-
Ile mozna zarobic pracujac w kinie?
I czy przyjmuja tam na caly,na pol etatu? Czy mozna tylko weekendami?
Czy ktos pracuje/pracowal w kinie i bylby sklonny podzielic sie wrazeniami?
Pozdrawiam.
-
Witam, ostatnio zaczelam szukac pracy w call center ze wzgledu ze szybko mozna
tam cos znalezc nawet na jakis czas,zostalam zaproszona na rozmowe do Dominium
na sluchawki-praca polega na przyjmowaniu zamowien na placki.Okazalo sie ze
pensja to 2000 brutto czyli 1300 netto, i nie ma mozliwosci aby zarobic wiecej
biorac np. nadgodziny.jest to zenujace, bo praca jest zmianowa, druga zmiana
do 24;00, a w weekendy tj piatki, soboty i niedziele do 1;00 w nocy.Za taka
pensje to nikt sie nie ut...
-
Witajcie, czy jest ktoś może kto tam pracował? Otrzymałam propozycję na stanowisko fryzjerki w tym salonie, ale słyszałam różne niepochlebne opinie o tym pracodawcy, wiecie może coś na ten temat? Bardzo proszę o opinie na temat tego miejsca.
-
Ukończyłem cały program (14 trudnych egzaminów) i nie mogę znaleść pracy. Na rozmowach pracodawcy śmieją się ze mnie lub nie wiedzą o co chodzi. A podobno te kwalifikacje miały "otworzyć droge kariery w międzynarodowym środowisku"
KIBRnie chce ich uznać jako uprawnień do badania sprawodzań
Ksiegowi ! Nie popełniajcie mojego błedu, szkoda czasu i pieniędzy.
-
Czy ktoś pracował w tej firmie?Jak kształtują sie tam zarobki i ogólnie atmosfera w pracy?
-
Witam,
Otrzymałem propozycję pracy w dziale marketingu sieci hipermarketów
budowlanych Nomi. Czy ktoś może z Was wie jak się pracuje w tej
firmie w dziale marketingu? Jaka jest atmosfera pracy i stosunki w
niej panujące? Na stanowisku Młodszego Kierownika Marki na jakie
wynagrodzenie mogę liczyć?
Dziękuję za Wasze opinie.
-
Witajcie! Mam do Was prośbę o poradę . Otóż niedawno po długim czasie szukania znalazłem pracę. Pracuję od miesiąca. Gdzieś dwa tygodnie temu zadzwonił do mnie pracodawca z propozycją pracy na wyższym( managerskim)stanowisku i za lepsze pieniądze (ok. 700PLN więcej)do tego laptop, komórka i samochód służbowy z pełnym bakiem. Pod sobą kilkadziesiąt osób. Problem w tym, że boję się tej zmiany, bo w moim CV pojawi się pozycja z króciutkim okresem pracy. Nie wiem też co powiedzieć dotychczasowemu...
-
Interesuje mnie praca monitora badań klinicznych (CRA), nie jestem lekarzem ani farmaceutą ale mam wykształcenie biologiczne i niestety żadnego doświadczenia w tej dziedzinie. Wiem, że kilka firm w Warszawie prowadzi szkolenia n.t. wprowadzenie do monitoringu badań klinicznych. W obecnej pracy bywałem już na kilkudniowych szkoleniach i wiem, że oprócz użytecznych materiałów i paru ćwiczeń nie za wiele w tym czasie da się zrobić. Zastanawiam się więc czy firmy poszukujące CRA cenią sobie takie...
-
Witam,
Chciałabym się czegoś dowiedzieć o pracy w Centrum Rozwoju Inicjatyw Technologicznych w Warszawie. Chodzi mi dokładnie o stanowisko Junior Event Assistant. Czy ktoś może coś wie jaka atmosfera, jakie pieniądze, jak to w ogóle wygląda w tej firmie? Bardzo proszę o prawdziwe i szczere opinie:)
-
Witam Wszystkich
Mam pytanie: może ktoś wie, co konkretnie kryje się pod ofertą pracy w Poczcie
Polskie pod nazwą stanowiska ds. ekspedycji i rozdzielni przesyłek.
