romanse

(37 wyników)
  • Jak nic kroi się romans w Serialu, Klaudia i ojciec Ksawerego chyba coś mają się ku sobie. Ale by Alinie nos utarli heheheheh- nalezy jej się za to zrzędzenie-prawdziwa zołza z tej baby, jak można z taką wytrzymać, A Klaudia całkiem fajna dziewczyna . Stawiam na romans i to szybko!
  • film.wp.pl/id,95036,title,Niepoprawny-romans-w-M-jak-Milosc,wiadomosc.html Czego to oni nie wymyślą!Hahaha
  • konkretnie się mnie rozchodzi o Zosię i Gawryłę G na razie jakby adoruje Wiecznie Nadąsaną i Obrażoną na Cały Świat, jak wynika z opisów to puknie rekreacyjnie też Konsolide czy coś, ale widzi mi się, że skłania się ku dojrzałości pozostawionej bez meża pani anestezjolog swoja droga troche idiotycznie to rozwiazane zostało najpierw wszyscy kibicowali Zosi i Kubie, potem oni stworzeni byli dla siebie, potem rozterki pana i jego wieku sredniego czy moralnie jest pocałowac w ust korale panią ...
  • Czego to w tym serialu nie wymysla...
  • Z kim ona wtedy romansowała? Jakiś facet,z który pracowała w tv albo radio.To nie był czasem Boguś? Jej mężulek też romansował w tym czasie z koleżanką z pracy.
  • W dzisiejszym odcinku Kinga mówiła, że Piotrek się przespał z...? Z kim? Bo nie dosłyszałam:)
  • tak sobie załóżmy, że możemy kogoś poznać... ja chyba bym wybrała Leszka, brata Krychy Lubicz. Ten jego głos... ;-) i Ryszarda, Ryśka, ale to dlatego, że gra Piotr Cyrwus. A Wy kogo? :-)
  • dają powtórki w TVP2, szkoda że tak rano - przed godz. 6! Ale fajnie się ogląda, sceneria połowy lat 90tych, młoda niezmanierowana Foremniak, całkiem przyjemny Tomasz Bednarek i przystojny Jan Jankowski. Dialogi niedrewniane, tematyka też niebanalna. Fajny serial.
  • Piszcie swoje typy. U mnie pani Kaczorek z profesorem przebili nawet Monikę i Szymona. No kto widział, żeby się tytułować po łóżku! I te przydechy i krygowanie Mariolki! Co oni zrobili z całkiem fajną babeczką z "Labiryntu". Teraz ten serial to jakas kiepska komedia. Dobrze chociaż że Renata puściła w trąbę tego podstarzałego Tulipana, bo już ciężko byłoby to znieść. Gdyby nie te esemesy do doktorowej nie dałoby się oglądać.
  • nie oglądam MjM , ale dziś coś mnie wzięło, i mam prośbę czy Marta ma jakiś romans z Tomkiem od Gosi? wiem, że zapewne odeślecie mnie do jakiegoś wątku, ale proszę tylko o odp w 2-3 zdaniach, o co biegało dzięki
  • Prawdziwa Moda na sukces nam sie zrobi z Klanu. :)
  • jak Antki wyjadą, a w firmie pojawi się siostra Renatki to jak nic romans będzie :)) w końcu od czasów pamiętnej Alinki Jurek cały czas taki wierny Elżuni, ilez mozna :P
  • Od ładnych kilku lat nie oglądałam tego serialu ( zakończyłam oglądanie mniej więcej w tym okresie gdzie Rogowski zaczyna spotykać się z Marysią a mała Ania jest niemowlakiem). Teraz oglądam z pewną osobą powtórki odcinków których już nie oglądałam które lecą w soboty rano. Ktoś mnie może oświecić: Kim jest ta blondynka w recepcji przychodni co "ćwiczy zastrzyki na misiu" i wygląda na średnio kompetentną a Grażyna chyba się jej boi? Czemu Grażyna po wypadku po pijaku nie siedzi w więzi...
  • Nie oglądam Klanu regularnie ale parę miesięcy temu ttrafiłem na odcinek w którym Naruszewicz wcisnęła Bednarkowi kit, że ma zebranie w pracy a sama pojechała do Jakimowicza, Bednarek w tym czasie pojechał z dziećmi do niej i dowiedział się, że żadnego zebrania nie było. Jak została rozwikłana ta sytuacja?
  • Dominika Ostałowska (Marta) i Grzegorz Małecki (Szymon) mają się ku sobie. Pomimo, że oboje mają małżonków, postanowili rozpocząć wspólne życie - donosi magazyn "Imperium TV". Romans Małeckiego z Ostałowską bardzo przeżywa matka aktora - Anna Seniuk. Pamiętna Magda z "Czterdziestolatka" chciała uchronić syna przed tym co sama przeżyła. Przypomnijmy, że mężem Dominiki Ostałowskiej jest aktor Hubert Zduniak, a żoną Grzegorza Małeckiego - aktorka Kinga Ilgner.
  • Jak myślicie będzie kolejny romans? Który to już w ciągu tych prawie 11 lat. Trzeci, czwarty? Pamiętam córkę Rafalskiego i koleżankę z pracy którą grała Aldona Orman.
  • Oglądam ten serial tylko z doskoku, ale jeden wątek mnie zaciekawił. Ta dziewczyna fryzjerka co ma nieślubne dziecko z tym gejem ( Władkiem? ), jak to się stało, że dopiero teraz odnalazła ojca dziecka? Czy wcześniej byli w związku? Dlaczego dopiero teraz ojciec zajął się dzieckiem a wcześniej nic?
  • Czy będzie romans?! :P ww2.tvp.pl/tvppl/images/2007/11/11/771865/img500.jpg
  • nie za stara ona dla niego aby?
  • W komentarzach odpowiadajcie na pytania ankiety: I. Kim chciałbyś być w serialu (z bohaterów)? II. Z kim miałbyś romans? III. Co zmieniłbyś w serialu (w fabule i akcji)? IV. Kogo z aktorów m jak milosc, wyrzucilbys z serialu? V. Kogo bys przyjął na jego miejsce? VI. Czy zaglosowales na m j m w telekamerach? VII. Na ile w skali 1:10 oceniasz ten serial? VIII. Jaka nazwa wedlug ciebie pasuje do tego serialu? IX. Jaki jest twój ulubiony wątek? X. Czy spotkales sie na zywo z jakims akto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się