Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      pracownik

pracownik

(40 wyników)
    • Interesuje mnie temat byłej jednostki wojskowej w Ciechanowie, która kiedyś była jednym z największych zakładów pracy, nie tylko dla służb mundurowych. Co się stało z pracownikami służb cywilnych, jak poradzili sobie lub nie, po likwidacji jednostki? Proszę o komentarze, refleksje, skargi. Zapraszam do dyskusji na forum.
    • witam, mam problem. z dniem 1 grudnia b.r zatrudniłem pracownika, zgłosiłem go w ciągu 7 dni do ZUSu.. moje pytanko- jakie kroki powinienem podjąć w kierunku rejestracji w Urzędzie Skarbowym? i do kiedy? czy może mi ktoś coś poradzić???? dzieki z góry..:)
    • Szukam pracownika administarcyjnego; osoby bystrej, myślącej logicznie, nie bojącej się komputera. Na ogłoszenie w gazecie odpowiedziało bardzo mało osób i żadna nie spełniała tych wymagań. Jak szukać skutecznie pracownika w Ciechanowie?
    • jeśli nie wyraża zgody aby zostać po godzinach i na zebraniu otwarcie w kulturalny sposób wyraża swoją opinię na temat organizacji pracy????uwierzcie mi,że jest to możliwe-a gdzie?-w Hicie
    • Nie wiem jak Wy ale ja juz mam dosyc pracy na trzynastce za niecale 5,50 zl/godz. Wszystko wskazuje na to ze po nowym roku nic sie w tej kwestii nie zmieni a co najwyzej wzrost stawek bedzie symboliczny (tak jak i poprzednie "podwyzki"). Oprocz tego ma podobno wzrosnac liczba tzw. zmian sklepowych (10-18) na miesiac w grafiku, czyli tych chyba najbardziej meczacych i nielubianych przez wiekszosc osob pracujacych na trzynastce. Mam w zwiazku z tym do Was pytanie: czy to nie najwyzszy cza...
    • Jestem zawiedziona pracą w szpitalu, mimo najlepszych starań mogę liczyć tylko na to, że jeszcze pracuję, żadnej motywacji. Jestem pracownikiem sumiennym i mam dość dyskryminacji mojej grupy zawodowej. Proszę o pracę w przyjazdej dla normalnych pracowników firmie.
    • Może macie swoich ulubionych lub takich którzy podpadli Wam-piszcie!!
    • Ciechanowscy lekarze domagają się aby zwolnić ze szpitala +-200 osób.W ten oto sposób mieli by możliwość otrzymać dla siebie podwyżki i co za tym idzie przerwać strajk.Informacja sprawdzona.Ostatnio trawa walka między strajkującymi o strajk,ale jaja co. Sekretarki oddziałowe zmieniły podwładność nie są już podległe ordynatorom tylko podlegają pod tzw. Metorg,ale jaja co.Co się tam jeszcze stanie zobaczymy,mała rewolucja przez strajkujących.Co na to pacjenci,ile jeszcze muszą wydać...
    • Mówili o tym w KRC rano. Bez nazwisk i faktów. Więcej miało być w ciągu dnia, ale nie było. Ktoś wie czy to prawda??????
    • podejrzewam że sporo osób z gołymina i okolic wchodzi na to forum, więc chciałbym się zorientować jakie są wasze odczucia odnośnie funkcjonowania gołyminskiego Urzędu Gminy?bo ja osobiście mam wrażenie że jest on z poprzedniej epoki,a zwłaszcza większość jego pracowników, choć młode osoby, które tam pracują również wsiąkły w tę gnuśną atmosferę
    • co myślicie na temat ludzi pracujących w biedronce???
    • jestem po drugiej stronie lady staram sie usmiechac mimo złosliwych komentarzy klijentów niedotyczacych bezposrednio mojej osoby ,po prostu zona ,maz wkurzyli trzeba sie wyrzyc
    • Chyba większość myślących ludzi poprze moją tezę , no a przynajmnej pracodawcy . Pracy jest dużo pracodawców również , Tylko chętnych do pracy brak - lepiej siedzieć na kuroniu i narzekać że jest ciężko , albo po ledwo ukończonej szkole eksternistycznej (ukończonej po 1 roku (ledwo)) domagać się 5000 zł - za brak kwalifikacji i doświadczenia . POZDRAWIAM TYCH CO NIE LUBIĄ PRACOWAĆ I CAŁE NOWE POKOLENIE ...
    • Końcówka zeszłego roku była preludium do masowych likwidacji firm. Gdyby pani Gładysz lub pan Wardziński nie zauważyli, to śpieszę ze wstrętem donieść, że wasza prestiżowa, zrewitalizowana ulica posiada aktualnie 17 pustych lokali. Jeżeli tempo "przemian" się utrzyma, pod koniec roku 50% lokali ma szanse zostać zasiedlone przez... bezdomnych.
    • Czy ktoś wie coś o pracy na stanowisku telemarketera w firmie CEMTEL na Mleczarskiej? Sprzedaż laptopów prawdopodobnie. Jakieś opinie na temat tej pracy? Ktoś może tam pracuje z Was?
    • Znajomy zapytał mnie o to jak bardzo cieszę się z objęcia taką strefa miejsc w Ciechanowie. Odpowiedziałem, że to kolejne MYDLENIE LUDZIOM OCZU! Taka strefa to tylko OGROMNE pole dla korupcji. Poczytajcie o takich strefach w innych rejonach Polski. Prawdziwie kapitalistyczne warunki prowadzenia działalności powinny być możliwe na terenie CAŁEGO państwa!
    • czy ktoś z was pracował?? Jak zarobki i warunki zatrudnienia??
    • MOBING(16)

Czy w ciechanowskich spółkach oraz jednostkach organizacyjnych występował mobing?. Czy były przesłanki do takiego stwierdzenia oraz skargi pracowników?
    • Jak widać polowanie w PUP nadal trwa, lecą nadal głowy w PUP i to na bruk. Jak długo przyglądał sie temy będzie Pan Morawski a może on nie ma już nic do powiedzenia???????//

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się