osiedla

(140 wyników)
  • Witam, wiecie coś na temat tego osiedla, zapowiadają sią problemy z dojazdem a poza tym ? Mam zamiar kupić tam mieszkanie :) Pozdrawiam Adam
  • Szukamy sąsiadów z osiedla Zielone Ogrody i przypominamy, ze powstało forum osiedlowe salon.pl/Nasza-Willa-Zielone-Ogrody/ zapisujcie się i odzywajcie. WIekszość z nas jest na etapie odbiorów swoich lokali, choć jest kilka spraw wspólnych, które należałoby przedyskutować min administrowanie osiedlem Zapraszamy i pozdrawiamy Katarzyna i Krzysztof
  • Na spacerze zobaczyliśmy ofertę sprzedaży osiedla przy ul. Komety ( www.osiedlezgwiazdami.pl). Cóż za fascynujący opis naszej miejscowości- łatwość dojazdu do Warszawy, infrastruktura, duża szkoła... Szkoda, że zapomnieli napisać, że osiedle budowane jest przynajmniej od 2000 roku (wtedy stały szkielety domów i nieruchome dźwigi), co być może niekorzystnie wpływa na trwałość konstrukcji.
  • czy ktoś zna osiedle przy grzybowej, buduje je mały deweloper HNS, czy macie jakieś doświadczenia?
  • Kupię bezpośrednio mieszkanie 4 pokojowe na osiedlu Brzozowy Park w Józefosławiu (wykończone lub w stanie developerskim).
  • Witam, czy ktoś wie gdzie dokładnie ma się ono znajdować bo z informacji i planu dostępnego u developera to oni sami nie do końca wedzą co gdzie jest. Wiem że przybliżona lokalizacja to Wilanowska blisko Geodetów druga lub trzecia działka od geodetów na Wilanowskiej, tyle że na tych działkach stoją ogromne słupy enegetyczne.Ciekawe czy planowana przebudowa skrzyżowania Wilanowskiej i Geodetów w rondo będzie miała wpływ na osiedle ? Czy wiecie może co sie dzieje na narożnej dzia...
  • Cześć! Zastanawiam się na kupnem mieszkania na Osiedlu Przy Ogrodowej (ul. Narcyzów). Jeżeli moglibyście napisać ile średnio miesięcznie wydajecie na prąd w okresie grzewczym i poza nim. Kolejne co mnie zastanawia to jak sprawdza się ta szkieletowa, kanadyjska konstrukcja. Czy w zimie w mieszkaniach jest ciepło, czy ze względu na te ściany cały czas trzeba grzać na maksa, żeby nie zamarznąć. Jak jest z akustyką, czy w mieszkaniu wszystko słychać co się dzieje u sąsiadów? Czy latające...
  • Witam Czy chcielibyście zmienić administratora Waszego osiedla, który bierze kasę od Was nie dając w zamian nic?? (mam na mysli np.ADM2000). Na takiego administratora, który by chciał coś zrobić dla poszczególnych osiedli ..... Jeżeli to możliwe- wpisujcie osiedla- i jego problemy pzdr ps zastanawiam się nad tym czy wejść jako trzeci administrator do Józefosławia
  • Na osiedlu pojawiły się znaki zakazujące parkowania wzdłuż chodników, a nieprzestrzeganie grozi ponoć odholowaniem... Samochody nadal parkują, bo przecież gdzie mieszkańcy mają stawać jeśli nie pod własnym domem!? Postawienie znaków nie rozwiąże przecież problemu skoro nie ma innej możliwości pozostawienia auta. Czy orientujecie się, co dalej w tej sprawie będzie poczynione?
  • opinie/wazne dla przyszłych mieszkańców. Rozpoczynają inwestycje k. Złotokłosu. Dobrze ,że małe domki. . www.bbnieruchomosci.pl/osiedle-brzozowy-gaj.php
  • Witam, Słyszałam, że osiedle Winorośli jest zadowolone z administratora - firmy administrującej. Proszę o informację na ten temat oraz ewentualny kontakt do tej firmy. Oferty chętnie przyjmę innych zainteresowanych: 4mw@gazeta.pl Dziękuję i pozdrawiam, gosia
  • Rozpoczynam nowy wątek mając nadzieję,że Państwo wypiszą się na temat najciekawszych osiedli , ulic powstałych w ostatnich latach w Józefosławiu.Nasza miejscowość w przeciągu kilku lat bardzo zmieniła swoje oblicze. Napewno jest jeszcze wiele do zrobienia... Według mnie najciekawszym osiedlem jest os. Winorośli(w trakcie budowy)- ciekawy projekt,wysoki standard wykończenia. Wiem od znajomych o bardzo ciekawych projektach wnętrz.
  • Witam! Jako że zastanawiam się nad kupnem mieszkania na ul. Magnolii, chciałabym się dowiedzieć jak się żyje na tym osiedlu, czy jest cicho itd. Czy te budynki mają solidną konstrukcję i czy są dobrze ocieplone? Zastanawia mnie jak ciepło jest zimą, szczególnie że w salonie są drzwi balkonowe na taras i 3 drzwi od sufitu do podłogi a przy tym bardzo malutki kaloryfer.. Jak się żyje w Józefosławiu? Czy dojazdy do Warszawy nie psują przyjemności mieszkania pod lasem na ładnym osied...
  • Zastanawiam sie nad kupnem domu na tym osiedlu, ale jak to zwykle bywa czlowiek ma wiele watpliwosci a decyzje trzeba podjac w ciagu najblizszych dni... Bardzo prosze o opinie od osób które sa juz mieszkancami lub beda w 2006r. - na temat dewelepora, jakości wybudowanych budynkow, "problemow" dnia codziennego (samoloty, budowa stacji bazowej Sferii itp.). Z gory dzieki za opinie. Pozdrawiam.
  • Osiedle kontenerow (do poczytania i zaopiniowania): "... przy ul. Geodetów. Samorząd myśli o ustawieniu tam ok. 50 kontenerów. Czy miasteczko nie zamieni się getto? - Ludzie mają wyroki eksmisyjne, ale to nie to samo, co wyroki kryminalne - wyjaśnia Jan Liwiński, przewodniczący społecznej komisji mieszkaniowej..." calosc pod linkiem: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4588365.html pozdrawiam
  • Może wie ktoś z was jak się nazywa osiedle will przy Wilanowskiej (po wjezdzie na Wilanowską po 1,5 km w lewo) wiem ze jedna z osiedlowych uliczek nazywa sie Sasanki.
  • Witam, chcemy z dziewczyna kupic segment (kanadyjczyk) przy ul. Saturna w Józefosławiu. Mam pytanie do mieszkancow tego osiedla: jak sie tam mieszka? Czy osiedle jest dobrze zarządzane? I na co zwrocic uwage przy kupnie (to bedzie nasz pierwszy dom :-). Co może się psuć w kilkuletnim kanadyjczyku? No i ile zajumują tak naprawdę dojazdy do Warszawy? Dziękujemy za wszystkie opinie i pozdrawiamy Robert i Ewa
  • Witam, Rozważamy bardzo poważnie kupno segmentu na Lawendowym osiedlu i wzwiązku z tym byłabym wdzieczna za informacje (może być na priva): 1. jak wygląda współpraca z deweloperem 2. jak z hałasem w tym rejonie (Thomson, samoloty) 3. jak wygląda eksloatacja budynku (czy po pewnym czasie wychodzą "kwiatki") 4. co będą budowąc za osiedlem (w stronę lasu kabackiego) Być może ktoś ma jeszcze jakieś przmyślenia i chętnie by się podzielił? Pozdrwiam Nadia
  • Jestesmy w trakcie budowy domu, a w tej chwili mieszkamy na osiedlu "Przylesie" przy Wilanowskiej. Sonduje jakie jest zainteresowanie mieszkaniami w Jozefoslawiu, bo za kilka miesiecy bedziemy chcieli sprzedac nasze mieszkanie (106 m). Jezeli ktos w dluzszej perspektywie bylby zainteresowany z checia nawiazemy kontakt.
  • Szanowni Państwo, w ostatnich latach powstało w Józefosławiu mnóstwo nowych osiedli.Wiele z nich, by ułatwić zarządzanie i utrzymanie w należytym stanie części wspólnych powołało do życia Wspólnoty bądź też Stowarzyszenia itd. Mam pytanie następującej treści: czy na Państwa osiedlach obowiazuje zbiór przepisów określajacych obowiazki mieszkańców danego osiedla, coś co składa się na tzw. regulamin??? Czy mogli mi Państwo określić na co szczególnie należy zwrócić uwagę podczas twor...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się