przedmioty

(5 wyników)
  • czy ktos wie jak po angielsku jest literatura przedmiotu?
  • Jak najlepiej przetłumaczyć przedmiot w IV kl szk. podstawowej? Nie wiem dokładnie, co się składa na ten przedmiot w IV kl. - biologia, geografia, fizyka? CZy dobrze brzmiałoby tłumaczenie "science"? "basic science"? A może "natural sciences"?
  • Szukam czegoś na ebay dla dzieci, wszystko rozumiem w tym opisie,ale co to znaczy "From a smoke free home" Disney Princess Magical Light Up Necklace - Flashes in Rainbow Colors. For that perfect Princess Look. NIP Disney Tinker Bell Magical Light Up Bead Bracelet - Flashes in Rainbow Colors - NIP I do combine shipping for items shipped to the same address. Immediate shipping. From a smoke free home. Recommended for Ages 4+ Szukam czegoś na ebay dla dzieci, wszys...
  • Stoję właśnie przed wyborem specjalizacji: nauczycielska czy tłumaczeniowa. Rozumiem świetnie korzyści wynikające z wyboru którejś z tych specjalizacji, ale zastanawiam się jak to jest na tłumaczeniach, bo nie mam o tym pojęcia. Czy uważacie, że specjalizacja tłumaczeniowa jest dużo trudniejsza, przyjemniejsza, lepsza, gorsza itd. od nauczycielskiej? Chciałabym poznać Wasze opinie zanim podejmę decyzję. Podkreślam, że nie chodzi mi o praktyczne zastosowanie tych specjalizacji, al...
  • zajęcia umuzykalniające... na ang. "help..." jęknęła bez nadziei, że ją ktoś usłyszy....:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się