Forum Kobieta Wysokie Obcasy
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(4 wyniki)
    • Bardzo ciekawe i bardzo smutne. Nieszczęsliwa, skrzywdzona kobieta, która przyczyn swoich cierpień szukała w tradycyjnej kulturze i morlaności. A dziś...starość, zgryzota, dzieci brak, męża brak (jest za to "chłopak" - fajnie brzmi w przypadku staruszki).
    • mam kolezanke ktora matka urodzila w wieku lat 15 i oddala do domu dziecka, jakbym z nia nie rozmawiala to zawsze zaczyna sie skarzyc na swoje zycie i odtracenie..Jest juz po 30, kompletnie rozbita psychika ,brak zycia uczuciowego , strach przed prawdziwa bliskoscia,no i narastajacy problem alkoholowy. Wtedy nie bylo glupich gazetek ,ale co do antykoncepcji to nawet moje wyksztalcone kolezanki wspolzyjac wierzyly w cuda ,pt. :ona wie kiedy moze to robic,pozwalajac swemu partenerow...
    • Porażające. Cisnienie mi skoczyło :-(
    • Kinga, przez takie pieprzenie jest to co mamy. Tylko ty nigdy nie jesteś temu wszystkiemu winna. To zawsze oni. Czemu pedofil stosujesz tylko w rodzaju męskim, są, zapewniam cię pedofilki! A kastracja to próba odcięcia gangreny. Ty będziesz szukała oczywiście penicyliny ale czy pedofil bedzie chciał się wyleczyc, zada sobie ten dyskomfort zamiast znaleźc orgazm? Bzdury, masz krzywe widzenie świata. Szkoda, że ja musiałem ci to powiedziec. Co tobie dolega?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się