Na czym ta praca konkretnie polega (ale w takich krótkich żołnierskich
słowach, bo te enigmatyczne hasła w ofercie niewiele mówią), w jakich
godzinach, i oczywiście wynagrodzenie ;-)
Pozdrawiam
-
Witam niedawno odbyłam dwie rozmowy rekrutacyjne dotyczace pracy w
banku millennium. przeszlam obydwie pozytywnie - teraz mam czekac na
telefon kiedy szkolenie..Chcialabym sie dowiedziec od kogos jak
wyglada szkolenie, praca, wysokosc premii i czy jest duze cisnienie
na sprzedaz? I JESZCZE JEDNO - KIEDY MOGE EWENTUALNIE ZREZYGNOWAC Z
PRACY JESLI OKAZE SIE ZE TO NIE TO CHODZI MI O REZYGNACJE BEZ
KONSEKWENCJI (ZWROT KOSZTOW SZKOLENIA, ITP). NACZYTAŁAM SIE OPINII
NA TEAMT PRACY W M...
-
Witam, chciał bym się dowiedzieć jakie są szanse na zatrudnienie miesiąc lub dwa dla Rosjanina w Warszawie? Język Rosyjski, Angielski z nastawieniem na pracę na budowie.
Pozdrawiam
-
Wysłana - 2 marzec 2011 12:41 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam
czy ktoś pracował w pzu jako konsultant telefoniczny ? W ogłoszeniu jest podany zakres obowiązków:
telefoniczna obsługa klientów infolinii grupy pzu
informacja na temat produktów i usług.
Czy mam rozumieć że są to tylko rozmowy przychodzące? czy jednak bycie akwizatorem pie.rd.olonym i pozyskiwanie nowych klientów? Bo różnie można wywnioskować z tego ogłoszenia
-
mam wyższe wykształcenie - marketing i zarządzanie, znam angielski - dobrze,
rosyjski podstawowo: rozumiem wszystko, gorzej z mówieniem, mam ponad 6 lat
doświadczenia w różnej pracy biurowej. Czy przeszkodą w znalezieniu pracy są
moje oczekiwania finansowe? Chcę 2500 zł netto. Czy to odstrasza? Czy to może
ja mam jakiś feler? Fakt, że szukam pracy w działce zupełnie różnej od tego co
robiłam do tej pory. Moim marzeniem jest praca w HR w szkoleniach, rekrutacji.
Ale teraz już zrezygnowa...
-
od 4 lat szukam pracy na ranne zmiany,niestety juz zwątpiłam,ze ja znajde.
Moze Wy macie pomysł co moze robic matka,ktora siedzi w domu,tylko nie piszcie mi o ofertach typu: "praca przez internet" , "otwieranie stron: itd,szukam zajecia z ktorego mogłabym utrzymac siebie i dziecko.
-
Witam
Jestem bardzo zmotywowana zmianą pracy i powiem, że mimo iż jest to Warszawa nie jest łatwo. W grudniu i na początku stycznia wysłałam kilka CV na konkretne oferty (moje doświadczenie było zgodne z oczekiwaniami pracodawcy) i cisza. Nikt nie dzwoni. Zarejestrowałam się na kilku portalach pracy i też nikt się nie odzywa.
Napiszcie mi proszę jak to było u Was z poszukiwaniem lub zmianą pracy w ostatnim czasie...Czy wysyłaliście CV na konkretne oferty czy szukaliście wśród znajomych?...
-
Czy ktoś może pracował , bądź był dzisiaj na rozmowie
kwalifikacyjnej w tej firmie (stanowisko telemarketer)? Interesuje
mnie rodzaj umowy, na czym polega praca oraz czy rekrutacja odbywa
się w grupie, czy indywidualnie. Z góry dziękuję za informacje.
-
Mam pytanie czy pracował ktos z was w UPS , chodzi o zatrudnienie w firmie
która jest ich podwykonawcą... Jestem ciekaw: zarobków,atmosfery czy jest dużo
pracy i czy jest to ciezka praca??
-
Nasz początek był niesamowity. Poznaliśmy się w Rzymie ponad 3 lata temu. Ja z Śląska, a mój obecny narzeczony z Warszawy.Troche trudny początek, zwłaszcza z strony mojej rodziny, ale w końcy wszystko weszło na dobrą drogę.
Michał pracowal w biurze klubu sportowego- sport to jego pasja i chciaż nie była to praca w jego dyscyplinie to jednak cieszył się,ze ma związek z sportem - jednak pensja (może to niektórym wydawać się niemożliwe) wynosiła 1100 zł.-umowa zlecenie, wtedy jeszcze bez rza...