seanse

(7 wyników)
  • Cześć dziewczyny, wybieram się dziś z synkiem do multikina przy metrze Imielin- na "Weekend", godz. 12:00. O filmie już co nieco słyszałam :-/ no ale głównie chodzi o to, że nie będziemy siedzieć w domu i mały pobawi się z innymi dziećmi :-) www.multikino.pl/ursynow/innywymiarkina,multibabykino,167.html Jeśli jesteście z Warszawy, to może też się wybierzecie? Będzie okazja poznać się i pogadać :-) Pozdrawiam, [img]https://www.suwaczki.com/tickers/qdkkx1hpf45xhbbf.png[/img]
  • to juz w te niedziele: 12 listopada o godz. 12 Warszawa kino Muranów - film "Babel" jeśli jestescie rodzicami i macie ochote pójsc do kina na fajny film w weekend to: "Fundacja MaMa" i kino Muranów zapraszają na cykl sensów pt. "Z Dzieckiem W Kinie". W ramach repertuaru stworzono spotkania filmowe specjalnie dla matek i ojców z małymi dziećmi (od niemowlaka do 6-latka). Jest to okazja obejrzenia ambitnego kina, premier filmowych i nadrobienia zaległości kinowych dla tych, k...
  • Fundacja MaMa i kino Muranów zapraszaja na seans "Z dzieckiem w kinie". Przyciemnione swiatlo i sciszony dzwiek na sali. Kacik zabaw w holu kina - zabawy dla dzieci do 6 roku zycia i przewijaki i pieluszki na sali. 26.11.2006 kino Muranów. ul. Andersa 1, Warszawa godz. 12.00 "Jak to sie robi," Polska 2006, 90 min. rezyseria: Marcel Lozinski scenariusz: Marcel Lozinski a tu recezja filmu: www.gazetawyborcza.pl/1,75475,3750125.html www.fundacjamama.pl
  • witamy, julka ma 12 miesiecy(za tydzien:)i jest baaardzo ruchliwa:biega, skacze i nie moze usiedziec w jednym miejscu...ja chetnie bym sie wybrala do kina...tylko czy jest sens?zastanawiam sie czy nie bede za nia biegac po calym kinie...albo uwazac zeby nie spadla ze schodow..poradzcie! pozdrawiamy
  • Dziewczyny, tak szybciutko, czy któraś się orientuje czy można w CinemaCity w Galerii Mokotów oddać bilet a jeśli tak to ile przed seansem? Mąż kupił w sumie 4 sztuki ale jedna osoba w ostatniej chwili odwołała i ma na zbyciu 1 sztukę. No chyba ze któraś chętna na Bonda na dziś na 22 do Galerii Mokotów to proszę bardzo Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
  • Czy któraś z emam zechciałaby podzielić się wrażeniami z dzisiejszego seansu w multikinie? Ja Ediego już wcześniej oglądałam, więc nie było sensu wybierać się z dzieckiem, ale jestem ciekawa, czy było dużo mam, czy tym razem były przed filmem reklamy, itp. Z góry dziękuję za odpowiedź!
  • Pamietacie dawne poranki filmowe w kinie? Kilka bajeczek na duzym ekranie z Tata lub Mama? Chcialabym wybrac sie na taki poranek z moim sybkiem. Czy jakiekolwiek warszawskie kino organizuje takie poranki filmowe? Dajcie znac, pozdrawiam Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się