Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      osiedla

osiedla

(1056 wyników)
    • Witam, zbieram wszelkie informacje o firmie Kazbud i osiedlu Żytnia w Warszawie, szczerze mówiąc niewiele mozna znależć w necie...moze ktos oglądał osiedle, ma jakies spotrzezenia? jakies uwagi. bardzo prosze piszcie co wiecie, Pozdrawaiam,
    • Witam znalazlem oferte tego osiedla na segmenty w Radzyminie. Oferta mocno atrkacyjna ale nigdzie nie potrafie nic znalezc o tej inwestycji ani Developerze. Zadnych opinii, wypowiedzi ani informacji prasowych co jest nieco podejrzane. Czy ktos cos slyszal o tym osiedlu i moze mi cos podpowiedziec?
    • Witam, szukam wlascicieli mieszkan nowego osiedla na Goclawiu. Ciekawa jestem czy sa jakies komentarze i opinie. Czekam wlasnie na kredyt i szukam jakiegos forum zeby poznac sasiadow :) Pozdrawiam
    • byliśmy zainteresowani kupnem nieruchomości - osiedle żytnia, buduje to kazbud. Kobieta w biurze sprzedaży niemiła, mało konkretna, dowiedzieć się czegokolwiek jest tam niemożliwością. O godzinie 17.01 już nie pracuje, a o 10.00 jeszcze nie pracuje, czy oni tak całościowo podchodzą do wszystkich spraw??? Fajne mają tam to osiedle, ale nie za wszelką cenę, w końcu to oni mają zarobić, nie ja. Już mnie dawno nikt tak nie zdenerwował...
    • Witam Może śmieszna sprawa, ale bardzo mi zależy na kupnie mieszkania w pobliżu siłowni. Czy możecie wskazać nowe osiedla w pobliżu dobrej siłowni na woli lub bemowie? Pozdrawiam
    • Nie za wiele moge znalesc informacji na temat osiedla Hubertus na Mokotowie. Ostatnio obnizyli ceny, niedlugo oddaja II Etap. Czy macie jakies sprawdzone fakty, informacje o osiedlu, developerze itd. Bede wdzieczny.
    • Co myślicie o inwestycji Budimexu Osiedle pod słońcem, ul. Batalionów Chłopskich - ceny zaczynają się od 5900 zł. Cz warto ?
    • Mam kilka pytań do mieszkańców tego osiedla. Będę wdzięczna za informacje: 1. Czytałam na starym forum, że był problem z hałasem spowodowanym wentylatorami LM i że miały być robione pomiary. Czy coś z tego wyniknęło? 2. Ile czasu w godzinach szczytu i poza zajmuje podróż do centrum? 3. Jak są wykończone mieszkania? Czy były problemy przy odbiorze? ... Chciałam jeszcze o coś zapytać, ale właśnie wypadło mi z głowy...:( Proszę o pomoc, bo waham się między dwoma mieszkaniami z przewagą dla...
    • Witam, mam zaszczyt mieszkać na osiedlu Bielany. Okolica jest przepiękna. Jednakże całą przyjemność z mieszkania w tym miejscy niszczy developer. Nie mamy tygodnia bez niespodzianki - to odpadnie tynk z balkonu, to przecieknie dach aż do parteru.Innym razem odpadnie sufit w salonie. Developer nie widzi problemu, bo sam mieszka jak w slumsach (pierwszy dom po prawej jak się wjeżdża - ten z budami). Oprócz tego developer wymusza liczne dopłaty. Ostatnio zażądał 40zł/od osoby m-ce za prąd za 5 ...
    • Witam, firma Targfort rozpoczeła budowę osiedla Portowa na Białołęce. Mają też stronę portowa.waw.pl. Interesują mnie mieszkania na tym osiedlu. Co sądzicie o firmie Targfort i o tej inwestycji ? Na co zwrócić uwagę przy ewentualnej umowie z developerem ? Czy ktoś z Was miał przykre doświadczenia z tą firmą?
    • Witam, Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na osiedlu Rodzinnym. Developer zajmujący się budową to OLMONT. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej. Czy jest ktoś kto kupił mieszkanie na parterze? czy polecacie zakup mieszkania na tym osiedlu? Pozdrawiam
    • Czy ktoś się może zdecydował? niepokoi mnie podmokły teren i budowanie z gotowych ścian... co sądzicie?
    • Proszę o opinie. Zwłaszcza mieszkańców osiedla.
    • Witam, Poszukuję opinii na temat firmy Emerald Development Sp z o.o. oraz realizowanej przez nich inwestycji w Łazach - Osiedle na skraju lasu. W internecie niewiele można o nich znaleźć, a przyznam szczerze, że jestem poważnie zainteresowany zakupem szeregowca w tej inwestycji. Jeżeli ktoś miał okazję współpracować z tą firmą, może kupił u nich nieruchomość, to będę wdzięczny za wszelkie opinie. Emerald Development Sp z o.o. 05-500 Piaseczno ul. Przemysłowa 29, Gołków KRS: 000041754...
    • Interesuję się zakupem mieszkania u tego dewelopera (Radius Projekt Jerozolimskie 200, osiedle centroom) ale zastanawia mnie czy tylko ja mam tak ogromne wątpliwości co do zapisów w samej umowie czy jest może ktoś jeszcze kto zauważa tam kilka klauzul niedozwolonych przez UOKiK czy polskie prawo? Czy ktoś z Was ma już doświadczenie w negocjacjach z nimi za sobą i podpisaną umowę przedwstępną? Jak w ogóle wygląda sprawa otwartości dewelopera na wprowadzanie zmian do umowy? Przyznam, że w mojej...
    • co sądzicie o tym osiedlu? ceny 6100 zł/m2
    • jakie są plusy i minusy mieszkania w nowym bloku na nowym osiedlu a jakie w nowym bloku na starym osiedlu. Jak jest z psami i ich kupami na grodzonych osiedlach?
    • Witam wszystkich, Zastanawiam się nad zakupem mieszkania na Osiedlu Rodzinnym od Olmontu w drugim etapie budowy (aktualnie mieszkam w pobliżu, ale potrzebuję większego mieszkania). Przejrzałam wątki dotyczące Olmontu tutaj na gazecie i na forum osiedla, niestety w większości są to stare informacje, nie ma nic bardziej aktualnego, dlatego postanowiłam zapytać mieszkańców, czy warto, czy polecacie? Za według mnie jest: -lokalizacja (trochę dalej do samolotów) -rozkład mieszkania -i...
    • Witam serdecznie, ostatnio bliżej przyglądam się ofercie bliźniaków na Wawrze przy ulicy Ostróżki/Celulozy/Dzięcioła. Z tego co się dowiedziałem buduje je Svenska Development, która jest (pierwotnym) Developer House. Z tego co czytałem to nieźle załatwili ludzi przy ulicy Palmowej. Jednak chciałbym zapytać jak jest na ww osiedlu bliźniaków. Byłem tam 2 razy, chodziłem po tych budynkach. Na razie kilka pierwszych bliźniaków jest pobieżnie dokańczanych, natomiast reszta się buduje. Z tego co w...
    • Poproszę o opinie. Nikt chyba jeszcze nie kupił...ceny wysokie ale nierealne i napewno do dużej negocjacji. Nie wiem czy warto sie ładować w taką lokalizację, może lepszy wilanów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się