Gość: Pati IP: *.prz.rzeszow.pl 26.05.07, 13:08 Czy ktoś był ostatnio w tym hotelu? Bardzo proszę o opinie. Zarezerwowaliśmy ten hotel na wczasy w sierpniu (all iclusive), klamka już zapadła ale jakoś tak mam dziwne przeczucia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gola1 Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.07, 14:24 Kiedy dokładnie jedziecie? My mamy zarezerwowane wczasy w tym hotelu od 17.08. Czytałam recenzje o hotelach i Mikri Poli ma b.dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.prz.rzeszow.pl 27.05.07, 12:40 Jedziemy 03.08.07. Nie spotkamy się, chyba że tak nam sie spodoba, że zostaniemy tam na zawsze :). Odpowiedz Link Zgłoś
listopad_2005 Re: Mikri Poli - Rodos 27.05.07, 08:00 Ja byałam w Mikri Poli we wrzesniu zeszlego roku. Hotel jest bardzo dobry, moze jedyny minus to plaża (kamyczki) ,ale rekompensowały to baseny. Hotel przystosowany dla rodzin z dziecmi. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.prz.rzeszow.pl 27.05.07, 12:47 Jedziemy z dzieckim (2 latka)i w związku z tym mam pytanie: czy na plaży jest przewaga kamyków czy znajdzie sie troche piachu do robienia babek i zamków :)? W folderach jest napisane, że jest to plaża piaszczysto żwirowa. I jeszcze jedno: leżaki przy basenach sa bezpłatne więc czy trzeba wstawać o 5 żeby je zająć czy nie ma z tym problemów? :). POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.prz.rzeszow.pl 27.05.07, 12:41 Scan Holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
gola1 Re: Mikri Poli - Rodos 27.05.07, 19:27 My jedziemy z dwójką dzieci ale myslę że na babki z piasku nie ma co liczyć.Jak jedziecie na tydzień to czekam na świeże relacje po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.prz.rzeszow.pl 28.05.07, 08:28 Jedziemy na tydzień. Po powrocie zdam szczegółowy raport :). Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Mikri Poli - Rodos 28.05.07, 23:34 Widziałam w ofercie Tui chyba i Exim-jakieś horrendalne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.prz.rzeszow.pl 29.05.07, 09:30 Nie wiem jakie ceny widziałaś ale kwotę, którą my zapłaciliśmy niską niestety nazwać nie można :). Z tego co wiem TUI ma chyba droższą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś