Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      pogoda

pogoda

(10 wyników)
    • Mam pytanie. Czy ktos byl w styczniu w Hurghadzie w styczniu i jaka mial pogode? czy bylo dosyc cieplo na opalanie i kapanie sie w morzu?
    • podczas takiej pogody jak dzisiaj wole wspominac ostatni urlop. ostatnio znalazłem fajna stronke gdzie mozna wrzucic fotki i ocenic swoj hotel no i zarazem powspominac urlop. polecam holidaycheck.pl
    • Wybieram się w lutym do Izraela - podróż będzie obejmowała kilka miejscowości : Betlejem, Cezarea, Hajfa, Nazaret,rejs po Jeziorze Galilejskim,Jerozolima, pobyt nad Morzem Martwym i Czerwonym . Nie wiem jaka będzie pogoda czy wszędzie taka sama? Jakie ubrania mam ze sobą zabrać. Z góry dziękuje za pomoc.
    • Witam, wybieram się wraz z żoną na wycieczkę objazdową do Peru i Boliwii w pierwszej połowie października. Mam trochę pytań dotyczących tej wycieczki: 1)Ponieważ jest to zupełnie odmienna strefa klimatyczna, a i też spora część wycieczki obejmuje tereny położone stosunkowo wysoko, mam pytanie jakie ubranie zabrać na tę wycieczkę? Czy powinny być zabrane ciepłe ubrania (np. sweter, gruby polar i ciepła kurtka "jesienna"), czy lepiej zabrać rzeczy lżejsze i w razie potrzeby ubi...
    • W Dźwirzynie pogoda sprzyja i tak nam szybko czas mija. Dorwit z rekreacji słynie więc lat kilka nam odpłynie. Już chwila pożegnać nadchodzi a my wszyscy bardziej młodzi W Dorwicie nie dopadła nas nuda Tu obsługa czyni cuda. Za rekreację dziękujemy Z żalem się rozstaniemy Będziemy pamiętać spędzone tu chwile Za wszsytko dziękujemy mile.
    • Był ktoś w Złotych Piaskach pod koniec czerwca? Jaka tam pogoda, co zabrać do ubrania?
    • Witam, Chciałbym prosić Was o pomoc. Chcielibyśmy we wrześniu (2 osoby) za niedużą sumę odwiedzić jedno z tych dwóch miejsc. Nie zależy nam, ani na luksusach, ani specjalnych warunkach. Możemy sobie pozwolić na zorganizowany wyjazd autokarowy (700-900zł/os). Znaleźliśmy kilkanaście ofert, ale sporo miejsc odrzuciliśmy od razu (miejscowości w Bułgarii i Czarnogórze). Rozważamy dwie opcje: NESEBER oraz BUDVĘ. Mamy kilka pytań i prosimy o pomoc: 1. Szukamy miejsca, gdzie możemy posp...
    • Z poczatkiem maja zamierzam wybrac sie w jakas fajna podroz ponad 2 tyg. Zastanawialam sie nad Ekwadorem (Galapagos) albo Tailandia. Niestety ostatnio gdzies uslyszalam, ze w Ekwadorze moze byc chlodnawo nad oceanem a w Tailandii padac. Czy to prawda? A moze ktos ma jakis inny fajny pomysl - bede wdzieczna. Zalezy mi na "gwarantowanej" ladnej pogodzie i na fajnych szlakach.
    • Witam. Pod koniec tygodnia wybieram sie na tydzien na Wegry ( Hajduszoboszlo). I tutaj pojawia sie moj problem, jakie ciuchy powinnam najlepiej ze soba zabrac? Wiadomo ze Wegry to nie Egipt i nie ma gwarancji cudownej pogody, dlatego pytam o rade. Mam nadzieje ze ktos bywajacy czesciej na Wegrzech lub zorientowany podpowie :).
    • witam , chodzi mi głównie o pogodę , czy nadaje się do zwiedzania ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się