Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      orgazm

orgazm

(17 wyników)
    • "- Nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu podczas samego stosunku - potrzebuję do tego pieszczot łechtaczki. Czy można coś na to poradzić? - A niby dlaczego miałaby Pani to zmieniać? Nie jest ważne, jak dochodzi się do szczytu - ważne, że się dochodzi." Za taką poradę seksuologa to ja dziękuję... Zakładam że pani "doktor" nie ma problemow z orgazmem w czasie sosunków, bo inaczej wiedzialaby pani jak to jest każdy stosunek kończyć z uczuciem niedosatyfakcjonowania. Widzieć jak partner w...
    • no tylu nonsensow na ten temat juz dawno nie czytalem, az nie chce mi sie wciskac ctrl+c i ctrl+v i dyskutowac temat sie zgubil w 1/3 artykulu.
    • To bardzo dobra rada! Pani Ewa Żeromska nie myśli szablonowo. Minęły już czasy gdy ejakulację nazywano orgazem, a kobiety uważano za nieczyste.
    • Prawda jest taka ze od czestosci, jakosci, i wszelkich rozkoszy zwiazanych z orgazmem wszytko zalezy od partnera. Tylko mezczyzna (pomijajac masturbacje) ktory chce sprawic kobiecie przyjemnosc, a nie najpierw stawiajac siebie i jego potzreby, pomoze odkryc ten caly niesamowity proces zwany orgazmem.
    • stosunki w/g pani seksuolog polegaja na zaspokojeniu samicy.. samiec to taki osobnik do zaspokajania samicy....i tak w kolo macieju..
    • Czy często nastolatki nie mają orgazmu pochwowego? Współżyję od dwóch lat, miałam trzech partnerów i jeszcze nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Jest jakaś metoda, która to zmieni? Może np. pozycja?
    • ja mam to szczescie ze mam orgazm za kazdym razem (nie powiem ze ma na to wplyw moj facet bo specjalnie dla mnie powstrzymuje sie przed wytryskiem - u mnie trwa to nieco dluzej niz u niego) ale osiagam go tylko w jednej pozycji: na jezdzca... czemu sie tak dzieje? czemu nie dochodze w innych pozycjach?
    • Osiągnięcie orgazmu przez kobietę to największe szczęście mężczyzny,on po akcie patrzy na swą nagą ukochaną i jest dumny.
    • Kocham się z mężem średnio 4 razy w tygodniu. Jestem tą szczęściarą, która na palcach policzy zbliżenia bez osiągnięcia orgazmu. Nie potrzebuję kilku, poniewaz ten jeden, bardzo intensywny mi w zupełnosci wystarcza. A co do orgazmu to wszystko tkwi w głowie i relacjach z wybrankiem. pozdrawiam wzystkie kobiety
    • Zadzwoń do mnie ;)
    • zauwazyłam ,ze od paru m-cy mój mąz w nocy sie masturbuje...Jesteśmy razem od 5 lat a małżenstwem od 2 lat.Jestem załamana.Gdy zauwazylam co robi bylo mi sie wstyd do tego przyznac a przeciez to jemu powinno byc wstyd ,ze to robi i to bedac ze mna w łózku.Uwazam to za ohydne.Zamiast zwrocic sie ze swoimi pragnieniami do mnie,zaspakaja je sam.Nasze pożycie zawsze układało sie bardzo dobrze.Jednak od jakiegos roku,półtora nasze stosunki (jesli tak je mozna nazwac...) ograniczyly sie...
    • To pytanie pzypomniało mi scenę z filmu "Kiedy Harry poznał Sally" i scenę gdy Sally (Meg Rayan) przy kawiarnianym stoliku tak świetniu udaje orgazm, i na tle głośno, iż starsza pani siedząca niedaleko mówi do kelnera: "Poprosze to samo" No cóż drodzy Panowie, Panie mogą i potrafią udawać :) Inną sprawą jest po co i dlaczego to robią, ale to już filozofowanie :)
    • witam mam 20 lat wspolzylam z dwoma partnerami z jednym ponad rok, nigdy nie mialam PRAWDZIWEGO orgazmu (mezczyzna byl doswiadczony wiec to nie jesgo wina).jedynie malenkie skurcze pochwy wywolane draznieniem lechtaczki, czesto jeszcze przed sama penetracja. najpierw myslalam ze jestem niedoswiadczona - teraz zaczynam sie martwic CZY moze mi ktos doradzic? czy ktos ma podobny problem? a moze ktos juz go rozwiazal.. CO ROBIC? z gory dzieki
    • Mam pytanie!Jestem z chlopakiem od 2 lat i od tegio czasu uprawiamy seks ale ja nigdy jeszcze nie mialam orgazmu!Oklamuje go ze jest inaczej ale juz zle sie z tym czuje!Bardzo chcialabym wkoncu czuc te rozkosz!Co mam zrobic zeby tak bylo???Prosze pomozcie
    • Witam. Moj problem jest taki... Jestem mężatką ale od jakiś paru lat nie jest mi dobrze z mężem w łóżku...Próbowalismy wszystkiego dosłownie.. i choćby nie wiem jak mnie pieścił to nie potrafię mieć z nim orgazmu.. Gdy robię to sama to za kazdym razem mam orgazm... Nawet mu pokazywalam jak ma mnie piescic ale to na nic...zamiast mnie to podniecać to wywołuje odwrotny skutek a nawet złość... Przyznam miałam nawet kochanka<wstyd> niby było lepiej ale też nie do końca...po...
    • Prosze zmienić na jakiś czas partnera
    • od ostatniego czasu kocham sie z moim chłopakiem oralnie. nigdy jednak nie odbyłam z nim prawdziwego stosunku. czy taka kolejnosc jest normalna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się