seanse

(6 wyników)
  • zapisałam swojego synka, który ma ciągle problemy z migdałkami do groty solnej. Bardzo zachwalane jest panujące tam powietrze nasycone minerałami i mikroelementami. Takie seanse według badań są równoznaczne z tygodniem spędzonym nad morzem przy pogodzie posztormowej, gdy powietrze jest bogate w jod. Pomyślałam...."nie zaszkodzi a może i pomoże" czy któraś z Was mamy ma doświadczenie z korzystania z tych grot ? czy faktycznie mają takie zdrowotne działanie ? pozdrawiam
  • Witam, potrzebuje szybkiej porady bo szybko muszę podjąć decyzję. Poradźcie proszę, który z aktualnie wyświetlanych w kinach filmów najbardziej nadaje się dla niespełna czterolatka? Chodzi o oswojenie dziecka z sala kinową i nie musi wytrzmać w kinie całego seansu. Który film, może się dziecku najbardziej spodobać?
  • Zastanawiam się czy chodzić z dzieckiem rocznym do jaskini solnej. Oczywiście skonsultuję to z naszym pediatrą ale jestem ciekawa waszych opinii i doświadczeń na ten temat. Pozdrawiam! Mama Hubercika
  • kino(5)

witam wszystkie mamy i "nasze" dzieci. Ciekawa jestem, czy któras z was była w kinie na seansie dla mam z dzieckiem? jeśli tak, to czy warto? i jak to wygląda. czekam na relacje. Pozdrawiam Joanna, mama Oli.
  • W Multikinie jest seans dla mam z malymi dzieciaczkami, tzw. Multibabykino. Czy bylyscie? Jak male byly Wasze dzieciaczki? I jak w ogole tam jest, dzieci nie marudza? Moze uda sie zrobic ranking na Mamusie z najmlodszym niemowlaczkiem ;)?
  • Bo tam strasznie głośno jest. I ja nie wiem, czy brac, czy nie brać. -- That what you fear the most could meet you halfway Inny Świat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się