Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      pogoda

pogoda

(134 wyniki)
    • Witam, w przyszłym tygodniu wybieramy się nad morze, ale pogoda nie zapowiada się ciekawie.. Jak tam jest teraz? Jak myślicie jak będzie? (ja jadę do Łeby)
    • Szukam Winnego za pogodę w tym Kraju !!! Jak dorwę tego kretyna to za jaja na latarni go powiszę
    • pogoda(4)

wyjeżdżam 8 sierpnia i wracam 14 do mielna, czy wybralem dobry termin ze wzgledu na pogodę? www.motywery.pl/675/Po-Burzy
    • JAKA OBECNIE POGODA NAD MORZEM W OKOLICACH KOŁOBRZEGU BO WYBIERAM SIĘ W NAJBLIŻSZY WEEKEND??????
    • Tak,tak.Właśnie oglądałam prognozę i najbliższy tydzień najładniejszy z całych wakacji a póżniej jeszcze goręcej:-)))
    • Proszę o podanie miejscowości oraz napisanie kilka słow od pogodzie. np Pada to od kiedy :) pozdrawiam
    • hi mamy zarezerwowany pobyt 8 dniowy we władysławowie,wyjezdzamy w sob.rano przerażaja mnie jednak te prognozy pogody.Czy ktoś z was jedzie wierząc ze nie będzie tak źle? Pobytu już ie przełoże bo to juz rugi raz kiedy przekładam i znowu strace zaliczkę jak myślicie jechać i wierzyć ze będzie ok?jade z 2 letnim dzieckiem i mężem .
    • Jesteście nad morzem ? napiszcie co zapowiadają! jaka pogoda i w którym miejscu na pomorzu w następnych dniach i wnastępnym tygodniu, a poza tym jak jest teraz....według prognoz na onecie nie było tak super jak niektórzy piszą, a moze to serwisy pogodowe kłamią. Dlatego wpisujcie, nawet mało korzystne prognozy pomogą nam w pakowaniu walizek :) Dziekuje za wszelkie informacje
    • chciałam wybrać się nad morze żeby skorzystać trochę ze słonka i pokąpać się ale jak patrzę na pogodę to słońca już chyba nie będzie w tym miesiącu a o kąpieli tez raczej można zapomnieć bo woda zimna.chyba szkoda jechać jak nie można korzystać z uroków morza...
    • Chodzi mi o przyszły tydzień.Chcę się wybrać ale nie wiem czy jest sens...jeśli jest zimno.Słyszałam,że od przyszłego tygodnia ma być cieplej:-)Może macie jakieś wiadomościo pogodzie(mogę zmienić termin wyjazdu aby tylko było ciepło )
    • Przed chwila wysłuchałam prognozy pogody na pierwszy tydzień lipca. Ma być zimno i deszczowo!!!! A ja tylko pierwszy tydzień lipca mam wolny!!!! Pocieszcie! Wyjeżdzam nad morze do Międzywodzia. Pozdrawiam Ania
    • czy jak bedzie 20st.C to oplaca sie isc na plaze?Jaka musi byc temperatura morza,zeby nie zamarznac?
    • tak by to sie niby przedstawialo; twojapogoda.pl/16dni.htm czyli jechac czy nie jechac nad to morze? ps.gdzie sa te upalne lata z lat 90tych,kiedy chlody i deszcze stanowily maksymalnie 10%miesiaca?
    • niestety lipiec bedzie bardzo deszczowy , praktycznie jesienny sierpien podobno tez nie lepszy tegoroczne lato niestety nie dopisze.
    • Ponoc ma nie byc juz cieplo , sierpien ma byc brzydki a tak trą bili lato stulecia
    • jak jest obecnie pogoda nad morzem wybieram sie jutro >jechac czy moze poczekac do przyszlego tygodnia bo slyszlem ze w tym tygodniu ma byc deszczowo
    • Wie ktoś może jaka ma być pogoda po 20.07.nad morzem? Dokladnie w Ustce.
    • Mam pecha, od 4 lat nad morzem nie moge trafić pogody. W tym roku się wkurzyłam i miałam jechać gdzieś w ciepłe kraje, ale nie wyszło z długością urlopu bo zmieniam pracę. Czy ktos może wie jaka się szykuje pogoda od niedzieli do piątku we Władysławowie? Przeglądałam już różne strony, wiadomości, ale szukam sprawdzonego zródła. Pomocy ;))
    • Jak myslicie, czy to mozliwe żeby pogoda naprawdę sie aż tak poprawiła?? Od soboty rozpoczynam dwutygodniowy turnus i wierzyc mi sie nie chce że bedzie tak goraco jak przewidują!!Ale serce az skacze z radosci!
    • Witam Planowałem jak co roku wyjazd na urlop do Władysławowa, tak ana początku lipca. Ale ta pogoda co jets teraz to mnie dobija. Ja jestem z Lublina a tu codziennie pada!!! Może ktoś wypowie się jak jest teraz nad morzem... Najbardziej interesuje mnie Władysławowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się