pracownik

(200 wyników)
  • Witam. Czy pracownik PKO jest uprawniony do tego by np. ktoś z mojej rodziny z tym samym nazwiskiem co ja, może podać się np. za moją matkę i dostać login i hasło do mojego konta? NP. jestem Jan Kowalski przyjdzie Irena Kowalska powie że jest moją matką pokaże dowód osobisty i uzyska owe dane? Jestem pełnoletni i konto jest na mnie założone.
  • Podejmę współpracę z pracownikami placówek PKO BP w woj. lubuskim, wielkopolskim, zachodniopomorskim i dolnośląskim (dla kredytów hipotecznych - również inne województwa). Jestem pośrednikiem kredytowym, mam kilka biur i współpracuję z kilkunastoma bankami, w tym również posiadam podpisaną umowę o współpracy z PKO BP. Podejmę współpracę z pracownikami placówek PKO - dla tych Klientów, którzy u Was nie dostali kredytu z różnych względów (niski score, brak zdolności, gorsza historia kredytow...
  • Wielokrotnie poruszano wątek funduszu socjalnego,dofinansowania wypoczynku pracowników.Czy zgodzicie się się mną,że dofinansowanie do wczasów (urlopu wypoczynkowego) powinno bezwzględnie należeć się każdemu pracownikowi, bez składania zaświadczeń,oświadczeń,dokumentowania stanu rodzinnego etc...Winno być urlop= dofinansowanie. Równo dla każdego pracownika PKO BP SA. Skończmy z dyskryminowaniem osób samotnych lub "wysokozarabiających" . Ci pracownicy pomimo swego zaangażowania w pracę i tw...
  • Pod adresem : prnews.pl/przeglad-prasy/pko-bp-zwiekszy-aktywa-do-ponad-200-mld-zl-49089.htm czytamy artykuł o nowej Strategii BP SA. Z tej informacji wyczytuję mocarność banku i jego groźby dla konkurencji. O ile znam się na planowaniu strategicznym, to każda misja (nie mówiąc o strategii) podaje - skalę rozwoju, kierunki usług bankowych (na jakich klientach bank skoncentruje swoją uwagę) , sposoby wykonania strategii i (obowiązkowo) odnosi się do pracowników oceniając ich, że są ...
  • Oglądałem program na INFO TV poświęcony 30 rocznicy wybuchu w Rotundzie i śmierci 49 osób. W budynku pracowało 170 pracowników (w niemal rodzinnej atmosferze) i było około 300 klientów. Wybuch był tak silny, że budynek podniósł sie do góry i następnie opadł. W wypowiedzi uczestniczki tej tragedii (w audycji TV), emerytowanej pracowniczki PKO szokuje brak ludzkiego zainteresowania losem żyjących b.pracowników PKO którzy uratowali się w czasie wybuchu - ze strony banku i wszelkich wł...
  • Czy może ktoś odpowiedzieć, z oddziałów, które pracują już w ZSI, co z pracownikami z byłych WAPIRów - obecnie CRB np. administrujacych kr.mieszkaniowych czy pracują? czy na bruk po przejściu ? czy mówi się o centralizacji? czy miejsce pracy będzie przy oddziale? czy może przejdą do CAK? Proszę o konkretna odpowiedz
  • www.youtube.com/watch?v=PbhyhuP6zJI
  • Całkowicie łączę się z pracownikami banku w walce o ich prawa. Pierwszego maja minie rok jak zmieniłam pracę na inny bank i dzisiaj uważam, że był to mój najlepszy wybór. Po 9 latach przepracowanych w PKO (ostatnie 3 lata w Centrum Korporacyjnym) postanowiłam zmienić pracę, bo atmosfera stawała sie nie do zniesienia. Wiele możnaby tutaj mówić o nakładanych na moją komórkę planach sprzedażowych, audycie wewnetrznym (po odjeździe którego należało iść na urlop) kilkudniowy celem zr...
  • Może by tak się porozumieć i dogadać z pracownikami innych banków i wtedy dać "CZADU"??? Co Wy na to? Ja już na wszystko idę. Dzisiejsze wiadomości mnie DOBIłY!!!!
  • Jedną z moich koleżanek zwolniono podczas jazdy do pracy pociągiem na ZSI (Warszawa)-wszystkie byłyśmy w szoku, że taka forma! Dzisiaj zwolniono moje 4 koleżanki (książeczki mieszkaniowe)! Zapytacie w jaki sposób? Otóż pocztą e-mail-ową! Fajnie, prawda? Coś takiego to tylko u nas ma prawo istnienia. Po wielu latach pracy to wszystko co może nas, "starych" pracowników spotkać? Załosna forma braku kultury czy nowoczesność? malutka
  • Czytam wpisy i oczom nie wierzę - żale, pretensje, obrażanie drugiego i wymyślanie. I to piszą pracownicy Banku PKO BP SA - nie możliwe. Nie wierzę, że moi koledzy z pracy są tacy chamscy. W pracy tacy inteligenci chodzący, znający się na wszystkim. Po wpisach widzę, że nie jesteście tacy SUPER. Nie macie prawa obrażać nikogo - nawet anonimowo. Są narady, spotkania indywidualne - powiedzcie co was boli. Czemu na spotkaniach wszystko jest takie piękne. Ja mojemu dyrektorowi mówię...
