Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      osiedla

osiedla

(63 wyniki)
    • Mam pytanko. Jak sie mieszka na osiedlu Horowa Góra? spokojnie jest?
    • Chciałbym kupić niewielkie mieszkanko w Markach i znalazłem ofertę Spółdzielni RSM Praga budującą mieszkania na ul. Okólnej. Może tak się zdarzyć, że przez jakiś czas mieszkanie będę musiał wynajmować. Powierzchnie i rozkłady mieszkań bardzo mi odpowiadają. Zastanawiam się jednak, czy: - spółdzielnia RSM Praga jest godnym polecenia Spółdzielnią (developerem)? - okolica jest optymalna? - znajdą się chętni na ewentualny wynajem mieszkania. www.rsmpraga.pl/inwestycje/planowane-inwest...
    • Może odwiedzają forum osoby, które kupiły mieszkanie na osiedlu Bandurskiego (ul. Hoovera)? Zastanawiam się, czy wszystkich tak zbywają z terminem oddania mieszkania.
    • Witam serdecznie. Szukam sąsiadów :o) Chętnie poznam kogoś z okolicy Mickiewicza / Architektów. Czy tu się w ogóle cos dzieje w tych Markach? Odwzwijcie się ludziska.
    • Mam pytanie czy ktoś mieszkal lub mieszka na osiedlu Kościuszki w Markach, jeśli tak to proszę o informacje jak się tam mieszka, jakie warunki, atmosfera, standard itp.? z góry dziękuję za odpowiedzi:-)
    • Szukam kogos kto udzieli mi informacji o tym osiedlu...?? może ktoś kupił tam mieszkanie???
    • Może ktoś wie kto jest inwestorem tego bardzo długiego zespołu segmentów? Osiedle prezentuje się naprawdę okazale,postawili pater, i już nawet kończą stawiać piętro, a kto wie może i na drugie się pokuszą. Patrząc na to że ten budynek ma z 200 metrów bieżących długości nie jest to taka sobie inwestycja zwykłego człowieczka.
    • Co wiecie o nowym osiedlu odchodzącym od ulicy Lisa Kuli? Czy ma ono szansę kiedyś powstać, a mieszkańcy funkcjonować? Proszę o opinie mieszkańców sąsiednich ulic i osoby zainteresowane, właścicieli dziesiątek sprzedanych tam działek. Pozdrawiam
    • Co myslicie na temat bezpieczeństwa na tych osiedlach ?????????
    • Witam, Poszukuję informacji o budowanym właśnie osiedlu "zielone przedmieście" przy 11-go listopada na terenie dawnej fabryki farmaceutycznej(?). Chodzi mi o ewentualne ceny oraz metraże. Z góry dziękuję i pozdrawiam Ania
    • Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje na temat tego jak sie mieszka na tym osiedlu. Poczawszy od standardu budynkow, poprzez koszty administracyjne, koszty ogrzxewsania w zimie (wiem ze na prad), sasiadow itd. Osiedle bardzo mi sie podoba al chcialabym uslyszec szczere opinie mieszkancow. Byc moze przyszla mieszkanka Marek
    • Czy ktoś się orientuje kto obsługuje ten rejon (oprócz TPSA)? Proszę o namiary na firmę i wrażenia użytkowników. Dziękuję
    • Dopiero teraz natknalem sie na informacje, ze osiedle JW Construction zbudowane przy ulicach Mickiewicza i 11 Listopada zostalo wyroznione w konkursie "Budowa Roku 2001". Ogladalem to osiedle ostatniego lata i nawet sympatyczne. Czy ktos z forumowiczow tam mieszka? Oto link z opisem i fotkami: www.budowaroku.pl/l2001/strona.php?NumerStr=44
    • W czasie szukania "Markowianów" znalazłem taki oto tekst. Ktoś wie, czy koncepcja budowy osiedla w Markach-Pustelniku dla policjantów jest aktualna? Oto ten tekst: W roku 1999 Wojewódzki Niezależny Samorządny Związek Zawodowy Policjantów Komendy Stołecznej Policji w Warszawie zawiązał spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością "Towarzystwo Budownictwa Społecznego Millenium". Dzięki tej inicjatywie zaistniała możliwość wybudowania na preferencyjnych warunkach mieszkań dla funkcjonari...
    • Czy wiecie gdzie to będzie? Z Pulsu Biznesu (kwiecien 2002): Poznańskie Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Danter zamierza wybudować osiedle rezydencjalne w podwarszawskich Markach - czytamy w artykule Barbary Kwiecińskiej-Kielczyk. Na 11,5 ha zalesionego gruntu powstaną 43 działki budowlane z domami o powierzchni 450-480 mkw. Koszt inwestycji wynosi 60 mln zł. Sprzedaż rozpocznie się w czerwcu. Za działkę trzeba będzie zapłacić około 400 tys zł., a za dom od 900 do ponad 1 m...
    • czy ktoś wie coś na ten temat?jakie ceny?czy są jeszcze wolne mieszkania?i czy developer solidny?
    • Sprzedam mieszkanie: 44m2 - 2 pokoje z kuchnią, piętro 2/3, osiedle zamknięte. Do mieszkania przynależy piwnica i miejsce parkingowe przypisane do lokalu. Bezpośrednio! Więcej szczegółów pod nr telefonu: 501-166-161 lub 501-166-021
    • Witam .Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na ul.Kosynierów i chciałbym się dowiedzieć od mieszkańców jak się mieszka na tym osiedlu? Mógłby ktoś napisać parę słów ,minusy ,plusy kupienia mieszkania.Przeglądałem sieć i za dużo nie znalazłem.Sporo mieszkań z w/w osiedla jest w ogłoszeniach i dlatego zastanawiam się dlaczego taka rotacja.O obwodnicy wiem.Jakość słynnego JWC też znam.Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedź.
    • Witam, Chciałbym opisać negatywne moje 4-letnie doświadczenia z Wodociągami Mareckimi ostrzegając jednocześnie wszystkich przed potencjalnymi problemami! Być może mój opis spowoduje zmianę w Wodociągach Mareckich lub pomoże innym osobom w załatwieniu swoich problemów. Jesteśmy mieszkańcami osiedla mieszczącego się na granicy Marek i Warszawy ale z adresami Warszawskimi. Jest to osiedle, na którym indywidualne działki z domami posiadają tzw. część wspólną na której mieści się droga dojazdo...
    • W czwartek, 21 stycznia odbyło się posiedzenie Rady Miasta dotyczące Obwodnicy Marek, a dokładnie odcina Węzeł Marki – Węzeł Drewnica. Ponieważ pojawiły się nowe informacje wrzucam linki: pzdr OSzczepnikos www.obwodnicamarek.pl www.marki2020.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się