pogoda

(6 wyników)
  • Pogoda(5)

Na wstępie chcę się przywitać ....... no to witajcie :D Jedziemy w tym roku na Rodos. 20 wrzesień-4 paźdź. Czy mogę liczyć na super pogodę? Jedziemy z 14 miesięczną córką i gigantycznych upałów nie oczekujemy ale nastawiam się na opalanie, chodzenie bez swetrów, ciepłe noce, kąpiel w morzu itp. jak to na wczasach z dzieckiem. Zwiedzanie odpuszczamy, no chyba ze mała okaże się podróżniczką z krwi i kości ;) to pojeździmy na własną ręke po wyspie. Byliśmy kilka lat temu na Krecie ...
  • Nasz kochany Bebiak właśnie w tym momencie odprawia bagaże na lotnisku w drodze do swojego Raju. Może jeszcze zdąży nas gdzieś przeczytać w necie po przylocie na miejsce?- Bebiaku, szerokich dróg, peloponeskich zachwytów, samych miłych niespodzianek no i fajnej pogody :)
  • Witam chciałabym się dowiedzieć jaka jest temperatura w Grecji we Wrześniu? Właśnie we Wrześniu jade do Grecji i mam nadzieję ,że będzie upalnie bo jestem z tych ''ciepło lubnych '' osóbek ;) W zeszłym roku byłam tam w Czerwcu i akurat trafiłam na upały po 50 "c i było super ciepło :) Proszę o odp. Pozdrawiam miałośników Grecji takich jak ja ;) alex74
  • Czytam to forum, czytam i pod wpływem Waszych listów, opisów, komentarzy i zachwytów ja tez postanowiła zobaczyć te cuda na własne oczy. Z róznych względów jedyny temin ( 7 dni) jaki mi odpowiada, to pierwsza połowa października. I co Wy na to? Wiem, że to trochę za późno na wyjazd, pada deszcz, wiatr wieje i jestem pełna obaw, czy nie będę rozczarowana wyjazdem. Zauważcie, że wszystkie zdjęcia, które dotyczą Grecji pokazują lazurowe niebo i błękitne morze, białe skały itp. NIe j...
  • i urokliwi sa spowolnieni dodatkowo przez deszcz Kretenczycy:-) Pada caly dzin, na plazy - bo sobota - siedza lokalesi i zachwycaja sie deszczem.... kafejki internetowe pelne jako i bary - bo pogoda barowa a nie plazaowa. Jest pieknie - 25 st ciepla i leje. W tavernach wzrasta zamawiania miesa.... Jestesmy w Istron Kalo Chorio - tu jest zupelnie inaczej niz na mojej dotychczasowej czesci Krety! Pozdrawiam wszystkich z cieplego deszczu, papa
  • Wlasnie zasiadlem na chwile w kawiarence internetowej przy ulicy Athinas i sle Wam gorace pozdrowienia z Aten.Pewnie sie zdenerwujecie (doszly mnie wiesci o jakichs sniegach w Polsce) ale tu naprawde przyjemna wiosna-18 stopni, grzejace sloneczko, czasem troche chmur ale ogolnie OK. Ateny kwitna fioletowymi judaszowcami a poza miastem jest wprost bajkowo- cale lany kwiatow- anemonow, rumiankow, dzikich nagietkow, rezed itp. Wczoraj na zboczach Imitosu wypatrzylem nawet malego st...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się