forumowicz_pospolity 06.07.09, 21:49 dla odmiany w stosunku do poprzednich dni zaczeło padac:) a miałem plan zrobic rajd rowerowy by night Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: komunikat meteo 06.07.09, 21:53 forumowicz_pospolity napisał: > dla odmiany w stosunku do poprzednich dni zaczeło padac:) No przestań...przecież codziennie pada:D > a miałem plan zrobic rajd rowerowy by night Daj spokój...ja ostatnio wyciągnęłam rower i do koników dołączyłam dwa kółka...masakra dla tyłka:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: komunikat meteo 06.07.09, 23:30 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > dla odmiany w stosunku do poprzednich dni zaczeło padac:) > > No przestań...przecież codziennie pada:D > wiem, to było ironiczne > > a miałem plan zrobic rajd rowerowy by night > > Daj spokój...ja ostatnio wyciągnęłam rower i do koników dołączyłam dwa > kółka...masakra dla tyłka:D > i prawidłowo, tyłek musi poczuć że zyje:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: komunikat meteo 06.07.09, 23:32 lounger napisała: > W strugach deszczu może być ciekawiej ;) no nie to by było za duzo leje, ciemno, na pewno bym sie wpieprzył w jakąs dziure a potem szukał nocnego autobusu na chate;) ale ogólnie o zmroku jezdzi sie swietnie, dobre powietrze, lepsze wydolnosc tak samo wczesnym rankiem, ale to nie moja bajka:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: komunikat meteo 07.07.09, 00:01 E tam deszcz. Tyle, co ksiundz kropidłem. klik Odpowiedz Link
lounger Re: komunikat meteo 07.07.09, 00:04 Bywają księża którzy zbyt zamaszczyście kropidłem machają ;) Na dużą skalę i obficie ... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: komunikat meteo 07.07.09, 10:44 Znasz Pana Cygaro i jego akcję Nocny Rower ? Odpowiedz Link