Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      osiedla

osiedla

(358 wyników)
    • Popularność i znakomita sprzedaż naszych mieszkań oraz domów na osiedlach Słoneczne Groblice i Zielone Iwiny, a także rosnący odsetek Klientów z polecenia, skłoniły nas do zainwestowania w budowę nowego osiedla. [b]Małe Stabłowice – wybierz swoje „M”[/b] Na osiedle Małe Stabłowice składa się 11 dwukondygnacyjnych domków szeregowych, czyli 22 mieszkania willowe o powierzchniach od 63 do 70 m², wraz z garażami na zamkniętym, bezpiecznym osiedlu. Każde mieszkanie po...
    • Witam, Szukam osob, ktore mieszkaja na osiedlu ziolowym I, chcialem uzyskac jakies dodatkowe informacje na temat firmy dom partner. W tym roku rozpoczeli drugi etap osiedla ziolowego i zastanawiam sie nad zakupem segmentu u nich, ceny bardzo atrakcyjne, niestety na temat samej firmy trudno znalezc konkretne informacje w sieci.
    • Witam, pisze z prośbą o pomoc, kuzyn za rok będzie wracał z zagranicy i prosił mnie aby mu znalazł wypasione mieszkanie, interesuje go duże mieszkanie 70 - 100 m2 na nowym osiedlu, lubi bajery, więc muszę znaleźć coś extra np. z kortem, parkiem, małym spa itp. no i dobrą lokalizacją, niby jest tego trochę we Wrocławiu jednak szczerze mówiąc nie znam się na tym, cena nie gra roli. Będę wdzięczny za pomoc.
    • www.lcc.pl/inwestycje/13,opis,osiedle-maestro.html Będzie to blokowisko, nie da się ukryć. Ale co poza tym? Jak buduje Czarnecki dla ludzi?
    • Witam, szukam inwestycji we Wrocławiu, a dokładniej jakiegoś domku jednorodzinnego (osiedla). Znalazłam kilka ale już albo sprzedane, albo za drogie albo nie w moim guście. Może ktoś znalazł coś ciekawego?
    • zastanawiam sie nad jednym z tych domkow, male, zgrabne, i calkiem nie drogo. Co o nich myslicie? Dzis jedno z biur nieruchomosci powiedzialo mi ze developer zrobil jakis blad w budowie, ale ze ona nic nie wie. Wie ktos cos na ten temat? Cena jest prawie 4000 za metr na dzialce 8 arowej.
    • Z męzem zastanawiamy sie nad przeprowadzka do wroclawia ,znalazłam oferte Osiedla Diamentowego w Tyncu ,chciałabym sie dowiedziec jakie zdanie maja mieszkancy wroclawia dot.Tynca i tej inwestycji- dewelopera a takze moze inne osoby interesowały sie ta ofertą- chciałabym poznac "za"i "przeciw". Oferta na stronie www.loktes.pl Za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczna.
    • Witam, ogladam sobie oferte Rafina odnosnie osiedla 12 miesiecy w Iwinach i zastanawiam sie, czemu te szeregowki stoja wciaz nie sprzedane. Czyzby bylo z nimi mocno cos "nie tak"? Czy ktos sie orientuje? Notabene widze po historii forum, jakie przejscia mieli (i wciaz maja) mieszkancy osiedla Zlota Podkowa, czy to moze byc decydujacy czynnik? Pozdrawiam!
    • chciałabym ostrzec szukających mieszkania lub szeregówki przed kupnem ich w ww. inwestycji. Również poszukuję własnego lokum i trafiłam na tą inwestycję. Na początku byłam zainteresowana, dość ciekawa okolica i blisko wrocławia i przede wszystkim cena. Jednak projekt mnie trochę zniechęcił - brak garaży przy szeregówkach i tylko zaplanowane jedno miejsce postojowe, a przecież to jest wieś więc będą co najmniej dwa samochody. Ale pomyslałam nie można mieć wszystkiego więc zainteresowałam...
