Z góry dzięki:)
    • Drogie kobietki czy słyszałyście o takim cudzie ? A może jest taka co to przeżyła i by opowiedziała? Lub może jest jakiś mężczyzna zdolny uczynić to cudo??? Prosimy o kontakt ;)
    • Przed przejściem, niezwykła, ułożona, szuka mężczyzny, który nie może naleźć drugiej połówki w tym pięknym, pędzącym do przodu świecie. Szukam gospodarza i złotej rączki w domu, gentelmena w salonie i ogiera w łóżku. Mężczyzny do życia, normalnego. Na spacery w blasku księżyca, na dobrą kolację w blasku świec, na weekend przy grillu nad jeziorem, wspólne święta itd.
    • Razem z moja dziewczyna wspolzyjemy od dosc dawna. Problem w tym ze ona wymaga ciezkiej pracy, nie zebym sie nie staral, ona poprostu nie moze. Niby juz jest tam ale to ciagle nie to. Wiec drogie panie prosze o jakies ciekawe propozycje jak rozwiazac ten problem.
    • Ilość orgazmów przeżywanych w trakcie jednego stosunku jest równa ilości nicków na forum Romantica, którymi posługuje się dana osoba.
    • Czyli co najlepszego w życiu zdarzyło Wam się jeść? (sucha kanapka z serkiem pleśniowym to nie to :-/ )
    • Witam wszystkie panie. Kilka dni temu skonczylam 18 latek i dostałam książkę <<jak to sie robi>>wypowiadaja sie tam czytelniczki o swoim pierwszym podnieceniu i orgazmie. moze wy tez o tym napiszecie w jakich okolicznosciach sie podniecacie itd...!!!
    • To były jego pierwsze słowa. Nigdy nie spotkałam takiego faceta. To były wspaniałe wakacje. PS Michał! poniżej kilka zdjęć z Jałty, o które prosiłeś: www.eastway.pl/index.php?q=gallery&g2_itemId=172 www.eastway.pl/index.php?q=gallery&g2_itemId=190
    • ------------------------------------------------------------------------------ -- kobiecy wytrysk to moj fetysz ale i rzadkosc wielka , jesli wiecie o czym mowie a wiedza to tylko kobiety ktore to przerzyly , przypadkiem lub z zamiarem, ale prawda jest taka ze nie kazda moze to miec, zwazywszy na to ze nie kazda przyzyla orgazm a co to dopiero mowic o wytrysku, bo kobiecy wytrysk to najintensywniejszy z orgazmow, wiem ze wiekszosc i tak potraktuje moj post jako glupi zart ale zape...
    • czy ktokolwiek z was spotkał się z "wytryskiem soczków" u kobiety? jak to przezyliscie i czy wiecie cos konkretnego od strony medycznej na ten temat. czekam piszcie. pozdrawiam.
    • Czy Wy wiecie, że miłość nie wystarczy, żeby mieć orgazmy?
    • bstalone@wp.pl
    • bez skrupułów! dodatkowa godzina. I co dalej?!
    • kiedy ostatnio mieliście orgazm? Czy bez nich da się żyć??:((
    • Ostatnio , w pracy kumpel robił sobie żarty, przeczytajcie - nizły ubaw:):) nitwit: no he!! @@CIEPLUTKA@@: witam' nitwit: a czemu tak ci ciepło? @@CIEPLUTKA@@: a bo chce sie troche poonanizowac nitwit: o, to siędobrze skłąda @@CIEPLUTKA@@: tak? nitwit: a skąd piszesz<icon_wink> @@CIEPLUTKA@@: <icon_smile1> @@CIEPLUTKA@@: wroclaw nitwit: wawa nitwit: pozda wrocłąw @@CIEPLUTKA@@: a dlaczego napisales ze sie dobrze sklada,ty tez masz ochote? nitwit: no to zależy co m...
    • Kiedy znowu pogadamy o orgazmach?? Muszę czekać do wiosny?!
    • Mam fajnego chłopaka,kocham go niesamowicie i...kompletnie nie mam ochoty na seks.Może powinnam dodać-z nim.Owszem,są faceci na których miałabym się ochotę rzucić,więc nie znaczy to,że jestem oziębła,bo wiem że nie jestem.Naprawdę kocham mojego faceta,nie potrafiłabym go zdradzić.Masowo udaję orgazmy( on się bardzo stara i to ja jestem w łóżku najważniejsza,a nie on),sama czasem inicjuję seks,ale to dlatego,że mam wyrzuty sumienia.Gdy nachodzi mnie"ochotka" i zaczynamy to robić,pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się