orgazm

(12 wyniki)
  • Moja laska, jak nie ma orgazmu ( oczywiscie rzadko jej sie to zdarza ;-) to: raz warknela na mnie zebym WANNE SPLUKAL!!!
  • Jakiś czas temu w GW przeczytałem reportaż na temat warszawskiego pałacu kultury i nauki. Otóż ludzie do pałacu listy pisali. Wspomniano, iż w latach siedemdziesiątych pewna niewiasta napisała, iż od chwili, gdy na pałacu zamontowano anteny radiowe, prześladują ją mimowolne orgazmy. Czy coś takiego istnieje ? Mimowolne orgazmy ? Pozdrawiam :)
  • Taki, jaki miala moja kobieta ? :)
  • Oczywiście mogące po nim mieć następny i jeszcze jeden i tak dowolną ilość. Być z taką to chyba szczyt szczęścia.
  • Czy wiesz, ze: >Gdybyś krzyczał przez 8 lat, 7 miesięcy i 6 dni wyprodukowałbyś >wystarczająco energii do podgrzania 1 filiżanki kawy. >(Nie wydaje mi się to warte wysiłku.) >Gdybyś puszczał bąki bez przerwy przez 6 lat i 9 miesięcy >wyprodukowałbyś wystarczająco gazu równego energii bomby atomowej. >(No to mi się wydaje bardziej warte wysiłku!) >Ludzkie serce wytwarza wystarczające ciśnienie aby wystrzelić krew na >odległość 20 metrów. >(O lud...
  • WIELORYBY PRODUKUJĄ PODCZAS WYTRYSKU PONAD 1800 dm3 SPERMY. TYLKO 10% FAKTYCZNIE TRADIA DO PARTNERKI, POZOSTAŁE 1620 dm3 ROZPŁYWA SIE W OCEANIE. ZASTANAWIACIE SIE CZEMU WODA W OCEANIE JEST TAKA SŁONA? NIE POŁYKAJ WODY! hm co Wy na to?
  • człowiek prehistoryczny nie znał swoich dziadków. Co ciekawego słyszeliście jeszcze od tych panów??
  • Wlasnie sobie czytam forum humorum, a tu takie cos sie pojawilo: Praca Sie suchen Praca? Wir haben es für Sie. Bestellen! www.Shopping.com Hmm, jak bede szukal pracy, to moge ja sobie zamowic, na shopping.com Jakies inne przyklady?
  • * Moim zdaniem seks to jedna z najpiêkniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie mozna kupic za pieniadze." -Tom Clancy *"Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotê na seks...? Ja tez nie." -Steve Martin *"Uprawianie seksu przypomina grê w brydza. Jak siê nie ma dobrego partnera, to lepiej miec dobra rêkê." -Woody Allen *"Biseksualizm podwaja twoje szanse na randkê w sobotni wieczór." -Rod...
  • SZCZYTY: Szczyt bezczelności: Zapytać się powodzianina: "Jak się panu powodzi? Czy się panu nie przelewa?" Szczyt bezczelności: Zesrać się pod drzwiami rektora, zadzwonić, poprosić o papier toaletowy i o wpis do indeksu... Szczyt bezpłodności: 30 lat stosunków z ZSRR. Szczyt bezrobocia: Pajęczyna między nogami prostytutki. Szczyt chamstwa: Narobić komuś na wycieraczkę, zapukać i poprosić o papier, a potem powiedzieć, że szorstki. Szczyt ciemnoty: Zapalić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się