Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(301 wyników)
    • ostatnio mój chłopak opowiedział mi jak to jego była kobieta dostawała orgazmu podczas pieszczenia go ustami. Mój chłop twierdzi,że było jej tak przyjemnie,że orgazm sam przychodził!!! Czy waszym zdaniem jest to w ogóle możliwe? Doświadczyłyście kiedyś czegoś takiego, a może słyszałyście,że takie cuda się zdarzają? Naprawdę mnie to intryguje, bo moim zdaniem ona robiła go w balona a orgazm zwyczajnie udawała.....
    • hej mam 14 lat masturbuje sie od 2 lat i jeszcze ani razu nie miałam orgazmu, ostatnio zaczełam uprawiac z chłopakiem petting, i tez nie mam. powiedziałąm mu o tym ale niewiem co zrobic bo chciała bym wkoncu przezyc ten pierwszy orgazm. Coś ze mna nie tak?? prosze pomózcie mi :(
    • i skad wiadomo ze ma sie go wlasnie w tym momencie?
    • Nigdy nie mialam orgazmu podczas stosunku....a najgorsze jest to...i nie wiem czy to normalne...ze jak czuje, że jestem juz blisko-to czuje ze zaraz się zsikam!!!!!!!!! Pomóżcie...:(
    • O ile u faceta dość łatwo go wywołać róznymi piszczotami, o tyle u kobiet to bardziej skomplikowane. Wiadomo, że u kobiet związne jest to często z potrzebą pieszczot łechtaczki, ale to już nie takie proste jak pieszczenie członka. Czy jest jakiś uniwersalny sposób na osiągnięcie kobiecego orgazmu? Albo już jeśli już nie orgazmu to dużej satysfakcji z seksu? Proszę kobiety o poradę.
    • Tak sie zastanawiam co sie dzieje w organizmie kobiety po osiągnięciu orgazmu?Nie chodzi mi tu o uczucie boskiego rozluźnienia,ale o to czy regularne orgazmy mają wpływ na naszy organizm?Jeśli tak to jakie?
    • jak to jest z tym kobiecym orgazmem? słyszałam, że u mężczyzny jest to odruch wrodzony, zaś u kobiety - wyuczony i że mozna się go "uczyć" nawet rok lub dwa lata od rozpoczęcia współżycia... gwoli precyzji: interesuje mnie orgazm podczas stosunku seksualnego (nie pytam o masturbację) zakładając sytuację "posiadania" stałego partnera. Czy udało Wam się ten "odruch" osiagnąć? Czy to była mozolna droga, rozmowy z partnerem, podchody, tłumaczenia czy raczej coś spontanicznego, intuicyjnego, oc...
    • Czy to prawda, że są dwa rodzaje? Ja nigdy nie mogę szczytować podczas stosunku, za to z pomocą męża ;-)zawsze mam orgazm łechtaczkowy. Oboje nauczyliśmy się pieszczoty oralne wplątywać w akt. I byłoby fajnie ale czasem marzy mi się, żebyśmy skończyli razem, zwłaszcza, że czuję się wtedy bardzo podniecona. Jak jest u Was? Czy można się tego nauczyć albo może jakaś terapia by mi się przydała? Albo czy może mąż robi coś nie tak? Bardzo zależy mi na poważnych odpowiedziach ;-) Dziękuję.
    • Witam Uprawiam ze swoim facetem od ponad roku seks, o orgazmie pochwowym słyszałam ale jest mi jak na razie do niego daleko. Jednak chodzi mi o orgazm łechtaczkowy... Moj mezczyzna gdy robi mi minetkę najpierw jest ok miło, przyspiesozny oddech... nadchodzi pozniej taki moment ze jest juz zupełnie inaczej, jakby ktos inny mnie lizał, chodzi o to ze nastepuje zmiana doznan na jeszcze milsze - i to nie stopniowo tylko nagle; nastepnie jak cały czas działa to nagle od pochwy przez łechtac...
