pogoda

(60 wyników)
  • Czy ktoś może wrócił niedawno z Fuerteventury i może powiedzieć jaka jest pogoda, czy bardzo wieje?
  • Witam, Mam pytanie jaka jest aktualna pogoda na GC?? Wybieram sie za nie długo a prognozy sa nie ciekawe ?? Pozdrawiam
  • Ktoś jest aktualnie lub właśnie wrócił z Teneryfy? Patrzę na prognozy i kamerki on-line i własnym oczom nie wierzę. Paskudne chmurzyska w Adeje, leżaki na plażach puste, ludzie w bluzach chodzą i długich spodniach, według termometru 21 stopni i cień niemal wszędzie przez te chmury a prognoza pogody nie zapowiada się śpiewająco również na najbliższe dni. I to ma być słoneczny czerwiec na Kanarach?! www.meteoprog.pl/pl/review/Adeje/#
  • Witam! W niedzielę lecimy z mężem i dzieckiem na Fuerteventura i zastanawiam się jak mam się spakować. Czy wieczorami przydadzą się swetry? Wiem że w ciągu dnia w tej chwili jest ok 25/26st a jak jest wieczorami? Czy wiatr wieczory bardzo ochładza?
  • witam, chciałabym w tym roku na poczatku października wybrać się na wyspy.Ciekawi mnie jednak jaka jest tam pogoda, czy świeci słoneczko, na której wyspie są najpiękniejsze plaże? W ubiegłym roku byliśmy w egipcie i nie było ani jednej chmurki na niebie. Którą wyspę szczególnie polecacie ze względu na jej urok, nie chodzi mi o imprezy ale piękne widoki. Pozdrawiam:)
  • Witam, niedługo wybieram się do tego hotelu :) Na jaką pogodę mogę liczyć, może ktoś był w styczniu w tej okolicy i powie jaka jest temperatura odczuwalna w ciągu dnia i wieczorem? Czy mocno wieje w tym rejonie wyspy i czy może padać, czy deszcz pada tylko na północy wyspy ;)? O której godzinie w styczniu robi się ciemno? Gdzie w okolicy jest najbliższy supermarket (jedziemy z małym dzieckiem i będę potrzebować słoiczków - jakie są ceny produktów dla niemowląt (typu obiadek, soczek, pampers...
  • witam, proszę o info osoby przebywające aktualnie na teneryfie o pogodę. jaka jest temperatura w dzień w okolicach las americas?? czy świeci słońce cały czas, czy są może chmury???? patrząc na pogode na stronach www to nie wygląda to za ciekawie, pokazują że jest częśćiowe zachmurzenie a temperatura max.24 st. Myślalam że będą upały, ale się chyba pomyliłam??
  • Czy ktoś może wrócił z Fuerteventury w ostatnich dniach? Lecę z rodzinką w przyszłym tygodniu do Costa Calma i trochę jestem przerażona pogodą. Z biura podróży miałam informacje, że pod koniec stycznia powinno być 23 stopnie a w internecie podają, że jest zaledwie 19/20. A to chyba trochę za mało na kąpiel w basenach, o oceanie to już nie wspomnę. Ciekawa jestem czy ta temperatura rzeczywiście jest tam teraz nie za wysoka.
  • Za kilka dni chciałem wybrać się na Wyspy, tylko śledząc pogodę czuję się trochę zawiedziony. Teraz i na najbliższe dni temperatura nie przekracza 20-22 stopni C. Wiele słyszałem na temat Wysp, czy to od znajomych bądź pracownic biur podróży, że na wiosnę pogoda jest pewniakiem. Lecimy z dziećmi i to tu mam największe obawy: czy przy takiej temperaturze możliwe jest spędzenie dni na plaży, czy też kąpiel w Oceanie? Na obecną chwilę, co wybrać? GC, Fuerte czy Teneryfę (chodzi o aspekt pogodowy...
  • Wylatujemy 21.03.2011r bardzo proszę jeśli ktoś właśnie wrócił napisać jaka jest pogoda. Jakie ubrania zabrać ? Może macie jakieś sugestie , ew. zalecenia. Proszę o każdą informację. Pozdrawiam.
  • Witam, w przyszłym tygodniu wybieram się na wakacje do Puerto Santiago czy był może ktoś w maju w tej miejscowości/okolicy? Znajomi właśnie wrócili z Gran Canarii i mieli średnią pogodę 22-23 stopnie czy na Teneryfie jest teraz podobnie? Czy jest na forum może ktoś kto przebywa tam teraz? Uciekam z Polski przed zimnem i boję się, że w Puerto będzie niewiele lepiej a ja nastawiałam się na plażowanie .....
  • Napiszcie proszę jakiej pogody można sie spodziewac! Widziałam w różnych przewodnikach,ze tak 25 st.ale czy to sie sprawdza?jaka była pogoda w tym czasie...chce sie tam wybrać z 2,5 letnim synkiem,ach...i która z wysp jest najcieplejsza:)z góry dziękuję.
  • Ciepło - klapeczki i szorty? czy wiosennie - wiatrówka, dżiny i pantofle? Pomóżcie tambylcy. Na kamerkach widać prawie nic a w portalach meteo od 16 C do 24 C - nie wiadomo jak to się czuje :-) Z góry dzięki. Lecę jutro
  • Planujemy w marcu z mężem i synkiem wyjazd celem odskoczenia od mokrej pogody w Polsce która wyspa o tej porze ma najprzyjemniejszą pogodę (mało opadów, niewielki wiatr, jak najwyższe temperatury)?
  • witam, w neidizle wylatuje na Gran Canarie- prosz epodac jak ajest pogoda? rozne storny podaja rozne temepratury pozdrawiam i dziekuje
  • hej chciałabym wyskoczyć na tydzień na Gran Canarie ( Playa Amadores) w grudniu przed świętami , na jaka pogodę mogę liczyć? słonko? chmury? deszcz??? a może jednak da się opalać? Proszę o odpowiedź
  • Hej, wie ktoś może jaka jest pogoda na teneryfie teraz i na przełomie sierpnia/września? Był ktoś może w El Medano - jeśli tak będę wdzięczna za każdą opinię?
  • widze ze jest tu sporo zapytan o aktualna pogode na Gran Canarii wrzucam wiec wam 2 linki pogoda www.meteomaspalomas.com/ i widok z kamerki na plaze w playa del Ingles www.haffner.tv/
  • Witam, czytam na forach ze np. na Lanzarote panuja silne wiatry. Jak wyglada sytuacja na innych wyspach? Jaka pogoda tam panuje? temp, wiatry, slonce, chmury itp. A moze ktos byl we wrzesniu na wyspach? Która wyspe warto wybrac ze wzgledu na klimat? Bardzo dziekuje za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się