seanse

(3 wyniki)
  • Wieki nie byłam w kinie...i tak się zastanawiam,czy możliwe jest pójście do kina w chuście...czy 1,5 miesięczne niemowlę tyle czasu w chuście wytrzyma i czy hałas nie będzie zbyt duży? a jeśli nie, to czy brać samą chustę czy wózek też - gdyby trzeba było dziecko np. wyjąć celem nakarmienia lub przewinięcia i nie byłoby go gdzie odłożyć na moment...od razu zaznaczam, że myślę tu o normalnym seansie,a nie multikino baby...Jak u was - chodziłyście do kina z takimi maluchami? p.s. do po...
  • ...właśnie dzięki chuście.Wpakowałam moją 6 tygodniową córeczkę w Nati i wraz ze starszym 4letnim synkiem poszliśmy do kina na bajkę.Mała spała w kołysce a starszy dopóki był popcorn to był zainteresowany bajką a jak się popcorn skończył to krzesełka były ciekawsze :))Ogólnie rzecz biorąc jestem zafascynowana chustą daje mi niesamowite poczucie swobody.Narazie nie spotkałam jeszcze nikogo zamotanego w mojej okolicy ale może się doczekam.Często jak ktoś ma odwagę się do mnie odezwać to m...
  • a tak dokładnie Zabrze... Czy któras z was chodzi z dzieckiem do kina na środowe seanse w południe ? Ja byłam kilka razy chust nie wiedziałam ale mozliwe ze cos przeoczylam zaaferowana opieka nad małą. Moze sie kiedys umowimy na wspolny seans ? Sa chętni ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się