Forum Regionalne Podkarpackie Przemyśl
ZMIEŃ
      pracownik

pracownik

(30 wyników)
    • Witam prosimy o wpisy pracowników pokrzywdzonych przez Pana Marka Szuper Hurtownia i Sklep SARAFIS Dunkowiczki 12A
    • finanse.wp.pl/kat,104762,title,Polacy-liderami-nieobecnosci-w-pracy-18-mld-zl-rocznie-kosztuja-zwolnienia-lekarskie,wid,14532681,wiadomosc.html?ticaid=1e8c3&_ticrsn=5 Każdy, kto miał podobny problem z wirtualnym pracownikiem, odetchnie wreszcie z ulgą.
    • Bardzo mnie interesuje opinia Państwa na temat :"kultura bycia w pracy i po pracy pracownika samorządowego" (administracji samorządowej). Posiadam materiały video jak nie powinien wg mnie postępować taki pracownik.
    • Po ostatnich wydarzeniach zupełnie straciłem zaufanie do wyżej wymienionych. Uważam, że zupełnie nie reprezentują oni moich interesów, a czyje? Kto wie... Zastanawiam się, po co w ogóle taki "twór" istnieje?
    • W WOJEWÓDZKIM PODKARPACKIM SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM W ŻURAWICY KOŁO PRZEMYŚLA, OD KILKU DNI TRWA OSTRY, MERTORYCZNY SPÓR POMIĘDZY PRZEBYWAJĄCYMI NA URLAPACH PRACOWNIKAMI SZPITALA, A MARSZAŁKIEM, CZY TEŻ ZARZĄDEM WOJEWÓDZTWA PODKARPACKIEGO, NA TLE BEZPODSTAWNEGO ODWOŁANIA DOTYCHCZASOWEGO DYREKTORA, PANA LEK. MED. JACKA BARKETA. NAJCIEKAWSZE JEDT TO, ŻE PRACOWNICY ORAZ WSZYSTKIE ZWIĄZKI ZAWODOWE DZIAŁAJĄCE W SZPITALU STANOWCZO BRONIĄ SWEGO "STAREGO" DYREKTORA. URZĘDUJĄCY I ZARZĄDZAJ...
    • Sporo się w Życiu Podkarpackim ostatnio zmieniło. Czy wie ktoś, jakie wykształcenie mają obecnie tam pracujący dziennikarze i redaktorzy? Bo słyszałem, że jest z tym kiepsko, ale może źle słyszałem.
    • Krótkie pytanie - czy czyta nas jakiś celnik ? Potrzebuję "zasięgnąć języka..."
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10382&w=35277015
    • Witam. Dzisiaj moja żona stała w gigantycznej kolejce by złożyć wniosek o zasiłek rodzinny, który przyznaje obecnie Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej mieszczący się przy ulicy Leszczyńskiego. Po kilku godzinach postanowiła udać się po schodach do WC. Ponieważ było zamkniete na klucz zaglądnęła do jednego z biur by poprosić o kluczyk i oto otworzywszy drzwi poczuła zapach jak z meliny i ujrzała około 10 rozbawionych kobiet o dziwnie czerwonych twarzach. Co ciekawe, gdy opowiedział...
    • Czy wy, moi mili, wiecie kim jest rapapo? To pracownik ratusza, jeden z ulubienców prezydenta Chomy, tak jak wiekszosc stamtąd zwolennik PIS. Chciałabym się zapytać Was, czy to nie zabawne, ze opiekę nad wolnym i apolitycznym forum Gazety Wyborczej trzyma jak najbardziej polityczny urzędnik z ratusza? Czy twórcy forum GW przewidzieli, ze cos takiego jest gdziekolwiek mozliwe? I jak to sie ma do regulaminu ? I co, dalej nie wiecie kim jest Wasz moderator? Podpowiedz: rapapo - R...
    • POLECAM z wyborczej o kliencie banku któremu PRACOWNIK banku okradł konto a bank ???? uznał że to nie jego sprawa i kasy nie oddaje. gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,29577,5732453,Okradziony_jubiler_kontra_Lukas_Bank.html
    • Całe życie mieszkałem w Przemyślu. Przeprowadzka do pod przemyskiej miejscowości zmusiła mnie do załatwiania spraw w Starostwie Powiatowym. Ostatnio będąc w wydziale komunikacji - w pomieszczeniu gdzie załatwia się karty parkingowe, spotkałem się z bardzo niemiłą urzędniczką (znamienne - włosy koloru rudego). Pani owa w bardzo niemiłym tonie - bardzo niegrzecznie -udzielała mi wyjaśnień (poczułem się jak natręt, insekt lub inne robactwo). Po wyjściu zastanawiałem się (mając "mordercze" myś...
    • czy pracownicy powiatu, ktorzy sa utrzymywani z naszych podatkow mogą w godzinach "swojej" pracy robic kampanie "pracodawcy"?
    • Czy znacie państwo działaczy związkowych,którzy są pracowici,uczciwi,nie nadużywają alkoholu,nie wchodzą w układy z dyrekcją,walczą o prawa pozostałych pracowników,nie wpieprzają się do polityki?Ja takich nie znam.Wszyscy jak jeden mąż są śmierdzącymi leniami i pijakami.Może ktoś ma inne doświadczenia z ww?
    • Syn marszałka Sosnowskiego znalał pracę w podległym marszałkowi województwa Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Przemyśl... - taką informację podała rzeszowska TVP3. Jest też studentem z indywidualnym tokiem nauczania tyczyńskiej alma mater i podczas gdy jego koleżanki i koledzy pocili się na egzaminach on miał już wszystkie zdane.
    • "Minister edukacji odwołał Antoniego Jarosza z funkcji rektora Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Jarosławiu. Przedstawiciele ministerstwa są na miejscu i będą próbowali wręczyć decyzję profesorowi Jaroszowi. To pierwszy przypadek odwołania rektora przez ministra w Polsce. Pracownicy ministerialni pojechali wręczyć decyzje prof. Antoniemu Jaroszowi, ale ten odmawia jej przyjęcia. "Dokument nie został przekazany, bo rektor zamknął się w gabinecie i nie chce przyjąć pracown...
    • Ponoć w tym roku będzie mniej pieniędzy na kulturę?
    • Rozmowy związku zawodowego pracowników przemyskiej wytrzeźwiałki z dyrekcją w sprawie podwyżek zakończyły się totalną klapą...ujmowanie pracownikom oferowaną podwyżką to po prostu żenada jedna wielka!!!! ja osobiście wstydziłbym się ludziom proponować taką podwyżkę.Ale kogo to obchodzi???Tego co ma kilka tysiecy złotych na rękę?I proponuje ochłapy ludziom!!!jakie zresztę ochłapy?Nawet pies potrzebuje coś zjeść!!!A nie trawę lizać!Po prostu dyrekcja ma totalnie w d...pracownikow!!...
    • OD 5 LAT W sklepie CENTRUM za straty spowodowane kradzieżami i błędami kierownictwa sklepu obciążani są bezpodstawnie pracownicy. W listopadzie każdy pracownik ma zapłacić 700 ZŁ. Za straty spowodowane przez złodzieji . Sklep średniej wilekości nie posiada ochrony a monitoring jest niedostateczny. Pozatym te przysłowiowe straty opiewają na kwoty niewyobrażalne i Raczej będące z przyczyn kierownictwa lub złego przyjęcia towaru, bo czy ,możliwe jest by Sklep średniej wielkości miał manko na m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się