izulqu 21.02.07, 16:33 proszę o podanie namiarów na specjalistę od naczyniaków w Warszawie Czy w ogóle jest taka osoba? Dziękuję za odpowiedzi Iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta3331 Re: naczyniaki Warszawa 22.02.07, 09:11 wietam:) w warszawie naczynaiki plaskie mozna usuwac w instytucie sherley. tylko ze wg mnie lekarzy ktorzy tam wykonuja zabiegi trudno nazwac spacjalistami;/ plusem jest jedynie to ze maja laser pulsacyjno-barwnikowy, ktory jest jak narazie najlepszy w usuwaniu naczyniakow plaskich. Odpowiedz Link
damka1988 Re: naczyniaki Warszawa 22.03.07, 19:15 jeśłi jeszcze mogę radzić warto się udać do Epi centrum tam pani doktor doradzi i powie wszystko co i jak, fakt faktem jest to prywatna klinika Odpowiedz Link
gosia197878 Re: naczyniaki Warszawa 22.02.07, 09:15 witam pani izo ja jestem spod szczecina ale jezdzilam z synkiem do warszawy do centrum zdrowia dziecka w miedzylesiu tylko ze moj synek ma naczyniaka w oczodole i bylam tam u okulisty naczyniowego ale tam jest tak duzo poradni lekarskich o roznych specjalnosciach w tej chwili musze poszukac numeru telefonu do ogolnej rejstracji zadzwoni pani tam powie w czym rzecz i oni pokieruja do lekarza ktory sie tym zajmuje pozdrawiam gosia Odpowiedz Link
ania.kam Re: naczyniaki Warszawa 22.02.07, 16:56 Witam. Ja byłam z córką (naczyniak jamisty na pleckach) w Poradni Naczyniaków przy Poradni Onkologicznej na Kasprzaka w Instytucie Matki i Dziecka. Troszkę czasu mineło, wtedy dzwoniłam na numer (22)327 72 51. poradzono mi smarować zmianę linomagiem i przyjść gdyby się coś niepokojącego działo, i czekać. pozdrawiam Odpowiedz Link
kropka0007 Re: naczyniaki Warszawa 03.03.07, 18:51 My udaliśmy sie do Poradni Naczyniaków i Znamion Dla Dzieci przy Instytucie Matki i Dziecka na Kasprzaka 17a, tel. 22 3277111 lub 22 3277251. Pozdrawiam, Ilona Tuźnik Odpowiedz Link