saby

(9 wyników)
  • Mają ten sam skład, ale w sab simplex jest znacznie więcej dwutlenku krzemu od symetykonu. Który jest lepszy? Podobno sab simplex jest lepszy, ale sęk w tym, że nie jest dostępny w Polsce i trzeba go sprowadzać.
  • Witam, od 3 dni podaję mojemu 9-tygodniowemu synkowi sab simplex. Ale nie wiem jak długo mogę podawać to synkowi?
  • witam.chciałam zapytać jak podawać kropelki na kolke sab dziecko ma 3 tygodnie.a może zna ktoś stronę z przetłumaczoną na polskie ulotką,.
  • Czy któraś z mam oraz Pani Doktor spotkały się z w/w środkiem? Czy jest on pomocny przy kolce? Z tego co sie orientuję jest on do kupienia tylko w Niemczech. Czy ktoś używał i może potwierdzic jego skutecznośc?
  • Dysponuję jedną buteleczką "cudownego" leku na kolkę Sab Simplex.Lek ten jest bardzo dobry wiec w Polsce pojawił się jego zamiennik ale niestety nie tak skuteczny.Został sprowadzony kilka dni temu z Niemiec ale na szczęście nie jest już potrzebny,jednak szkoda by się zmarnował kiedy może przynieść ulgę innemu cierpiącemu na kolkę dziecku.Lek ten jest bardzo dobry wiec w Polsce pojawił się jego zamiennik ale niestety nie tak skuteczny.Dlatego jeśli są jakieś zainteresowane mamusie ...
  • Pani Doktor czy 15 kropli przed kazdym karmieniem u dziecka karmionego piersią co 2 godz to bezpieczna dawka ? Jakie jest Pani zdanie na temat tego prepratu?
  • Mój 2 miesięczny synek ma potworne gazy, początkowo myślalam ze to wina tego co jem (karmie piersia) jednak wyeliminowalam z menu wszystko co mogloby powodowac gazy i przez dwa dni jadlam tylko chleb, gotowane piersi z indyka i banany niestety moj synek nadal prykał. Probowalam tez wszelkich mozliwych srodkow typu infacol, espumitkom, woda koperkowa a nawet debridat, napar z kopru, rumianku kminku i majeranku, jadlam suszone sliwki i jogurty probiotyczne (w roznych kombinacjach)...
  • Moj 7-tyg.synek spi bardzo niespokojnie.We snie jeczy,krzyczy,czasami wybudza sie.Bylismy u neurologa,ktory stwierdzil leciutka asymetrie.Nie wiem czy to problem z brzuszkiem,czy moze cos na tle neurologicznym.bardzo prosze o opinie?
  • Panie doktorze moja córka lada dzień skończy 9 i pół miesiąca.Prawie od urodzenia ma kolkę.Byliśmy u kilku specjalistów,którzy stwierdzili że dziecko rozwija się doskonale,jest zdrowa,je wszystko co jej podam,nie ma żadnego rozwolnienia ani uczulenia.Ma 6 posiłków w ciągu dnia,uzupełniająco daje jej pierś.W ciągu dnia jest zabawna,pogodna i cały czas jest w ruchu.Kładę ją spać około 19.30,śpi 3-4 godziny i zaczynają się wzdęcia(nie raz trwają nawet do rana).Dodam że stosowałam r...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się