Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      pogoda

pogoda

(9 wyników)
    • hej witam wlasciwie moje pytani zawarlem w temacie wiec nie bede sie powtarzal prosze o podpowiedz co mozna spotkac w tym okresie przede wszystkim czy duzo pada i jakie temperatury? pozdrowienia dla was noegall
    • Planuje wyskoczyc na przedluzony weekend (3 moze 4 dni )w koncu padziernika, lub listopadzie do Brukseli lub Sztokholmu. Ktore miasto bardziej polecacie biorac pod uwage pore roku i miesjsca warte zobaczenia ? dziekuje !
    • Witam, mam pytanie do osób, kótre były lub znają Portugalię. Planuję wakacje w Portugali na początku maja, lecę do Lizbony a następnie mam zamiar pojechać na północ lub południe kraju w zależności od pogody. I tu właśnie mam mały problem, bo w przewodniku przeczytałam, że pogoda w maju na północy Portugali bywa kiepska, tzn. jest dosyć chłodno i często pada deszcz. Chciałam zapytać jak to rzeczywiście jest i czy jechać na północ, która wydaje mi się dużo ciekawsza czy jednak...
    • Siostra wyjeżdża do Norwegii na stałe, nigdy tam nie była, zabiera dzieci jadą autem, jak, napiszcie, jakie tam sa drogi, czy łatwo sie poruszać, jak jest z policją, na co zwracać uwagę, a na co nie, czy daja mandaty, czy jest luz CHODZI O OKOLICE BERGEN I co tam jeszcze chcecie to piszcie, czy życie jest drogie, mąż zarabia 20.000zł pracując w nOrwegii miesiecznie czy to dużo. Jak szybko mozna nauczyc sie norweskiego, ma dzieci w wieku szkolnym. Jaka tam jest pogoda? ...
    • Witam! Wybieram się w sierpniu na 2 tyg do Helsinek. Co warto zwiedzić poza obowiązkowymi miejscami turystycznymi? Jakiej pogody sie spodziewac? Kto z was był w Finlandii i mógłby skrobnąć kilka rad to byłabym bardzo wdzięczna :)
    • Interesuje mnie w którym miesiącu rozpoczyna się okres kwitnienia tulipanów w Holandii? Kilka lat temu byłam tam w maju i można było zobaczyć przepiękne pola tych kwiatów niemniej w tym roku chciałabym pojechać wcześniej. Zatem.. od kiedy można zobaczyć kwitnące tulipany? Dzięki za pomoc :)
    • Mam w planach wyjazd na wakacje do Turcji w drugiej połowie września czyli kiedy u nas zaczyna się robić chłodniej. Jaka wtedy jest tam temperatura? I ważna sprawa jak wygląda kwestia internetu. Jaka cena i czy w miejscowościach wakacyjnych sa tym problemy? Czy jest mozliwośc podłączenia laptopa? Prosiłbym o odpowiedzi. Pozdrawiam, Marcin
    • Jaki jest Paryż w listopadzie ? Chodzi mi o pogodę, jakiej się można spodziewać ? Czy bywa bardzo deszczowo i mglisto ? Czy widać coś z wieży Eiffla ? Niestety, listopad to jedyny termin, w którym mogę się gdzieś wybrać :-( i stąd mój dylemat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się