Dodaj do ulubionych

ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBEK

28.11.06, 09:04
Dnia 10 listopada z posesji przy ulicy Reymonta w Zabkach zostala skradziona
5-cio miesieczna sunia rasy LABRADOR,masci biszkoptowej,ma jasno orzecowe
oczy,ciemniejsze uszy i brazowy nosek.Na sunie czeka zrozpaczone dziecko.ZA
WSKAZANIE MIEJSCA POBYTU LUB ODNALEZIENIE-NAGRODA.
Tel.605203677,
Obserwuj wątek
    • ddb2 Re: ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBE 28.11.06, 09:29
      Szukaj ogloszen o sprzedazy.
      • kasia19898 Re: ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBE 30.11.06, 09:42
        szukalam juz wszedzie w prasie, w schroniskach,w moim miescie ,na gieldach i
        nic,ale wciaz mam nadzieje
    • gusia49 Re: ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBE 30.11.06, 11:07
      Myślę Kasiu że Wasz labek niestety znalazł juz nowy dom, to prawie 3 tyg. Myślę
      że powinnaś poczytać ogłoszenia o oddaniu labradorów, nawet to dzisiejsze, o
      dziecku z alergią, upewnij się czy Twoje dziecko nie ma alergii, bo poźniej
      jest dramat, psa trzeba oddać bo zdrowie jest ważniejsze. Trzeba być rozsądnym,
      powodzenia.
    • kasia19898 Re: ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBE 30.11.06, 11:41
      ale przeciez ona nie byla juz malutka i kto o zdrowych zmyslach bedzie chcial
      ja kupic z nieznajomego zrodla,chyba ze na lancuch za tzw flaszke...
      • gusia49 Re: ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBE 30.11.06, 12:17
        Spokojnie Kasiu, labradory nie nadaja sie na łańcuch, to sympatyczne psiaki dla
        dzieci, poprostu zapodział sie i juz, ktos go normalnie przygarnał, nie czyta
        ogłoszen, nie siedzi w internecie i jest zadowolony że ma cudownego psa. Ty
        poczytaj masze labradorskie forum i przygarnij jakiegoś biszkopta. Czasami
        ludzie, ktorzy oddaja psy, rzeczywiście musza to zrobic, chyba ze kupisz
        szczeniaka ale wiesz, kazdy labek jest inny.
        • ddb2 Re: ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBE 30.11.06, 13:28
          Moze trzeba odwiedzic schroniska ponownie i dopytac sie, czy w miedzyczasie ktos
          nie przyprowadzil labka, a moze ktos inny juz go ze schroniska przygarnal?
          • kasia19898 Re: ROZPACZLIWA POMOC W ODNALEZIENIU LABKI Z ZĄBE 30.11.06, 13:41
            bylam w schroniskach we wtorek i nie ma je tam,no i mam dzwonic co tydzien no i
            zobaczymy, do tej pory go tam nie bylo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka