przedmioty

(6 wyników)
  • Witam !! Jestem z fizyki. Jedni u nas robią kurs pedagogoiczny, inni nie. Na tym kursie na 5. roku był taki przedmiot rok temu, co się zwał X ;) A na naszym roczniku chodzą słuchy, że ten przedmiot ma się stać obowiązkowy dla wszystkich, chociaż wszystkie siatki godzin itp. wskazują, że jest on za zero punktów ECTS i że rok temu był obowiązkowy TYLKO dla tych, co robili kurs. Inni nie musieli na to chodzić. Powiedzcie prosze, czy uczelnia ma prawo zrobić nam coś takiego? ...
  • Przeraża mnie to. Ktoś musi powiedzieć stop, bo za chwilę na uczelniach też będziemy mieć obowiązkowe zajęcia z religii i kapelana na każdym wydziale.
  • Dzisiaj pewien profesor odmówił przeegzaminowania mnie, powołując się na tytułowy argument. Przedmiot realizowany w trybie wykładowym, nie ma zaliczenia ani sprawdzanej frekwencji. Po prostu wykład + egzamin. Czy ktoś rozumie, o co tu chodzi?
  • wyborcza.pl/1,76842,7117066,Akademia_wyzysku_finansowego.html
  • w Polsce. Jesli was urazilem slowem uczynkiem lub zaniedbaniem to jedynie dlatego ze bylem nieswiadom ponizszego linka, ktory przedstawia program liceum: absolwenci.wroclaw.pl/ponadgimnazjalne.aspx?menuv=23&menuh=3&menuu=18 W moim wieku trudno sie czemukolwiek dziwic, tym bardziej jak sie mieszka tam gdzie ja, ale po zobaczeniu tego szczena walnela mi o glebe. Co tam widzimy: - Na fizyke, astronomie, biologie i chemie razem wziete przypada tyle godzin co na WF. -...
  • "Ministerstwo Edukacji chce ulżyć trudnej doli licealistów. W najnowszym rozporządzeniu w sprawie oceniania umieściło zapis, że ocena niedostateczna nie przeszkadza w promocji do następnej klasy. Więcej - można będzie mieć nawet dwie pały."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się