orgazm

(5 wyników)
  • ŚWINTUCHY !!! Oczywiście, że to nie to, o czym pomyśleliście.:-)))))) Pingwin to nazwa basenu. Bardzo, bardzo lubię pływać. :-) Przez ponad pół roku byłam pozbawiona tej możliwości: banalna operacyjka, po której się miało zgoić wszystko jak na psie, potem pół roku leczenia powikłań, potem kolejny zabieg, na którym zemdlałam z bólu, bo dostałam za mało znieczulenia. Jasne, że pływać nie mogłam. Owszem, na ostatnich wakacjach już pływałam w ciepłym morzu. A na basenie nie byłam od n...
  • co jest lepsze..udać orgazm dla świętego spokoju czy powiedzieć prawde, że małego trzęsienia ziemi nie było :) ciekawa jestem waszych opinii..tych damskich i tych męskich ;)
  • Dostałem to, co poniżej w mailu i pomyślałem, że warto wkleić tutaj (nierzadko zdarza się, że ktoś ma pochmurny nastrój, o czym wspomina na forum, więc może w podobnym przypadku choć na chwilę się uśmiechnie po przeczytaniu tekstu :)) Czy wiesz, że: Gdybyś krzyczał przez 8 lat, 7 miesięcy i 6 dni wyprodukowałbyś wystarczająco energii do podgrzania 1 filiżanki kawy. (Nie wydaje mi się to warte wysiłku.) Gdybyś puszczał bąki bez przerwy przez 6 lat i 9 miesięcy wyprodukowałbyś w...
  • Informatyk poznał nową dziewczynę. Zaprosił do siebie na chwilę relaksu. Jednak w momencie najwyższego uniesienia panienka okazała się epileptyczką. Dostała ataku padaczki. Zdezorientowany informatyk dzwoni na pogotowie: - Przyjeżdżajcie szybko. Przyjaciółce zawiesił się orgazm!! czyż nie jest to urocze i jakież prawdziwe?? :DDD
  • Informatyk poznał nową dziewczynę. Zaprosił do siebie na chwilę relaksu. Jednak w momencie najwyższego uniesienia panienka okazała się epileptyczką. Dostała ataku padaczki. Zdezorientowany informatyk dzwoni na pogotowie: - Przyjeżdżajcie szybko. Przyjaciółce zawiesił się orgazm.!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się