Forum Kobieta Pogaduszki
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(6 wyników)
    • Czy któraś z Was, drogie panie, może mi powiedzieć co jest przyczyną mojej ospałości po orgazmie?Zachowuję się jak typowy facet i dokładnie nie wiem co jest tego przyczyną.Lubię biologię, ale na to pytanie nie jestem w stanie sobie odpowiedzieć, a lubię tak wszystko wiedzieć:) Momentalnie po łóżkowych ekscesach, pragnę zasnąć.Dlaczego?Czy któraś z Was może mi na to odpowiedzieć?
    • Czy któraś z Was nie miała nigdy orgazmu? Mimo tego że probujemy różnych pozycji i kochamy się naprawdę długo to ja i tak nie mam orgazmu :( Czy można temu jakoś zaradzić? Może znacie jakieś sposoby żeby dopomóc sobie w dojściu do orgazmu? To jest poprostu straszne nie doznać do końca przyjemności :(
    • Czy to nienormalne ze po 4latach zwiazku jeszcze nigdy nie mialam orgazmu!? Czy to oznacza ze jestem oziebla?Czy to po prostu nie tenfacet.Dodam nieskromnie,ze sama potrafie sie doprowadzic do orgazmu..?jaka moze byc przyczyna...?Czy tez macie podobny problem(glupi bo glupi..ale..)
    • Mój poblem polega na tym...ze jeszcze nigdy nie mialam orgazmu tzw.wewnetrznego...i boje sie ze nigdy nie bede go miala...czytalam juz o przypadkach, gdzie dziewczyny mogly tylko to przezyc tylko, podczas seksu oralnego... Czy to zalezy od wieku?? Dodam, że mam stalego partnera, i 23lata.
    • Dziewczyny, moze to dla was banalne ale jednak proszę o radę. Wprowadziłam sie do nowego mieszkania. Nasza sypilania przylega do sypialni naszych sąsiadów - całkiem obcy nam ludzie, raz ich widzielismy. Niestety parka niesamowicie głośno sie kocha - słyszymy bardzo wyraźnie ochy i achy :-) Troche nas to wkurza. Gdyby to było wiercenie w ścianie po 22 bez problemu byśmy zwrócili im uwage, ale w takim przypadku nie wiemy jak to tak dyskretnie zrobić żeby na wstępie nie pokłocić się ...
    • stosunki, skoro nie sprawia Wam to przyjemności?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się