Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      pogoda

pogoda

(112 wyniki)
    • Jaka jest teraz temperatura w hurghadzie? Można swobodnie kąpać się w morzu i basenach? Wybieram się za dwa tygodnie i powoli zastanawiam się czy wziąć coś z długim rękawem? Proszę o opinię tych, którzy teraz wrócili :)
    • witam, czy ktoś jest obecnie w egipcie? a może ktoś własnie wrócił. Odstraszyła mnie aktualnie podawana temperatura...
    • Witam, wybieram się od 16 kwietnia do Marsa El Alam i mam pytanko do tych którzy byli tam w tym okresie - jaka jest pogoda wieczorem ? czy ciepło ? czy trzeba zabrać ciuchy z długimi rękawami ? jak z temperaturą wody w morzu ?
    • Lecę na początku lutego, pierwszy raz, mam nadzieje, że choć troszkę się wygrzeje. Pytanie do tych co są na miejscu lub wrócili właśnie jaka temp. powietrza i jaka woda? Czy mogę założyć, że w lutym będzie automatycznie cieplej?
    • Prognozy mowia,ze dosc chlodno ale moze ktos ma informacje z 1 reki? Jakie ciuchy brac?I czy kapelusz na glowe od slonca pod piramidami sie przyda?
    • Komu wierzyć? Wszystkie serwisy pogodowe, w tym BBC i zawsze wiarygodne (sprawdzone) www. wundergroundweather.com podają słońce, słońce i nic tylko słońce, a na portalu easygo wiecznie zachmurzone niebo w H. ale już np. w Sharm zawsze słonecznie. Prawda to czy też nie lubią H. i tak jej psują opinię?? Pytanie do osób, które wróciły w tym lub ubiegłym tygodniu.
    • prosze napisać jakiej pogody można spodziewiać się w Sharmie około 20 marca. Czy można kąpać sie w basenie? czy woda w morzu jest dosyć ciepła? jakie są wieczory a w jakich godzinach można sie opalać. Dziękuję z góry za odpowiedzi piozdrawiam forumowiczów
    • jaka tam jest pogoda,czy jest bardzo gorąco,czy polecacie wczasy w tym terminie?
    • wybieramy się w podróz poślubną do Egiptu na rejs po Nilu jestem ciekawa jaka moze być wtedy pogoda i czy są jeszcze o tej porze rejsy.
    • Założyłem ten temat z myślą o wszystkich, którzy chcieliby się sprawdzić jaka pogoda jest w danym dniu w Egipcie. Mam prośbę do wszystkich osób, które są i będa w Egipcie,żeby w tym temacie w miarę możliwości napisali jaka jest pogoda w miejscu gdzie są lub mają informację o bieżącej pogodzie. Chodzi głównie o temperatury powietrza, wody, wiatr. Dla ułatwienia proszę o wpisy w stylu: miejsce-temperatura powietrza-temperatura wody-wiatr przykład: hurghada-powietrze:28 stopni-woda:22...
    • przełom stycznia i lutego, zimno czy do wytrzymania? z góry dziekuję za informacje
    • od 4 stycznia mam pobyt w Hurghadzie, sprawdzam pogodę a tu od 5 stycznia temperatura leci w dół 17, 16 a nawet 15 stopni! a w nocy 4.... i po co ja tam lecę na tydzień? ani opalać ani kąpać. Kto od 4 stycznia do hotelu El Samaka Comfort w Hurghadzie ?
    • Czy ktoś może wrócił z Hurgady? Jaka jest pogoda, czy rzeczywiście mocno wieje ?
    • mamy zamiar pojechac do egiptu tuz po swietach bozego narodzenia-czy ktos byl w tym okresie i moze zdradzic jaka jest pogoda? ewentualnie podac termin gdy pogoda jest ladna a ceny umiarkowane:) dziekuje czekam na odpowiedzi
    • i listopada moze ktos byl w tym okresie i mi napisze czy swobodnie mozna sie opalac i plywac moze znacie jakies strony internetowe z pogoda w Hurghadzie
    • Marzy mi się wyjazd do Egiptu w przyszłym roku. Niestety w sezonie nie uda mi się wyrwać, po za tym jest za drogo. Najlepiej na wyjazd pasowałby mi kwiecień. I tu moje pytanie - ile w tym miesiącu (orientacyjnie) kosztuje najtańszy pobyt 2-tygodniowy w Egipcie? W tym roku w maju byłam w Tunezji i tydzień pobytu kosztował mnie 700 zł od osoby. Drugie moje pytanie dotyczy pogody - czy w kwietniu można się już swobodnie opalać i chodzić w letnich ciuchach? Przyznam, że chciałabym...
    • Czy jest juz goraco, czy nie ma tych cholernych wiatrow, czy da rade kapac sie w nieogrzewanym basenie. Pls o odpowiedz
    • Zastanawiam się czy Egipt w ferie zimowe to dobry pomysł? Mozna się opalać, korzystać z zewnętrznych basenów - czy raczej będzie zimno, a może deszczowo?
    • Hej mam pytanie czy ktoś wrócił z Egiptu. Patrze codziennie na pogode i mi pokazuje, że w Hurgadzie pada czy moze mi ktos cos na ten temat powiedziec?
    • No i po raz kolejny pytanie o pogode.Nie pierwszy raz lece, ale pierwszy teraz.W dzien z pewnoscia plazowanie, a co wieczorkiem? Jak bylam styczen/luty to po 17 robilo sie chlodno i dlugi rekaw potrzenny.A jak teraz.Pakuje walizke i nie wiem co spakowac.Pomozcie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się