orgazm

(9 wyników)
  • czy któraś z Was miała niekontrolowany nocny orgazm po transferze zarodków? Ja coś takiego przeżyłam w 4 dpt i martwię się, że mógł mieć wpływ na zagnieżdżenie się zarodka. Seks po transferze nie jest zalecany, wręcz go zabraniają. Testuję za 9 dni.
  • Witam, korzystając z anonimowości internetowej śmiem zadać wam pytanie, które mnie nurtuje: 4 dnia po in vitro z mrozaczków (zaimplementowano mi 3 zarodki), gdzie duuuużo leżę w łóżku, odpoczywam, czyta itp., oglądając film , w którym była scena erotyczna bardzo się podnieciłam. Zamiast wyłączyć tv, najzwyczajniej w świecie dostałam orgazmu, prawdopodobnie ze względu na przekrwione po lekach hormony, bo rzadko kiedy coś takiego mi się przytrafia. strasznie to przeżywam, bo poczytałam...
  • ostatnio przeczytałam gdzieś że aby zajść w ciaże mężczyzna i kobieta muszą mieć jednoczesny orgazm. czy to prawda?
  • Wiem, że orgazm nie jest warunkiem poczęcia dziecka ale czy ze względu na skurcze jest większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ? Czy nie ma to zupełnie związku ?
  • Należę niestety do grona starających i leczących bez skutku. Zastanawiam się, czy orgazm u kobiety zwiększa szansę na zapłodnienie czy jest to bez znaczenia. Jak spytałam lekarki, to wybałuszyła oczy i nie bardzo wiedziała co powiedzieć. A co Wy o tym myślicie? pozdrawiam baśka
  • Wreszcie się udało! Nie miałam śluzu płodnego, a o orgazmach mogłam tylko pomarzyć, mimo to jest "kuleczka"!!! A może to dzięki soczkowi z grejpfruta, który piłam w tym cyklu po litrze dziennie (co wcale nie wpłynęło na jakość śluzu!)A może "armia" mojego męża była wyjątkowo silna i przebiła sie przez moje kwasy!(dbałam o jego dietke, dbałam!) Dziewczyny, głowa do góry! Na pewno się uda-tylko cierpliwości(wiem, że to trudne) Mam nadzieję, że Nowy Rok zasieje w Waszych brzuszkach...
  • czy czujecie w sobie wytrysk? Ja chyba jestem jakaś dziwna, bo z żadnym mężczyzną go nie czułam. To czasem nawet był dla mnie problem, bo jak facet był milczkiem, to nie wiedziałam kiedy skończył i było głupio...:-)Ale mężuś już się do tego na szczęście przyzwyczaił, a jak u Was?
  • Nie wiem czy zajdę w ciążę jak nie mam orgazmu. Czy to jest możliwe? Tak na zimno? Niech ktoś mnie oswieci bo nie mam pojęcia a się boję. Jola
  • Czy brak orgazmu moze byc przyczyna niemożności zajscia w ciążę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się