Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(20 wyników)
    • To jest w mojej głowie od rana... ...dziele się z Wami zatem fascynującym materiałem: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3246639.html ---------------------------------- „Biseksualizm podwaja szansę na orgazm...”
    • w sytuacji dużego napięcia i stresu, no. podczas egzaminu dostaję orgazmu! Czy ktoras z was przezyła cos takiego?? prosze o szczere odpowiedzi!
    • orgazm(6)

Dlaczego umiem sobie wyobrazić seks podczas którego to kobieta nie ma orgazmu,natomiast seks bez męskiego "zaspokojenia" wydaje mi się "niekompletny"?Mimo rewolucja seksualna już za nami to wydaje mi się że tak naprawdę upłynie jeszcze duzo czasu zanim zmieni się męskie i kobiece myślenie o seksie.
    • No tym razem to już chyba przejdę sam siebie w swoim szowinizmie i tysiąc kobiet zaraz mnie przeklnie, ale... właściwie po co kobiecie orgazm. Teoretycznie mężczyzna podczas szczytowania zapładnia kobietę, więc orgazm jest naturalną koleją rzeczy a kobieta ma do orgazmu tyle ile piernik do wiatraka. Nie wiem, dlaczego feministki walczą o równouprawnienie w temacie orgazmu skoro kobietę tak Pan Bóg z Matką Naturą stworzyli. Podobno tylko 30% kobiet za każdym razem przeżywa orgazm h...
    • Postanowiłem podzielić się z wami wiedzą o tym, jak jest na prawdę z tym babskim orgazmem. MOje doświadczenia z kobietami są bardzo obszerne i wiem na pewno, że lepsza kochanka to taka, która okazuje, że ma przyjemność z seksu, nie ważne czy jest świeżo zarwaną laską, prostytutką, czy żoną. W ogóle problem babskiego orgazmu jest sztuczny, wytworzony przez feministki, żeby odebrać facetom przyjemność z seksu. Feministki nie umieją czerpać radości z oddawania swojego ciała w posia...
    • bardzo szybko osiagam orgazm. zaczynam kochac sie z moim chlopakiem i doslownie po 15 minutach, ja juz jestem "po". czasem zdarza sie, ze moge dalej sie kochac i szczytowac po raz drugi, ale zazwyczaj musimy zakonczyc cala zabawe, poniewaz ja odczuwam bol i dyskomfort. o krotszej grze wstepnej rowniez nie ma mowy, bo mam "sucho" i tez boli. myslalam, ze tylko mezczyzni maja z tym problem, a teraz mi to sie przytrafia. wczesniej tak nie bylo. szkoda mi mojego chlopaka, bo czesto zo...
    • Filozof o pilce: portalwiedzy.onet.pl/4868,11122,1341024,czasopisma.html
    • ??????/?? piszcie piszcie ......
    • Ciekawy artykuł: kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,78524,3817449.html PS dla Bene: zakładajac ten wątek, nie kieruję się żadną tezą i nie chcę niczego udowodnić :)
    • Tekst, odklamujacy glupawe rewelacje rodem z Cosmo: kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3817449.html
    • KOBIETA W PEŁNI SPEŁNIONA TO TA KTÓRA W ŻYCIU DOŚWIADCZYŁA MACIERZYŃSTWA-PRAWDA CZY FAŁSZ? Niezależnie od wieku, każda kobieta pragnie mieć dziecko. Sposób w jaki to okazuje jest na przekór różny, i bywa uzależniony od doświadczenia. Tak wiec proces "być matką" zaczyna się już od małego. I tak, mała dziewczynka jak chce zostać matką, na wyrost opiekuje się lalką podarowaną od rodziców. W wieku gimnazjalnym lalka odchodzi do lamusa, i pozostają skłonności opiekuńczo-rodzicielskie wynik...
    • Inteligentne kobiety maja mniej udany seks. Ideal to 100% hormonow? wiadomosci.onet.pl/1742178,69,item.html
    • Wiadomo ze w sexie nie ma sprawiedliwosc kobieta musi uczyc sie orgazmu nie zawsze ma orgazm a facet ma lepiej bo ma orgazm od razu od pierwszego stosunku.Ale czy mozna przeciwdzialac tej niesprawiedliwosci?Uwazam ze tak.Mam apel do dziewczyn ktore nie rozpoczely jeszcze wspolzycia,nie doprowadzajcie swojego partnera do wytrysku jezeli same jeszcze nie nauczylyscie sie orgazmu bo on wtedy bedzie mial lepiej wiec dlaczego macie byc poszkodowane?Dziewczyny nie pozwalajcie zeby oni przezyw...
    • ...Moze ktoś już zna tą witryne? www.feministka.pl/ Wygląda to-to ciekawie.
    • Temat w zwiazku z nader wiosenną aurą: >>Kapucyn o. Ksawery Knotz, który na łamach "Super Expressu" pisze o stymulacji oralnej oraz wyższości penetracji nad orgazmem, w maju wygłosi płatne rekolekcje w toruńskiej parafii o. Rydzyka. Ma mówić o seksie. O. Ksawery Knotz jest autorem m.in. niepublikowanej książki "Seks jakiego nie znacie. Dla małżonków kochających Boga". Audycję z jego udziałem w Radiu Niepokalanów katolicki Klub Miłośników Dobrych Mediów reklamował zas...
    • Dunin na sobote z ostatnich WO; wbrew pozorom felieton wcale nie jest o feminizmie, ale na zanętę wycinam i wklejam pozor: "(...) jeśli chcesz obrazić mężczyznę, to nie mówisz mu, że jest kobieciarzem, tylko że jest impotentem. Standard dla kobiet jak zwykle jest inny, ale chyba z dwojga złego lepiej być puszczalską niż oziębłą flądrą. Za wsparcie tej tezy niech posłużą nam na przykład obelgi, jakimi obrzuca się feministki. Wiele z nich w mniej lub bardziej bezpośredni sposób ...
    • lubie sie gapic na dziewczyny i kobiety kiedy jestem w jakims tłumie na ich buzie persi nogi tylki etc. chciałbym je rozebrac i dokładnie obejrzec - nie slinie sie kiedy to robie jest we mnie tylko taka ciekawosc np czy rudowłosa kobieta bedzie miała ruda cipe czy moze czarna jak wyglada jej brzuch etc interesuje mnie to co ukryte, niedostepne no i chciałbym powtorzyc pytanie czy to jest seksistowskie spojrzenie na kobiete czy to bardziej jest spojrzenie naukowca np jakiegos entomol...
    • tinyurl.com/ruedw
    • www.smieszne-zdjecia.pl/porady-seksualne-z-radia-maryja-t1610.html
    • ...rozszerza się grono Pań dostających wezwania do trepowa... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3245766.html Wniosek jest jeden. Może do zasadniczej jeszcze im daleko służby...ale napewno im więcej kobiet w wojsku tym ciekawiej...:) ----------------------------------- „Biseksualizm podwaja szansę na orgazm...”

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się