pracownik

(34 wyniki)
  • Nie dość że robi z łaską to jeszcze by chciał jakieś pieniadze, wtedy mu idzie praca. Ja i moi koledzy jesteśmy uburzeni tym człowiekiem !!!
  • Chciałabym podziękować panom ze stacji benzynowej mieszczącej się przy trasie na Głogówek za pomoc dnia 12.03.2010r.To bardzo miłe gdy można liczyć na pomoc pracowników bez niepotrzebnych uwag na temat płci, nieznajopmości budowy samochodu. Jeszcze raz dziękuję!
  • Czy nie wydaje się dziwne ,że w czasach kryzysy i trudności ze znalezieniem pracy w krótkim okresie czasu sklep Takko poszukuje sprzedawcę. Oczywiście na umowę-zlecenie.Coś jest nie tak
  • do Jutra w Media Expert na Dużym Rynku podobno można składać osobiście CV do pracy. Poszukują pilnie jakiegoś chłopaka.
  • u pośrednika i już na umowie z Mondi?
  • Jak w temacie.Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o wpisy.Pozdrawiam
  • Ukończyłam renomowane gimnazjum i chciałabym zostać dziennikarką Czasu Świecia. Jak myślicie czy mi sie to uda. Jakie trzeba mieć kwalifikacje?
  • WITAM TO EKO TO CHYBA OSTRA PARODIA MIAŁEM OKOŁO 60 SZT LUXFERÓW SZKLANYCH SĄ TO TAKIE POPIELNICZKI Z PRL.ALE TEN PAN Z OBSŁUGI MÓWI ŻE SZKŁO TO TYLKO BUTELKI I OCZYWIŚCIE KAZAŁ POMIESZAĆ Z INNYMI ODPADAMI I JESZCZE MUSIAŁEM ZAPŁACIĆ OK. 50 ZŁ ZA TO I TAKA JEST EKO-EKO-WISŁA
  • Jestem osoba , która ze wzgledu na przeciwności losu ma jedyna szansę pomocy z OPSu w Świeciu . Nie bedę się nad tym roztkliwiała więc przejdę do sedna sprawy .Ja , moja rodzina i wszyscy ludzie z którymi rozmawiałem w tej sprawie są tego samego zdania że Pani Lemańska jest najlepszą osoba na stanowisku Kierownika OPSu.Wszyscy wiedzą że ta instytucja ma na celu pomoc ludziom w trudnej sytuacji finansowej a większość pracowników odpowiedzialnych za działanie w środowiskach gdzie ...
  • za pare dni mam wrócić do pracy lecz boje sie zwolnienia!!jestem na macierzynskim i słyszałam,zę jak wraca sie do pracy to jest 3 miesiące okresu ochronnego,czyli pracodawca nie ma prawa zwolnic pracownika!czy coś takiego istnieje?
  • Nie uwazacie, że parking (tzn. te kilka miejsc parkingowych) przed budynkiem ZUSu to jakaś kpina? Oprócz tego że kilka miejsc, to codziennie wszystkie zajete przez te same auta pracowników ZUSu, nawet miejsca dla osoby nie pelnosprawnej nie ma. Domyslam się że Prezes tego budynku ma totalnie w du...ie petentów, bo pewnie jego auto równiez tam codzienie stoi. Miedzy budynkiem ZUSu i KRUSu jest duzy wolny plac,idealny na parking dla obu instytucji, ale po co zajmowac się klientami, grunt że my ...
  • W wywiadzie do gazety Czas Świecia wypowiadał sie za ma zaufanie do swoich pracowników wzwiązku z użyciem internetu w pracy .Dzisiaj byłam w jego sekretariacie i co widzę panienka ma otwarty komunikator , przeglada stronki towarzyskie i słucha muzyki .Ciekawe jak to sie ma do tego co Pan Pogoda opowiada w gazecie?To nie jest ewenement ,bo wiem ze w biurach ludzie pobieraja nawet P2P nie mówiąc juz o czym innym .Nie zazdroszcze internetu i innych przyjemności w pracy ale trzeba b...
  • Chodzą słuchy że władze spółki nadal łamią prawa pracowników .Drodzy pracownicy możecie naświetlic sprawe jak to wygląda? No i podobno jest PIP w zakładzie
  • Sklep MediaExpert w Świeciu nawiąże współpracę z firmą transportową w celu dowozu towaru do klientów. Prosimy o kontakt osobisty w sklepie przy ul Sikorskiego 2.
  • Zatrudnię mężczyznę do pracy w sklepie odzieżowym męskim w Świeciu. Potrzebny pan do 35 lat, wygadany, rozgarnięty, śmiały. CV wraz ze zdjęciem proszę o przesłanie na xxx725@wp.pl
  • Za ile pracujecie w Polednie w Polpaku? Prawdopodobnie fizycznym płacą najniższą,a tyrają jak woły że nawet nie mają czasu 1 na osiem godz. zjeść posiłku. raz na osiem godz.
  • W "Czasie Świecia" jest kilka ogłoszeń o pracy ww. firmie. Proszę byłych i obecnych pracowników o opinie na temat warunków pracy, atmosfery, zarobków, itd. Interesuje mnie praca na stanowisku "specjalisty ds. handlu" - spełniam wymagania. Tylko pytanie czy jest sens jechać tam chociaż na rozmowę kwalifikacyjną? Z góry dzięki. PS. Czy to jest duża firma? Ilu liczy pracowników? Szefostwo w porządku, czy tacy "nowobogaccy"?
  • W zwiazku z tym ze Powiatowy Urzad Pracy nie cieszy sie dobra opinia spoleczenstwa powyzsze pytanie.Instytucja stworzona do usluznej roli spoleczenstwa dzieki ktoremu istnieje nie odbiera pozytywnych .Chcialbym tylko wymienic niektore dzialania albo ich brak ktore mnie denerwuja .Oferty pracy sa nieliczne, a te co sa traca myszka .Obseruje brak wspolpracy urzedu z przedsiebiorcami w celu pozyskania miejsc pracy .Urzad niema wplywu na jakiekolwiek okolicznosci zwiazane z zatrudnien...
  • Kierownik Ośrodka Kultury, Sportu i Rekreacji w Świeciu ogłasza nabór na stanowisko pracy Menedżer Kawiarni „Cafe Kultura” działającej przy OKSiR w Świeciu. 1. Wymagania kwalifikacyjne kandydatów: - pełna zdolność do czynności prawnych oraz możliwość korzystania z pełni praw publicznych, - wykształcenie wyższe (humanistyczne lub ekonomiczne), - doświadczenie na stanowisku menedżera lub podobny...
  • chciałbym usłyzeć wasze opinie na temat tego pracodawcy jestem spawaczem z uprawnieniami mam 10 lat doswiadczenia w zawodzie pracowalem za granicą jednak sytuacja zyciowa zmusiła mnie do powrotu czy warto starać się tam o pracę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się