pogoda

(8 wyników)
  • Witajcie! Czy ktoś wie jaka jest teraz pogoda nad morzem? Nie pytam o prognozy tylko o realną pogodę. Może kto spędza właśnie wczasy nad morzem i jest w stanie coś napisać? Planowałam urlop od soboty. Może zaczęlibyśmy od Sopotu a potem albo Łeba (Willa Arkadia) albo Jastrzębia Góra (Hotel La siesta). Którą miejscowość bardziej polecacie? Ewentualnie którą kwaterę? Jesteśmy młodym małżeństwem, bez dzieci. Lubimy gwarny klimat, fajne promenadki do pospacerowania, ale jakieś dyskoteki itp. to j...
  • Witam! Orientuje się ktoś może jaka będzie pogoda w te wakacje (dokładnie lipiec) nad polskim morzem? Mam ogromny dylemat bo nie wiem czy rezerwować wakacje w kraju czy za granicą, a nie mam zamiaru (tak jak podczas ostatnich wakacji w Polsce) przesiedzieć połowy mojego urlopu w hotelu, a drugą połowę chodzić w ocieplanej kurtce. Wole się, więc upewnić. Może ktoś dysponuje jakimiś przypuszczeniami?
  • Co warto zobaczyć w poniższych miejscowościach. Spędzimy nad morzem 3 tygodnie super jak będzie pogoda, a jesli nie? To co warto zobaczyć i gdzie można z maluchami iść w: Władysławowie, Jastarni, Juracie, Helu, Chałupach, w Chłapowie, Jastrzebiej górze, Karwii
  • Witam! był z Was ktoś może w Sarbinowie? jedziemy z rodzinką w drugiej połowie lipca i jesteśmy ciekawi jak tam jest ?Jedziemy tam po raz pierwszy .Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów.
  • mam dwa tygodnie wolnego w październiku....co polecacie, jakies sugestie? Chciałabym spędzić te dwa tygodnie w Polsce, miałam zamiar wybrać się do Egiptu ale chyba jednak nie wyrobię z pieniędzmi!! To mają być wakacje dwuosobowe.... Pomóżcie - mam już taki mętlik w głowie! Pozdrawiam
  • witajcie:) mam zamiar spedzic z przyjaciolmi 4 dni...tylko pytanie gdzie...?pogoda juz nienajlepsza,wiec mamy w palnie jakies duze miasto,ze wzgledu na mozliwosc imprezowania(= ktos moglby cos polecic,biorac po uwage nasze skromne fundusze?:) nooi stolica odpada:) dziekuje i pozdrawiam;*
  • tak jak w temacie czy ktoś był i jakie wrażenia czy warto tam jechać na wakacyjny wypoczynek
  • ZAPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYCH SPOTKAŁA KRZYWDA W NADBAŁTYCKICH "KURORTACH" DO ZASTANOWIENIA SIĘ NAD TYM W JAKI SPOSÓB - ZA POMOCĄ MEDIÓW (INTERNET, PRASA) DOKOPAĆ ZŁODZIEJOM- BIZNESENOM. MOŻE KTOŚ MA ZNAJOMEGO DZIENNIKARZA, ALBO COŚ W TYM STYLU... MYŚLĘ NAWET O TYM, ABY MOJĄ SPRAWĘ PODAĆ DO SĄDU. MOŻE KTOŚ WIE, JAK MOŻNA BY WYKORZYSTAĆ W TYM CELU IZBY GOSPODARCZE???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się