Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      pogoda

pogoda

(115 wyników)
    • Czy ktoś orientuje się na jaką pogodę mogę liczyć w trzecim tygodniu września w okolicach Kusadasi? Nie chciałam umierać z gorąca, ale z drugiej strony boję się, że w drugiej połowie września morze/baseny i wieczory moga być chłodne...czy ktos był w takim czasie w tamtych rejonach? Mam ewentualnie możliwośc wyjazdu zamiast tego września 16.06 na tydzień.
    • Kochani, wiem wiem, że jest od 17 do 20 C ale jaka jest pogoda odczuwalna? tambylcy proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję. Koszuleczki z krótkim rękawem? szorty?
    • Witam - zastanawiam sie nad wyjazdem w okolice Alanya-Kemer-Side w końcu kwietnia. Był ktoś w tym czasie w tym rejonie - termin przedsezonowy więc prosiłbym o informacje o pogodzie i temperaturach powietrza i wody. Z góry dzięki za pomoc.
    • 27.06 alanya , mam jeszcze możliwość rezygnacji ale mnie zmartwiło. Jakaś rada?
    • Witam, proszę o informację odnośnie prognozy pogody w tym terminie. Ja znalazłam, ale nieciekawie codziennie opady deszczu.
    • Jaka w tym czasie pogoda./ temp. powietrza. wody, wieczory/. Jakie ubrania zabrać aby nie marznąć, ale tez nie zabierać zbędnych rzeczy.
    • Ceny lastów są dość zachęcające, nawet dla dużej rodziny - czy to wynika, że jeszcze po prostu jest za zimno na "letni" wypoczynek, czy wynika z dużej liczby ofert? Byłem w wielu krajach, ale w Turcji akurat jakoś tak wypadło, że jeszcze nie :) Wiem jakie są prognozy ok. 20 st., ale jak to jest w praktyce - ktoś tam jest albo akurat wrócił i może pomóc? :) I jeszcze pytanie o standard hoteli - np. **** to jest takie europejskie 4* czy może 3* czy może porównywać bardziej z krajami typu Tun...
    • Proszę o informację jakiej temp. mogę spodziewać się w pierwsych 2 tyg września i czy występują opady deszczu?
    • Witam! Pytanie jak w temacie, jaka pogoda jest spodziewana? Przeszukalam milion stron z pogoda, ale te prognozy sa jakies takie niewiarygodne, na jednych deszcz, na jednych slonce...
    • Witam. Proszę aktualnie powracającyc lub przeybwających na riwierze tureckiej o podzielenie się wiadomością jaka obecnie panuje tam pogoda. Wiem wiem że są strony które podają temp i zachmurzenie - ale wiem też że odczuwalne temperatury są inne od tych prognozowanych. Kolega mi mówił że jego znajomi wrócili tydzien temu z wczasów i mieli tylko 2 dni ładnej pogody :( a ja lecę za 20 dni i już się martwię ...
    • Hej, kto był, kto wrócił niech pisze jaka jest teraz pogoda w Alanya, Side - chce leciec w srode na wczasy, a patrze na prognozy i ma padać :( bYłam w maju służbowo to była ładna pogoda(czasami pochmurno)
    • Niestety pogoda sie pogorszyla.Podobno nastepny tydzien bedzie co raz lepiej.oby!dzisiaj deszcz lał ostro:(
    • Kto wie jaka ma być pogoda w ALANYA pod koniec września!Boję się że bedzie padało!proszę o info!pozdrawiam
    • siedzę sobie w hotelu Aska Buket Resort & Spa, pogoda taka sobie, 25C, zachmurzone niebo, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
    • wyjeżdżam do turcji 14-go i jestem załamana prognozami - maksymalna temperatura 21 stopni????? Jadę z dzieckiem i chciałabym aby nie musiał się kąpać w zimniej wodzie a\la bałtyk, a chyba przy takiej temperaturze nie będzie wyjścia :( Pytanie do tych którzy właśnie wrócili - glównie z rejonu SIDE - jaka jest tam pogoda? Jaka woda? Da się kąpać bez drgawek?
    • Jak mozecie to prosze o info jakiej spodziewac sie pogody w tym terminie. I z jakiego biura na rafting?
    • Witam, chciałabym się dowiedzieć od doświadczonych, jakiej pogody mozna się realnie spodziewać na przełomie kwietnia i maja. W wyszukiwarce są tylko posty dotyczące jesieni, a co z wiosną? Wg opisu klimatu należy sie spodziewać 26st w dzień i 19 w nocy. Myślę że kąpiel w morzu odpada, ale czy jest szansa aby dzieci kąpały się w basenach? Bardzo proszę o opinie Pozdrawiam Beata
    • Czy w terminie 25.06-09.07 w Turcji będzie goręcej niż w Tunezji ? czy też pogoda jest bardzo porónywalna ? Proszę o informację doświadczone osoby będące kilka razy w Turcji jakich temperatur mogę się wtedy spodziewać. Szukałam i znalazłam trochę w necie, ale nie wiem czy są to temp. podawane w cieniu? Bo np. na dziś podają, że jest 34 stopnie. U nas jest teraz 26 na moim termometrze w cieniu, więc chyba te 34 w Turcji to też w cieniu ? Muszę wybrać pomiędzy Tunezją a Turcją i wol...
    • bardzo prosze o informację na temat pogody w Turcji. Wyjeżdzam 28 wrzesnia do Antalya i mam małe obawy co do tepertury. Pozdrawiam .
    • Witam. Chciałbym się zapytać czy pod koniec wrzesnia można wypoczywać w Turcji, czy raczej jest to walka z upałem. Byłem w Maju, wieczorami było nawet chłodnawo, czyli krótki rękaw odpadał, w połowie czerwca juz było dosyć gorąco, ale cały czas do wytrzymania, w tym roku planujemy wyjazd na koniec wakacji ale boje się że mozemy załowac. Czy moze ktoś mi coś podpowiedzieć w tym temacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się