  • Witam, Mam pytanie i proszę o odpowiedź czy w banku PKO BP za każdym razem pracownik musi płacić za swoją pomyłkę?. Mimo, iż pomyłka nie jest ewidentna.....Czy można zwrócić się do np. nadrzędnej jednostki z wnioskiem o pokrycie szkody - jeśli dyrektor placówki jest nie kompetentny i nie interesuje go reklamacja klienta. Czy ktoś odwoływał się w takim przypadku....jaka jest droga?.... Pozdrawiam
  • Jestem emerytowanym pracownikiem PKOBP.Moje oburzenie nie ma granic kiedy dowiedziałam się że pracownicy innych banków mogą korzystac z ulg jakie daje posiadanie konta ROR-BANKIER w PKO BP,natomiast emerytowany długoletni pracownik PKO BP takiego konta mieć nie może.Wydaje się iż ta sytuacja jest niemożliwa,a jednak tak jest.Dlatego też my emeryci banku PKOBP bedziemy zmuszeni przenieść konta do innego banku. Proszę napiszcie czy w oddziałach w innych miastach też tak jest.
  • Dziś tj.17.05.011 o godz 12 chciałam dokonać wpłaty w 1 Oddziale w Gorzowie wlkp. Stanęłam w kolejce. Na 5 okienek czynne były 2. Przeważniej załatwiam swoje płatności przez Inteligo ale czasem trzema iść bezpośrednio do Banku.Nie wiem co załatwiali peenci ale trwało to długo. I spojrzałam na Bank oczyma przeciętnego Klienta. I co zaobaczyłam? Po prostu się wściekłam. I do d... taki Bank gdzie trzeba stać godzinami w kolejce. Pracownicy biegają ze stosami papierów. Kasjer co chwile wychodz...
  • Witam wszystkich Forumowiczów Właśnie dzisiaj mija 2 lata od momentu jak założyłem dla Nas Pracowników PKO BP SA niezależne forum. Zakładając je nie sądziłem, że większośc Pracowników będzie je znała. Chociaż nadal jest więcej czytających niż piszących. Dziękuję wszystkim Forumowiczom za obecnośc i aktywny udział. Pamiętajmy, że na pierwszym miejscu jest człowiek. Na pierwszym miejscu jest każdy z nas Pracowników PKO BP SA. Dla Banku największym skarbem są pracownicy. Kochany Z...
  • Dyskusja tocząca się na tym forum w zakresie warunków pracy, łamania praw pracowników w banku w mojej ocenie jest mało konstruktywna i myślę, że wielu podzieli ten pogląd. Tu potrzebne są działania. Po konsultacji z mecenasem, który przyjąłby rolę pełnomocnika wniosek jest jeden, aby dochodzić swoich praw niezbędne jest złożenie pozwu do sądu pracy. Po rozważeniu wszystkich za i przeciw jestem zdecydowana. Udało się ustalić, że dotychczasowe procesy to przede wszystkim roszczenia pracow...
  • Jak wszystkim wiadomo obecne zakończenie wdrożeń ZSI spowodowało zmniejszenie zatrudnienia w Banku a co za tym idzie w pierwszej kolejności zwolnienia w CRB (czyli ludzi z jednostek zamiejscowych pracujących w WRR).Sytuacja już dzisiajnie dziwi nikogo gdyby nie oszukańczy sposób w jakich firma pozbywa się owych pracowników. Otóż, długoletnich pracowników CRB zastrasza się i zmusza do złożenia wypowiedzenia choć powodem zwolnienia jest likwidacja biura i likwidacja etatu! Mam nadziej...
  • biznes.onet.pl/bankowa-kasjerka-podejrzana-o-wyludzenie-3-mln-zl,18490,3038096,1,news-detal
  • Witam koleżeństwo. A właściwie już byłe koleżeństwo. Pracowałem w PKO kilkanaście lat i odszedłem. I wiecie co, stan który wtedy mi towarzyszył to była euforia!!! Jaka to niesamowita ulga wrócić do normalnej pracy ( u kogoś innego). Wrócić, bo pamiętam czasy w PKO, kiedy pracowało się ciężko, ale naprawdę normalnie.To było jak z innej bajki. Skala szaleństwa w PKO w ostanich 3-4 latach osiągnłęa próg krytyczny (jak dla mnie). Jak wysoki on musiał być wystarczy, uświadomić sobie , że j...
  • co sądzicie o nowym "pracowniku" majewskim, przywitał Was dzisiaj w pracy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się