Gość: Figo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:13 Piaski miejscowość blisko Krynicy Morskiej.Jak tam jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga_iga Re: PIASKI CZY POLECACIE 02.07.05, 18:27 cicho, spokojnie, za wiele się nie dzieje. Idealne miejsce, dla tych którzy marzą na urlopie o spokoju i ciszy, a nie imprezach i atrakcjach. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PIASKI CZY POLECACIE IP: *.media4.pl 02.07.05, 20:35 wioska bardzo spokojna, pare domów i pusta plaza, bez rozrywek, mozna wypovczac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: PIASKI CZY POLECACIE IP: 212.160.172.* 04.07.05, 14:14 Ja byłam w Piaskach 2 lata temu i byłam zadowolona, jak poprzednicy napisali jest tam spokojnie, bez rozrywek, pusta plaża, dziki... Mozna pójść na spacer plażą do samej granicy, wybrać się na wycieczkę do Krynicy Morskiej, statkiem z Krynicy do Fromborka. Tylko doszły mnie słuchy, że w tym roku plaża i morze są w tej okolicy strasznie brudne (nie wiem czy to prawda, może ktoś ostatnio był i zdementuje lub potwierdzi to, co napisałam...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo Re: PIASKI CZY POLECACIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 06:41 Trochę się przestraszyłem tą brudną plażą. Odpowiedz Link Zgłoś