Forum Zdrowie Partnerstwo i seks
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(37 wyników)
    • to, że jest możliwy, wiem. ale dlaczego? jakim cudem facet doprowadza mnie do wytrysku a do orgazmu już nie?
    • Często czytam, że u kobiety jest po prostu orgazm, nie ważne jak wywołany. Muszę powiedzieć, że u mnie wygląda to tak, że mogę osiągnąć orgazm łechtaczkowy ( kiedy mąż pieści odpowiednio moją łechtaczkę), pochwowy bez żadnej dodatkowej stymulacji łechtaczki i analny podczas stosunku analnego z pobudzaniem łechtaczki lub bez albo z dodatkową stymulacją pochwy jakimś przedmiotem lub odwrotnie( w zależności od pozycji). Osiągam tez orgazm poprzez penetrację pochwy palcami i stymulację łechtaczki...
    • witam.dziewczyny jak to jest u was z tym orgazmem?o czym myslicie zeby szybciej dojsc?ja mam lechtaczkowy i troche czasu mi to zajmuje
    • Witam serdecznie Pani Doktor,bardzo proszę o poradę..mam 24 lat,moj chlopak rowniez,jestesmy w związku od roku,rowniez od rok wspolzyjemy(jednak znamy sie o wiele dluzej-5lat),oprocz tego ze sypiamy ze soba,naprawde bardzo sie przyjaznimy,lubimy i szanujemy,moze zabrzmi to zbyt patetycznie ale czuje ze jestesmy pokrewnymi duszami,nadajemy na tych samych falach,rozumiemy sie bez słow,oprocz tego istnieje rozwniez ogromne pozadane,pragniemy ie nawzajem i to bardzo.Przed Nim mialam jednego partn...
    • Jestem 8 lat po ślubie i jeszcze nie miałam orgazmu. Mój mąż był moim pierwszym facetem i już nim pozostał. Kocham go, lubię się z nim kochać i pragnęłabym orgazmu a tu nic. Może jakaś odpowiednia pozycja? A tak wogóle jakie to uczucie? Co kobieta wtedy czuje?
    • Mam 27 lat. Inicjację seksualną odbyłam w wieku 25ciu, wcześniej od ok 20stego rozku się masturbowałam. Z czasem przyzwyczaiłam się do czytania opowiadań erotycznych podczas masturbacji i to był mój sposób na zaspokojenie i uzyskanie orgazmu. Jestem sfrustrowana bo przy współżyciu z partnerem nigdy nie dochodzę. Nie miałam orgazmów z poprzednim partnerem, nie mam z obecnym. Z byłym seks był ciekawy i ekscytujący na początku, czerpałam z niego przyjemność, ale... No właśnie ale: bardzo się...
    • Współżyje seksualnie od 6 lat, w trakcie tego czasu miałam 3 rożnych partnerów seksualnych. Z moim trazniejszym mężczyzną jest mi naprawdę wspaniale, bardzo mnie pociaga, dochodzi do zbliżenia nawet po 4 razy dziennie, tylko przy nim doznałam orgazmu przy pieszczeniu oralnym, ale nigdy w zyciu nie doznałam orgazmu pochwowego za który ponoc jest odpowiedzialny punkt G. Czy moge cos z tym zrobic, lub jakos na to zaradzic?
    • Witam, Przejawia się taki pogląd, że jak kobieta nie ma orgazmu z facetem, to to nie ten, że cos nie gra w związku. A jak ma orgazm to znaczy że to TEN? Ja mam tak, że z poprzednim nie mialam, mimo, że sie starał, z obecnym tak, prawie za każdym razem. Ale i tak mam mnóstwo wątpliwości czy to TEN, czy mam z nim mieszkać, żyć, zakladać rodzinę. Zastanawiam się, czemu tak jest, że najpierw sama sobie wybieram partnera, chętnie umawiam sie na randki, a potem, jak juz prawdziwe życie jest tuż...
    • Witajcie moje pytanko to czy jest możliwe aby kobieta miała kilka razy orgazm podczas stosunku, mi sie to nigdy nie zdazyło, owszem miałam niejednokrotnie nawet po 3 orgazmy ale ale tylko pierwszy był podczas uprawiania seksu, pozostałe to były jak mój partner pieścił mnie oralnie. Poproszę o opinie na ten temat i może jakies porady...