    • Lokum buduje nowe osiedle na Bajana, będzie się nazywało Lokum da Vinci. Są już pierwsze wizualizacje chociaż budowa się jeszcze na dobre nie rozpoczęła, na razie ogrodzono tylko teren. Pojawiły się już w mediach pierwsze informacje. Zapraszam do komentowania. Deweloper nie skończył jeszcze osiedla na Tarnogaju a już rozpoczął budowę następnego. Dobrze jest śledzić informacje na oficjalnej stronie
    • Szukam opinii osób, które zakupiły lub mają zamiar kupić tam mieszkanie
    • bardzo proszę o opinie na temat osiedla domków jednorodzinnych w Dorzykowicach (Zielone Osiedle)
    • Witam Szukamy z żoną sąsiadów z osiedla Lawendowego w Smolcu. Pozdrawiam Viking
    • Witam, chce wszystkich przestrzec przed firmą Archicom i jej osiedlem Cztery Pory Roku na Jagodnie. To co zrobil w tej chwili Archicom przechodzi ludzkie pojecie. Na terenie na ktorym mialo stanac kilkanascie szeregowek stawia wlasnie 12 budynkow trzypietrowych+parter, kazdy mniej wiecej po 60- 90 mieszkan. Na planie sytuacyjnym nie rzuca sie to az tak w oczy, ale mozna przyjechac na Jagodno popatrzec jak to juz wyglada. Bloki w oddaleniu kilku metrow. Sasiedzi moga sobie podaw...
    • Czy ktoś z szanownych forumowiczów mieszka na osiedlu Styrobudu w Wilczynie Leśnym? Interesują mnie opinie, jak się tam naprawdę żyje w kontekście położonego nieopodal toru motokrosowego oraz lądowiska w położonym także nieopodal Golędzinowie.... Osiedle jest przepiękne i poważnie myślę o zakupie tam domku...Ale co z hałasem? Proszę o rzetelne opinie! Z góry dziękuję!
    • Kolejna inwestycja na Zatorskiej: Wrocław ul. Zatorska osiedle Złociste Jarzębiny II www.triadadom.pl/index.php?pg=oferta&idx=2 Budynek zaprojektowano jako trzypiętrowy w kształcie litery C. Dostępne będą mieszkania o różnej powierzchni i liczbie pokoi: kawalerki (do 35 mkw), dwupokojowe (do 55 mkw.), trzypokojowe (do 75 mkw). Łącznie powstanie 119 mieszkań. Każde będzie miało własny balkon. Atutem lokali usytuowanych na parterze będą zaś tarasy o powierzchni od 16 do 40 mkw. ...
    • Wczoraj w nocy - ok. 22 na terenie planowanego osiedla Innova u zbiegu ulic Pięknej, Nyskiej i Jesionowej rozpoczęły się prace ziemne. Koparka pracowała całą noc, a tiry z ziemią jeżdżą jak oszalałe po Pięknej. Dodatkowo ok. 2-ej w nocy panowie operatorzy zrobili sobie imprezę puszczając głośną muzykę. To jest chore, żeby takie prace wykonywać w nocy. Ja mieszkam przy Pięknej i okna nie można otworzyć bo jest permamentny hałas. Przecież ok. 22 do 6 obowiązuje cisza nocna. Jak s...
    • Czyżby początek otrzeźwienia wśród deweloperów? Ceny za m2 wydają się być rozsądne (w porównaniu do inwestycji), tym bardziej, że tutaj nie mamy bloku tylko zabudowę szeregową. Niektóre mieszkania mają nawet ogródek. Mam tylko pytanie o dewelopera - nie słyszałem o nim jeszcze - czy ktos miał do czynienia z tą firmą?... www.incepti.pl/index.php/oferta
    • Witam, proszę o informację na temat nowego osiedla Giardini Verona (deweloper Verona Building). Absolutnie każda informacja na temat osiedla czy dewelopera się przyda.
    • Osiedle Cynamonowe w Północnej części Wrocławia www.wroclawskidom.pl/CMS/oferta/oferta_osiedle_cynamonowe.html?pietro=-1&pokoi=2&powOd=0&powDo=0&cenaOd=0&cenaDo=0&x=37&y=16 Ceny od 3598 zł za m2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się