orgazm

(6 wyników)
  • wiem, że antydepresanty mogą zaburzać orgazm, ale czy może znacie jakiś, który nie daje tej przykrej przypadłości? Znajomy po welbutrinie miał podobno super orgazmy ale zaraz się wahnął w drugą stronę więc nie wiem, czy to był efekt leku czy rozpoczynająca się hipo...
  • Witam. Od trzech miesięcy przyjmuję seronil (fluoksetynę) na stany depresyjne. Główne objawy to brak energii i motywacji, zmęczenie, uczucie wysiłku przy najgłupszych czynnościach. To wszystko minęło, podobnie jak początkowe skutki uboczne leku, pozostał tylko jeden problem, jak to ulotka ładnie określa, dysfunkcji seksualnych. A skoro już aspiruje do normalności i zdrowia psychicznego to chciałbym korystać z wielu aspektów życia, także tego;-). Więc chcę zaporponować zmianę lek...
  • nie to te leki to mialem wczesnie ale one tak naprawde niesa problemem i nie maja nic wspolnego z impotencja, moj swiat sie zmienil najpirw po uderzeniu w leb a dobila mnie ta wizyta u bioenergoterapeuty, wiem ze chcial dobrzeale cos sie spiprzylu u mnie po wizycie,nawet jesli to sobie wkrecilem ale mysle ze on cos zrobil abym byl spokjnieszya przy okazji stlumil moj caly poped i motywacje do dzialania, fak z jestem spokojniejszy o co niby mi chodzilo ale jakim kosztem, wie chce d...
  • sex...(13)

Wiem,ze ten temat byl juz poruszany i z gory przepraszam za zasmiecanie forum.Ale mam problem na ktory nie znam rozwiazania... Biore efektin75- jedna rano,Tegretol 400mg 1-0-1 i zolaxa 10mg-pol na noc.Czuje sie po tych lekach bardzo dobrze.Tylko wlasnie to jedno-sex-a dokladnie orgazm sprawia mi trudnosci.Tzn sam sex jest w miare,choc nie ma trzesienia ziemi,a orgazm to juz tragedia...Musze byc silnie pobudzona,mam go niezwykle rzadko i jak juz jest to jakis uposledzony...krotki,a chwil...
  • Mam pytanie, jak w temacie ;) Czy ktoś z Was bierze ten lek i czy zauważył zanik libido jako skutek uboczny? Potraktujcie proszę to pytanie poważnie, to dla mnie dość istotne...
  • Trudność w osiągnieciu orgazmu. Czy są w ogóle leki, które nie wpływają na funkcje seksualne? Gdy się lata pod sufitem - jest znakomicie, ale to bardziej chyba ekscytacja, błyszczące oczy, poedniecenie. Sam finał jest taki sobie. I za to odpowiadają cholerne antydepresanty. Nie mieć depresji i mieć "tak sobie" - wiem, wiem. Ale może jednak da się coś zaradzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się