orgazm

(9 wyników)
  • Ostatnio trafiłam na taka myśl u Wisłockiej i zastanawiam się czy to możliwe. Czy orgazm a raczej skurcze macicy jakie wywołuje może zaburzać zagnieżdżenie, lub wręcz je uniemożliwić? Ja mam mieszane uczucia, ale gdyby tak było to może należałoby to uwzględnić w staraniach?;) Ciekawa jestem waszych opinii, a może znajdzie się jakaś mama lub przyszła mama która zada kłam tej teorii?
  • Witam dziewczyny! Mam pytanko, staramy sie z meżem już 5 cykl. Ale własnie przeczytałam u Was na forum, iż gdy kobieta ma orgazm plemniki wtedy szybciej dochodzą do jajeczka bo są skurcze. ( arykuł forum.gazeta.pl/forum/w,586,101892895,101892895,wylewajace_sie _nasienie_prosze_o_porady.html) Ale u mnie jest tak, że ja mam najpierw orgazm, a później dopiero mój maż. Wiec w takim razie mamy utrudnione starania?? Czy co? Czy mamy tak robić zeby najpierw mój M. dochodzil?? Wiem, że ...
  • Witajcie dziewczyny. Wytłumaczcie ciemnej babie jak to jest z orgazmem. Ostatnio usłyszałam od przyjaciółki, która gdzieś przeczytała, że orgazm zabija ,,żeńskie" plemniki. Prawda to czy fałsz? Czy któraś mimo orgazmu poczęła córkę? Bo jeśli to prawda... to ups :( Pozdrawiam.
  • Wczoraj wpadłam mi w ręce lektura, którą niemal wszyscy znają: "Sztuka Kochania" Wisłockiej. Moją uwagę zwrócił szczególnie rozdział: Ciąża i sex. Pani Wisłocka pisze w nim,że jeśli doszło do zapłodnienia i następuje proces zagnieżdżenia się, a u kobiety w tem czasie wystąpi orgazm, to silne skurcze macicy mogą wydalić zarodek... co o tym myślicie...?
  • Dziewczyny, może to jest głupie pytanie, ale czy orgazm może jakoś wspomagać zajście w ciąże... Ja z moim mężem staramy się o dzidziusia od pół roku i nic, tyle, że przy stosunku ja nie potrafię osiągać orgazmu, i już zaczynam się zastanawiać, czy jego brak może być przyczyną niazachodzenia w ciąże. Powiedzcie mi..... ;-(((
  • wiele czytam, że orgazm pomaga w zajściu w ciąże ponieważ środowisko robi sie zasadowe, a jak nie ma się orgazmu to trudniej? nie mam nigdy orgazmu w "zwykłym stosunku" tylko w pieszczotach. A może jest jakaś metoda na "sztyt"?
  • cześć dziewczyny mam pytanko,jak u Was z seksem w czasie ciąży?? jestem w 11t.c a apetyt mojego kochanego rośnie wraz ze mną:) twierdzi że jestem bardziej seksowna i pociągająca,dla mnie super,ale jak to jest jak maluszek w środku rosnie?Czy wszystko jest ok??Dajcie znać jak tam u Was:)pozdrawiam
  • chodzi mi oto ze jestem młodą mamą rocznej córeczki nigdy nie miałam orgazmu nie czuje potzrby seksu chodze smutna zła prawie cały czas płacze nic mnie nie cieszy wszystko dołuje a najardziej to ze nigdy nie miałam zadnej przyjemnosci z seksu mam blokade psychiczną co do mojego wyglądu
  • Witam, czeka mnie założenie szwu okrężnego na szyjkę macicy .Jestem w 26 tyg. Lekarz się zastanawia i w poniedziałek zostanie podjęta decyzja. Chciałabym wiedzieć co sądzicie i jakie macie doświadczenia z takimi szwami? Czy można z nimi chodzić? Dodatkowo mój maluszek jak chodze układa się bardzo nisko i nóżkami w dół i kopie w tą szyjkę (lekarz poczuł jak maluch go kopnął w palec gdy mnie badał). Czy występują jakieś powikłania związane z założeniem takich szwów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się