    • Witajcie:) Od dawna nurtuje mnie jedna sprawa,a wstydze wprost zapytać się o to mojego chłopaka:-/ Chodzi o to czy jesli facet ma wytrysk-to wtedy równiez orgazm??? A jeśli nie to czy odczuwa przyjemnosć podczas wytrysku?? Hmmm... ja poprostu tego nie wiem....i dlatego pytam, bo chciałabym w końcu wyjaśnic swoje wątpliwości:) Pozdrawiam Anetka:)
    • dziewczyny, czy czesto zdarza wam sie, ze nie macie orgazmu? kiedy przezylyscie go po raz pierwszy, jak dlugo musial trwac stosunek, byscie to poczuly? pomocy
    • czy wy też emamy próbowałyscie tak szczytować?polecam bo doznania nieziemskie:)
    • Ostatnio jak się kochałam z moim chłopakiem(na biurku) to On nie dostał orgazmu,ale wytrysk miał.Zdziwiłam się,bo nigdy tak się nam nie zdażyło.Czy to normalne?Czy mieliście podobny przypadek?
    • Hej, Sypiamy ze sobą od 8 m-cy i nie umiemy osiągnąc orgazmu... Dlaczego?? Ani on nie szczytuje podczas klasycznego stosunku, ani ja. Kiedy zaspokajamy się nawzajem ręką lub ustami jest super. Dlaczego tak jest????
    • orgazm(35)

co zrobic żeby mieć orgazm??? kochamy sie z chłopakiem ponad pół roku... ani razu go nie miałam..;( pare razy było blisko ale... w jakiej pozycji moge go latwiej dostac? czy takie zabawki jak durex play pomogą?? (prosze o POWAZNE ODP, bez hamskich docinków...)
    • Mój mężczyzna zafundował mi wczoraj super orgazm...Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego,jedynie łechatczkowy i czułam się wybrakowana z tego powodu...Mój facet wczoraj pieścił mnie chwilę,po czym wszedł we mnie,ja sobie leżałam a on siedział,i pieścił moją łechtaczkę delikatnie sie poruszając...efek był nieziemski...odleciałam w kosmos! polecam wszystkim :)
    • Jestem z facetem ponad rok, a ja nie wiem czy miałam orgazm. Ja potrezbuje chyba duzo czasu, a on nie potrafi wytrzymać. To nie znaczy ze kochamy sie 10 minut. Zazwyczaj kochamy sie okolo 30-40 minut oczywiscie razem z pieszcotami. Jest mi dobrze gdy uprawiam z nim seks, ale chyba nie miałam jeszcze orgazmu. Czuje czasem ze miałam orgazm ale nie jestem pewna bo tak naprawde nie wiem jak to sie odczuwa, czesto po tym chce mi sie płakać poradzcie cos prosze
    • Orgazm?(15)

Mialam kilku partnerów i nigdy nie doznalam oragazmu. dlaczego?
    • Prosilabym o powage bo dla mnie to jest istotna sprawa.Chodzi i mi orgazm dopochwowy. Wspolzyje juz z moim chlopakiem od 4 lat i ciagle nie moge przezyc orgazmu (nie licze seksu oralnego). Czy ten problem jest powszechny? Zaczyna mnie to troch dolowac bo zaczynam sie zastanawiac czy ze mna jest cos nie tak:( Jest mi tez szkoda mojego chlopaka bo wiedze, ze bierze to do siebie choc staram sie, zeby sie tym az tak nie przejmowal.Probowalismy wszytskiego...i nic. Ostanio zaczelam sie...
    • Witam, Tak czytam na forum o następujących po sobie orgazmach i mogę tylko pozazdrościć... Ja po 1 orgazmie jestem tak "wrażliwa" (każdy najmniejszy dotyk aż boli), że nie mam siły na kolejne! (A szczególnie po oralu). Czy ktoś jeszcze tak ma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się