Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      pracownik

pracownik

(29 wyników)
    • Szanowny Panie Prezesie Proszę o wyjaśnienie procederu podpięć na lewo do internetu świadczonych przez Pana pracownika nadwornego administratora . Podpina on internet spółdzielni Siarkowiec swoim znajomym i nie tylko. Przecież to jest kradzież i okradanie spółdzielców. Nie panuje Pan nad tym to proszę zacząć ,bo płacimy za to My Spółdzielcy a Pan opłat nie obniża tylko podwyższa. Zresztą za kradzież taki człowiek powinien zostać zwolniony a jak to się już u Pana utarło ...
    • ...bo pracownik to skarb i z niego żyjesz a kiedy go zabraknie, wtedy będziesz musiał zasuwać sam! Swoja drogą ranking największych kieratów w okolicy:
    • W naszym kochanym UP dowiedziałam się, że skoro nie jestem samotną matką, nie mam 50 lat, nie jestem długotrwale bezrobotną, nie posiadam grupy inwalidzkiej, nie jestem absolwentką to szansa na ofertę pracy z UP nieosiągalna /pomimo nastu lat stażu pracy/. Pytałam ilu osobom UP zaoferował pracę w ostatnich miesiącach - lecz nikt nie potrafił udzielić odpowiedzi. Czy są szczęśliwcy, którym UP zaoferował ciekawą pracę? Jakie doświadczenie macie z UP? Pozytywy? negatywy? Będę wdzię...
    • Dobry Wieczór jestem osobą prowadzącą działalność gospodarczą na terenie Tarnobrzega. Z ZUS w TBG dostaję tak zwane Zawiadomienia o błędach i muszę się tym z wami podzielić ponieważ wyjaśnia w ZUS te błędy Pan Mariusz M. ja takiej osoby w Urzędzie jeszcze nie widziałam ten Pan jest bardzo uprzejmy, bardzo miły,bardzo dobrze, ma cierpliwość do ludzi potrafi wytłumaczyć chcąc z tym Panem wyjaśnić to jest bardzo trudno bo wszyscy tylko do Pana Mariusza wiec o czymś to świadczy. Proszę o wp...
    • decyzje-it.pl/aktualnosci/zaklady-chemiczne-siarkopol-dzialaja-na-sap-all-in-one.html Czy ktoś coś o tym słyszał ?
    • Ktoś wie więcej? Kto zginął? +++
    • co sadzicie o konkursie w urzedzie miejskim na wybór pracownika ja juz ubiegam sie drugi raz i nici z tego mam wykształcenie w danym kierunku
    • i znowu zaczeły się porządki w Wisanie. Teraz przyszła pora na Dyrektora Sprzedaży w Wisanie . Pracował bardzo dobrze rozkręcił sprzedaż i się go pozbyli bo niechciał przyjąć łapówek od włascicieli. Co na To Paruzel który go przyjmował czyżby zapomniał jak się cieszył i go przedstawiał jak przychodził do pracy. Na harował sie chłop i kopa w dupę bo już nie jest potrzebny w Wisanie ,a był na prawdę ludzki w przeciwienstwie do całej ten bandy . To na prawdę rozkręcił sprzedaż pracował...
    • Był rok 1999, pracowałem poza Tarnobrzegiem, rano szedłem na PKP na pociąg do pracy - odchodził mniej więcej o 5.20 rano. Już o tej porze widziałem pracowników KiZPS "SIARKOPOL" udających się do pracy na 7 rano. Tak wcześnie, gdyż dojeżdżali ROWERAMI - i wielu z nich niezależnie, czy to była zima, jesień czy też ciepłe lato. NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" podzieliła ich - ci, którzy byli w związkach, dostali angaże górnicze, ci, którzy widzieli obłudę związkowców i ze związków wypisali się...
    • Co sądzicie o tym sklepie? O pracy w nim? Pytam głównie byłych pracowników, bo było ich sporo...
    • Mleko, ser żółty, płatki i konserwy otrzymali w pracownicy Tarnobrzeskiej Spółdzielni Mieszkaniowej. W obdarowaniu żywnością, nie byłoby nic dziwnego, gdyby nie fakt, że pochodziła ona z Tarnobrzeskiego Banku Żywności i miała trafić do potrzebujących, którzy wezmą udział w przygotowywanej przez pracowników spółdzielni wigilii. To tylko część produktów, jakie otrzymaliśmy od pracowników Tarnobrzeskiej Spółdzielni Mieszkaniowej, którzy poinformowali nas o rozdawnictwie unijnej żywności, m...
    • na stronie internetowej sanepidu, firmy siejącej po raz kolejny zamęt w mieście, nie ma żadnych informacji o coli w wodociągu, jest za to ogłoszenie z 2004 roku o sprzedaży firanek, stołu z drzwiami i 2 szt czajników bezprzewodowychoraz wielu innych ciekawych przedmiotów. Chyba p.Korczyńska zrobiła porządki w domu i wystawiła to na sprzedaż. zachęcam do wzięcia udziału w aukcji. Adres: pis-tbg.one.pl/sanepid/bip/main.php?id=1128667142.6&stacja=tarnobrzeg Miłych zakupów
    • TARNOBRZEG 5 czerwca 2008 - 17:11 Inspektor zatrzymany za przyjęcie łapówki Inspektor tarnobrzeskiej Państwowej Inspekcji Pracy został zatrzymany przez policjantów chwilę po tym, jak przyjął tysiąc złotych łapówki. Łapówka była zapłatą za pozytywny wynik kontroli w jednej z firm w Mielcu. Oprócz niego zatrzymano także wspólnika, który miał proponować przedsiębiorcom „załatwienie sprawy”. - Zdecydowaliśmy się nie podawać danych umożliwiających skojarzenie inspektora. A...
    • co sadzicie o tym ze w sklepie ILONA ul. dek.,, zmieniaja sie bardzo czesto sprzedawcy to przesada
    • Echo media -firma która tylko kończy na obietnicach,nie ma żadnych premi,podwyżek,ludzie traktowani jak niewolnicy,nie ma nic w firmie nawet porządnych narzędzi ,rażące łamanie przepisów bhp,pip powinien zająć się tą placówką,etc.Nie polecam TEJ FIRMY .
    • Swoje pytanie kieruję do pracowników, chodzi mi tylko o odpowiedź jaka jest atmosfera pracy i współpracy z kierownictwem?
    • Oto tekst z dzisiejszych nowin. Mój komentarz jest taki - to się w pale nie mieści Oddajcie ludziom pieniądze Tarnobrzeg. Rada Nadzorcza "Tarbudu" przyznała jej szefom: Janowi Targoszowi i Jackowi Kudeli premie o łącznej wartości 148 tys. zł. Była to nagroda za to, że firma osiągnęła zysk. Reporterzy "Nowin" dotarli do dokumentów, z których wynika, że zysk istniał wyłącznie na papierze. W rzeczywistości spółka była na minusie. Ponad dwustu pracowników Tarnobrzeskiego Przeds...
    • Kolejna sprawa czeka roberta w sądzie,nie zapłacił za okna do nowego domu,ekpipa przyjechała zdemontowała okna i wystawiła mu rachunek,ureguluje po sprawie.........życzymy powodzenia największemu potentatowi tarnobrzega,a propo coś zapominasz robercie o swoich pracownikach,a myślisz tylko o polityce i jak tu dziubińskiego usadzić...........
    • Oto wasz prezydent. Zapraszam na stronę Echa - szkoda gadać. Gratuluję wszystkim, którzy go popierają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się