    • mam 25 lat, parę lat do tyłu powiedział że jak mu powiem że nie mam orgazmów to mnie zostawi ponieważ go zdradzę. Wystraszyłam się i zachowałam to dla siebie, sama mam orgazmy, nasz sex też lubię, ale męczy mnie już to, i bardzo chciała bym go przeżyć właśnie z nim, jak mogę mu to powiedzieć, boje się że poczuje się zraniony. Proszę o pomoc
    • napisze wstepnie tak. ja mialam duzo partnerow a moj partner wlasnie nie, probowal uprawiac raz seks i nic nie wyszlo a przez ten czas mowil ze nie mial dziewczyny/przygodnej kochanki i zaspokajal sie reka (kilka lat) moj partner moze uprawiac seks badzo dlugo bo nie szczytuje za szybko. wspominal ze zaspokajajac sie reka osiagal wielokrotnie orgazmy krotkich odstepach czasu zauwazam ze w czasie seksu moj partner ma wytrysk (albo on mowi albo widac w prezerwatywie) ale nie szczytuje za...
    • mężczyźni powinni mieć ustawowy zakaz zadawania pytania: "było Ci dobrze?" lub "miałaś orgazm?" przecież to chyba widać a jeśli kobieta udaje i nie chce powiedzieć prawdy to i tak powie, że tak. O co im chodzi (facetom)?
    • Jak powinien przebiegać prawidłowo orgazm u mężczyzny?
    • Mam chyba nietypowy problem jak na kobietę. Od zawsze to ja jestem "krótkodystansowcem" w naszym związku i nie wiem jak mam to zmienić - a chciałabym bardzo. Zaraz jak mąż we wnie wejdzie, to ja po krótkiej chwili mam kosmiczny orgazm, jego to deprymuje trochę, bo on zawsze potrzebuje kilkakrotnie więcej czasu niż ja, żeby dojść do finału. Mnie sama gra wstępna tak podnieca, że jak mąż jest już we mnie to ja szybko kończę. Z kolei bez gry wstępnej jestem za sucha żeby on wszedł we mnie. Kół...
    • Tysiące pism i książek jest poswięconycjh orgazmowi kobiety. W moich książkach staram się przywrócić równowagę i pisze o tym, co przezywa, bądź może przeżywać facet. Tu: ,,Szczęśliwy w Ameryce" Claudia otworzyła oczy i spytała szeptem. – Co prostytutka może dać więcej mężczyźnie niż normalna kobieta? Patrzył na nią z góry zaskoczony pytaniem. – Dlaczego chcesz wiedzieć? – Nie chcę być od niej gorsza. – Mężczyzna nie musi się starać, żeby kobieta była zadowo...
    • Po ślubie jesteśmy 6 lat, byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi i czekaliśmy z seksem do ślubu. Mój problem jest taki że mój mąż w pozycji klasycznej ani w żadej innej nie potrafi osiągnąc orgazmu a jedynie w pozycji "od tyłu" (na pieska). Pierwszy i jedyny raz kiedy osiągnął orgazm w pozycji klasycznej to była noc poślubna a potem nigdy mu się to nie udało ani w klasycznej ani innej, zawsze musimy skończyć od tyłu i on wtedy ma orgazm. Mnie to drażni, bo ja tej pozycji strasz...
    • musze spytac w koncu bo juz sam niewiem.
    • Mam problem z masażami. Każdy, jakikolwiek masaż wywołuje u mnie silny wzwód, co gdy dłużej trwa, kończy się ejakulacją. Nie ma znaczenia wiek, płeć czy status masażysty, mój organizm zawsze reaguje tak samo bez względu na to czy zajmuje się mną młoda dziewczyna, czy 50-latka, czy facet. Strasznie się wstydzę, chociaż znajoma masażystka mówi że nie mam się czym przejmować. Kiedyś poprosiłem ją, żeby sprawdziła do czego można doprowadzić moje ciało; w czasie długo trwającego masażu doznałem tr...
    • Witam. mam pewien problem z sexem a raczej z orgazmem. tyle sie słyszy o super sexie, że jest bardzo przyjemny itd, że wielkie szczytowanie to coś bardzo wielkiego, mam 26 lat, 3 letnie dziecko i męża z którym jestem po ślubie 4 lata a jesteśm ze sobą w sumie 8 lat. sex nigdy dla mnie nie był specjalnie ważny, nie miałam nigdy " chcicy" chyba że po jakimś drinku budziła sie we mnie prawie kobieta. Największym problemem jest to że ja nigdy w życiu nie przeżyłam orgazmu podczas normalnego se...
    • Wczoraj pierwszy raz udawałam orgazm. Już od dłuższego czasu go nie mam, chyba że podczas masturbacji. Mój chłopak nie daje mi wystarczająco dużo czasu, choć szczerze mówiąc potrzebuję go rzeczywiście dużo. Wczoraj on doszedł, potem ja chciałam żeby mnie jeszcze popieścił. Zaczął mnie pieścić, po chwili miał znów erekcję. I znów chciał żebym pieściła jego. Więc pieściłam i jego i siebie samą. Nie wiem, co się stało i dlaczego, ale udawałam że kończę. W ramach jakiegoś głupiego eksperymentu?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się