Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      pogoda

pogoda

(63 wyniki)
    • I no co tu robić? -jechac, nie jechac? Domek zarezerwowany od czwartku(27.05) urlopy mamy,wszystko gotowe...a tu "tragedia pogodowa"! trasy przemyslane- zaplanowane...mam mieszane uczucia:( jak to bedzie? czy jest sens jechac? trasy można zmienic na te bardziej dostepne, bezpieczniejsze...oby tylko nie padało bo na słonko to juz nawet nie liczę...no i jak z drogami dojazdowymi? mamy 600km do przejechania...ech ech ech
    • Proszę powiedzcie jaka jest aktualnie i jaka w najbliższym czasie będzie pogoda w Zakopanem,mamy zarezerwowane noclegi i nie wiemy czy jechać...
    • Czy ktoś juz moze zna jakieś długoterminowe prognozy? Okolice 10 wrzesnia.
    • Witam. Jutro ruszam w Tatry. Niestety pogoda jest jaka jest,ale urlop jest,klamka zapadla.Pytanie kieruje do tych co w gorach juz sa.Zdaje sobie sprawe,ze przy takiej pogodzie Rysy pewnie odpadaja,ale sadzicie ze moge zone zabrac chociaz na Giewont?Czy na Kasprowy? Bardzo slisko jest?Czy moze pozostaja nam tylko doliny? Byl ktos w Chocholowskiej jakos teraz?Co polecacie w taka pogode? Krupowki odpadaja ;-) Licze na Wasza pomoc Pozdrawiam
    • Hej:) Ja wybieram sie na sylwestra do Zawoi na 3-4 dni a póżniej przejazd do Garlicowa k/Białki Tatrzańskiej również na 4 dni:) (27.12.-02.01.2008r.). Z niecierpliwoscia czekam na ten wyjazd:) Juz nie moge sie doczekac...ale cały czas zastanwiam sie nad pogoda... jak myslicie jak zima przywita nas w tym roku? Wydaje mi sie ze bedzie piekna i obfita w snieg... a wy jak sadzicie? I gdzie sie wybieracie? Pozdrawiam Madzik
    • niby wszyscy mówią, że w tatrach we wrześniu pogoda dopisuje, ale... 1. czy ktoś był kiedys w tym okresie i miał ulewy? 2. co robic w zakopanem gdy leje? (wariant z browarem w knajpie już znam:)))
    • Obecnei sniegu masa, a ja dopiero przed wyjazdem:/rok temu, o tej porze bylo cieplutko, slonecznie, na Kasprowym miedzy innymi:D no i sie zastanawiam, czy jechac teraz bo pogoda ma sie poprawic, czy jeszcze poczekac? nigdy nei bylam w Tatrach we wrzesniu, na upaly nie mam co liczyc,ale moze lepiej przelozyc na wrzesien?:/bo chyba im dalej od wakacyjnych miesiecy, tym zimneij...:/a nie chce brodzic w sniegu, tylko po suchym lądzie:D[pozdr
    • Wyjeżdżam do Zakopanego od 15 sierpnia. Zadowolona, że udało mi się znaleźć w miarę tani nocleg (Rybkówka) czytam wszystko co wpadnie mi w rece nt. tras (żeby wyszukać coś dla średnio zaprawionego piechura ;) A co robić w przypadku gdy pogoda nie dopisze? Nie chcę wtedy spędzić całego urlopu przy piwie na Krupówkach... :( Proszę o pomoc w stworzeniu planu awaryjnego!
    • hej! może wiecie jaka będzie pogoda po niedzieli w Tatrach? mam nadzieję,że utrzyma się ładna słoneczna i milutka pogoda dobra na piesze wędrówki:) pozdrowionka
    • ...jak urlop dostaje sie raz na rok i trzeba go zaplanowac z wyprzedzeniem, i co? siedzieć w schronisku dwa tygodnie?, czy taplac sie w blotku i znosic przemokniete ubrania na szlakach!?
    • Prosze osoby zorientowane o napisanie jaka jest obecnie pogoda w Zakopcu i co polecacie zapakowac do walizki?? Duzo cieplych swetrow czy krotkich rekawkow?? Czy bedzie tam jeszcze cieplo? z gory dzieki za info , pozdrawiam
    • Witam, zamierzam pojechać w Tatry we wrześniu. Jaka wtedy jest pogoda? Jest słonecznie czy raczej zimno i deszczowo??
    • gdzie można znaleźć prognozy pogody na 10 dni (Polska) ?
    • Witam:) na długi weekend wybieram się w polskie Tatry. Mam zamiar pochodzić w ich zachodniej części, Wysokie zostawiam na lato. Ale co robić, gdzie chodzić jeżeli pogoda całkowicie nie dopisze? Chodzić po dolinach? Może Scieżka nad Reglami? Albo jakiś mniejszy i bezpieczniejszy szczyt, tylko który? Patrze sobie na te kamerki i modle się o oporawę pogody:) www.z-ne.pl/templates/galeria_pliki2/kamera.htm www.zakopaneonline.pl/webcam/ jakie są wasze typy na Tatry w niepogodę? :)
    • Cześć Jakie góry polecilibyście na 2-u tygodniowy urlop z 6-o letnim dzieckiem w Polsce aby: 1. była dobra baza turystyczna 2. było co robić jak leje deszcz - czyli np. blisko Aquaparki itp. 3. ogólnie aby było miło :) ps. Karpacz juz objeżdżony więc odpada, aczkolwiek bardzo fajne miejsce
    • Pytam o pogodę w tym tygodniu od 19-stego i raczej w wyższych górskich partiach,nie w mieście:)Ale w mieście też może być.I czy jest wiatr?
    • Panie ekspert od pogody prosze o prognoze sprawdzalna na najblizsze 4 dni od jutra dla Tatr
    • Otoz w obliczu pogody jaka ma byc w dlugi majowy weekend zastanawiam sie czy pojechac w Tatry czy tez w Karkonosze (no i Izery). Wyjazd jutro, na 5 dni. Przegladam rozne serwisy pogodowe i nie widze jednomyslnosci w pogodzie przewidywanej na ten okres ;-). Z meteo prog wychodzi,ze bardziej oplaca sie do Szklarskiej pojechac, jesli chce sie troche pochodzic. Co Wy na to? Ktos wybiera sie w Tatry lub w inne gory w tym okresie? Blizej mam w Tatry, ale w Szklarskiej tez dawno nie by...
    • hejka Kto wybiera się na wędrówki tatrzańskimi szlakami ok.13 września? Proponuję zebrać siły i jeśli nie wędrować wspólnie to chociaż wieczorami, przy "herbatce z prądem", wymienić się opowieściami o zdobytych szlakach.
    • wybieram się wkrótce z dzieckiem do Kościeliska, będę bez samochodu. proszę o informacje na temat połączeń z Zakopanem. czy można dojechać tam busem, autobusem, czy połączenia w dwie strony są częste ? doradźcie mi, proszę, gdzie warto się wybrać z ośmiolatkiem. będziemy tam 10 dni. nie znam zupełnie tamtych okolic. dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się