seanse

(5 wyników)
  • W związku z przeprowadzką nie mamy jeszcze dostawcy TV. Zastanawiamy się czy nie zrobić sobie telewizyjnej przerwy. Przyda się i dzieciom i nam. TVN przyzwyczaiło nas jednak do częstych piątkowych wspólnych seansów bajkowych. Możecie polecić filmy lub bajki nadające się na takie rodzinne seanse?
  • Dziewczyny, seansy są tylko w środy. Pisałam swojego czasu pismo, czy seans można zorganizować w sobotę - ale o tym decyduje zarząd w Warszawie. Napiszcie czy byłybyście zainteresowane dodatkowym seansem. Jak będzie nas więcej, może się uda?
  • Hej! Byłam dzisiaj z Oskarem w Multikinie. W każdą środę o godz. 12 jest seans dla mam z dziećmi. Bilet kosztuje 10 zł, można pożyczyć nosidełko, które pasuje do fotela w kinie. Są tez przewijaczki z zapasem pieluszek. :) Dźwięk jest cichszy niż na normalnym seansie i światło nie do końca przygaszone. Oczywiście niektóre dzieci płaczą, ale to nic nie przeszkadza tak naprawdę. A w zasadzie dzięki temu, że widać co sie dzieje na sali i można przyjrzeć sie innym mamom i dzieciom to robi si...
  • Do kina z naszymi maluchami? ja się wybieram .
  • Hania dopisalam sie do wątku 'trupiego', ale stwierdzilam, ze szybciej zobaczysz ten wątek...:), tam wyczytalam ,ze Tosia załapała bakcyla na kino...napisz Kochana co i jak, na czym byliscie, jak wyglada takie seans?, czy bajka jest krotsza niz zwykly film dla doroslych... chcielibysmy pojsc z Tymonem i zastanawialam sie ostatnio jak towyglada z takiem 2 latkiem:) Sciskam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się